Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג מונית פסיכי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גם מהאזור כפי שרשמתי מקודם אני לא אוהב את התחנה הזאת, הם עושים הרבה מאוד עבירות תנועה בלי שום קשר...

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• תגובות 224
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש חדש?

הגשת תלונה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נהגת שודים, זה נראה קצת מזלזל. אני מבין שאין תמיד זמן לעבור על הדיון אבל שאלת מספר שאלות לאורך הדיון שנראה בבירור בסרטון, כמו כן, נרשם בבירור כי הוגשה תלונה ובנוסף לכל זה, הבחור ציין מספר פעמים כי טס לחופשה בת שבועיים ואף רשם משדה התעופה ועדכן.

לא בעיה לחשב את תאריך הטיסה ותאריך החזרה.

סתם לידיעתך לפעם הבאה, זה נחמד לשים לב באמת לפרטים ה "קטנים".

פורסם

תודה על התשובה שלך,

בפעם הבאה אני אעזר בך לצורך מידע על נוכחות של משתמשים בפורום,

מתי טסו ומתי שבו לארץ.

שוב פעם תודה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תמיד אני משתדל להתרחק מנהגי מוניות.

בבאר שבע הם די מעצבנים, וגם בשאר הארץ הרושם שלי דומה.

כשאין לו נוסעים, הוא מסוגל לנסוע בכביש של 50 קמ"ש במהירות של 30 קמ"ש ולגרור אחריו פקקים. אבל כשיש לו נוסע פוטנציאלי או נוסע ברכב? הוא ירביץ באותו כביש גם 70-80 קמ"ש, יחתוך אותך מימין (או משמאל אם הוא קצת יותר מתורבת)

או שאם פתאום צץ לו נוסע הוא מסוגל לבלום באמצע הכביש.

בגלל זה אני משתדל לשמור מהם מרחק מאוד גדול.

יש לי 'במפר' לפניי הפניה לרחוב שאני גר בו, תמיד הם נצמדים לי לאחוריים כי אני מאט. לא בא לי שהאוטו שלי יקפוץ שם ב50 קמ"ש, אז נוסע שם בסביבות 20-25 קמ"ש (שזה אגב מה שהחוק אומר) והם נצמדים. אוטומטית הם מקבלים 4 פנסי חירום.

חכו בסבלנות, לא בא לי להרוס את הרכב שלי. זה לא ליסינג מהעבודה של אבא.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ווווואווו איזה פיצוץ הוא היה מקבל אל תשחרר את העניין שזה לא יעלם מעל פני השטח!!

בן של

פורסם

בכל מקרה, כשפותח השרשור יחזור לארץ, נקבל עדכון, ממליץ לשמור במועדפים.

פורסם

נהג מטורף. אבל בטח בבית המשפט לא ישללו לו את הרשיון, הוא יבכה קצת שזאת הפרנסה שלו ומטעם זה שהרשיון שלו הוא מקור הפרנסה שלו יתחשבו בו, לצערינו.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

כמה טוב שיש את המצלמות האלה, זאת אחת הסיבות שאני מחזיק כזו ברכב, גאון מי שהמציא אותה.

אם לא הייתה לך מצלמה והיית פוגע בו היה לך מאוד קשה להוכיח שהוא אשם, בסרטון רואים בבירור בבון גדול שמכסה את כל הפיקסלים של המצלמה.

האם העלת לפייסבוק של המשטרה? אם לא אז זה הזמן!

מחכה לעדכונים בנושא.

פורסם

פ"ש יש חדש על הנושא?

לי קרה סיפור דומה אבל לא אם נהג מונית.

הכביש בין אשדוד לתל אביב (איפה שהכביש נהיה צר בגלל הבניה) הבחור נסע כ100 מטר מאחורי על לנד קרוזר, מזגזג בין הנתיבים, מסכן את כל מי שמסביבו (הכביש היה עמוס) כל הנהגים לידו הורידו מהירות בשביל להתרחק מהדבע הזה, וכרגיל התחיל להיווצר פקק מקדימה והמכוניות כולל אותי הורידו בהדרגה מהירות (הייתה-100, ירדה ל-50-60)

ואני עדיין עוקב אחריו במראה האחורית, שם לב שהוא מתקרב אלי במהירות ובכלל לא מסתכל על הכביש אלא מחטט במושב לידו!!

התחלתי לצפור לו ולסמן לו אם אורות התאונה, אמרתי ל-2 חברים שישבו איתי באוטו שיתכוננו למכה מאחורה ונשענתי על משענת הראש וחיכיתי למה שברור שיקרה... (לא הייתה אפשרות לעבור נתיב או להתקדם קדימה, זה היה מצב בדוק לתאונת שרשרת)

וברגע האחרון הוא הרים את הראש שלו ודפק "עמידה" על הברקס, עצר ממש כמה מטרים ממני והתחיל לצעוק עלי ולסמן לי אם הידיים! אתם יכולים לדמיין מה רציתי לעשות לו באותו הרגע, אבל פה זה רק התחיל,אני כאדם שמנסה לשמור על קור רוח, לא הגבתי והמשכתי לנסוע, הדבע הזה רדף אחרי, חתך אותי ודפק ברקסים 4 פעמים!!(תוך כדי שאני והוא ביחד מזגזגים בין הנתיבים, אני ניסיתי להתחמק ממנו והוא ניסה לדפוק תאונה) ובפעם ה-4 דפקתי קיק-דאון וברחתי לו. חשבתי אולי ירגע ויסתיים הסיפור... אבל לא! הבן אלף שוב פעם נכנס לנתיב לידי וביקש שאני אוריד את החלון תוך כדי שהוא מנופף באיזה חתיכת ברזל:lol:

אני ביקשתי ממנו שיעצור בצד כי אני ו-2 חברים שלי רצינו לדבר איתו... אני עד היום כלכך מתחרט שהוא לא הסכים...

אנשים כאלו צריך לתפוס, לז**ן להם את הצורה עד שנגמר כבר הכח ואי אפשר להניף את הידיים, לנוח, ולחזור למה שנשאר ממנו על הרצפה ולהמשיך.

מצטער על האכזריות :oops:

את המשטרה הסיפור הזה לא עניין כי לי לא הייתה מצלמה שצילמה את זה ולא היו נפגעים, אבל אמרו שאם אני ממש רוצה, אני יכול לגשת להגיש תלונה אם מספר לוחית הרישוי שלו...:shock:

אופל אסטרה כחול שמיים 1.4 טורבו

מגאן II 2006, מפונקת, אבל(כבר לא)שלי :lol:נמכרה

פורסם
אני ביקשתי ממנו שיעצור בצד כי אני ו-2 חברים שלי רצינו לדבר איתו... אני עד היום כלכך מתחרט שהוא לא הסכים...

אני חושב שאתה צריך לשמוח ולא להתחרט על כך. מעשי גבורה לפעמים מסתיימים בסטטיסטיקה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני חושב שאתה צריך לשמוח ולא להתחרט על כך. מעשי גבורה לפעמים מסתיימים בסטטיסטיקה.

אני לא רואה איך בדיוק זה מעשה גבורה, אבל באמת יכול להיות שאתה צודק!:angel: , ואולי לא...:evilbat:

אופל אסטרה כחול שמיים 1.4 טורבו

מגאן II 2006, מפונקת, אבל(כבר לא)שלי :lol:נמכרה

פורסם

למי שרוצה תמונה ברורה של הטמבל התורן. לדעתי למי שיש פייסבוק גם כדאי לפרסם שם.

גם תחנת המוניות צריכה לגנות את המעשה של הבבון.

88649067.jpg

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...