Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטויוטה שנת 2005 דגם sun יד שלישית, יד ראשונה השכרה עם 145,0000 ק"מ.

הסיריון שנת 2007 יד שנייה, יד ראשונה השכרה עם 130,000 ק"מ.

ההתלבטות היא כזאת, אני בן 29 אומנם אבל הרכב לא אמור לשמש כרכב משפחתי כשיש התנגשות בין כמה מהצרכים שלי

מצד אחד אני רוצה רכב נוח ומצד שני רכב חסכוני מבחינת דלק אחזקה ותיקונים.. חשוב שגם הרכב יהיה אמין.

אני נוסע כ 25,000 ק"מ בשנה. מבחינת המחיר של שני הרכבים הוא זהה.

מה הייתם ממליצים לי לבחור?

פורסם

שני האקמפלרים האלו ספציפית יאכלו לך את הכיס,גם אם הן יפניות ואמורות להחשב כאמינות.

רכב שהיה בהשכרה,נסע ק"מ מכובד די והותר ואחר כך היה ביד פרטית זה רכב,שעלול לדרוש השקעה לא קטנה.

יש כל כך הרבה סיריונים וטויוטות בשוק- חפש נורמליות ועדיף לשלם יותר עכשיו מאשר רכב,שיאכל אותך במוסכים אח"כ.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לפי דעתי האישית והבלתי מחייבת:

תן לי לנחש:

אתה נסעת על סיריון ונסעת על קורולה? תיסע ואחרי זה אם השאלה שלך תהיה רלוונטית , נדבר...

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...