Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע הבא אני נוסע עם המשפחה לירושלים

ישנים במלון הר ציון

אנחנו עם ילדות קטנות ואשה מבוגרת שלא יכולה ללכת הרבה

ואני מחמפש טיפים למה כדאי להספיק לעשות

מה בסביבת המלון במרחק הליכה שכדאי לראות

המלצה למסעדה טובה לארוחת שישי בערב

וסתם טיפים כללים למה בכלל פתוח בשבת

תודה מראש

:wink:
פורסם

המקום היחידי שעולה לי בראש שהוא במרחק הליכה זה הכותל.

אם אתה עם רכב אז אתה מרחק נסיעה של 5 דקות מהמושבה הגרמנית שם תוכל למצוא הרבה מסעדות.

בקשר למסעדות בשישי אני חושב שתתקשה למצוא, רוב המסעדות כשרות וסגורות בשבת.

פורסם

יש לך את טיילת משכנות שאננים, את פארק גיא בן הינום, את עמק הצבאים, את תחנת הקמח של משה מונטיפיורי, את תיאטרון החאן/הקרון, יש לך את ממילא.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

בנוסף למה שנאמר, השבוע ייפתח מתחם תחנת הרכבת שיהיה פתוח בשבתות. לא יודע בדיוק מה יהיה שם בשלב הראשון, אבל שווה ביקור (טווח הליכה קצרה מאד מהמלון).

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

נמשיך בהמלצות על מסעדות:

למתחם הרכבת הנ"ל עברה זה מכבר מסעדת "אדום" שיכולה להוות אופציה טובה (וקרובה) לשישי בלילה.

אופציה שנייה, יקרה (וטעימה לדעתי) יותר היא קבלייר שנמצאת במרחק נסיעה קצר אך לא להליכה.

אופציה שלישית למקום בו כולם יסתדרו מבחינת מה למצוא לאכול - פוקצ'ה בר רח' רבי עקביא - מרכז העיר.

פורסם
בתור ירושלמי אני ממש לא מבין מה אבד לאנשים כאן :roll:

:)

מסכים איתך

אבל לפעמים צריך לזרום עם המשפחה

תודה על העיצות

:wink:
פורסם

אין מי יודע מה...

אלא אם אתה חובב ארכיאולוגיה ואז יש הרבה :-)

גיא בן הינום, העיר העתיקה, והאיזור הכותל יכול לספק לכם שעות רבות של טיולים.

אם אתם בכוון של שופינג, יש את מרכז העיר במרחק של 20 דקות הליכה ואולי פחות.

פורסם

אני יכול להמליץ על מסעדת אלדד וזהו ברחוב יפו.

טעים בטירוף עם מחירים שפויים ואף זולים.

ממליץ בחום.

פורסם

אלדד וזהו נחשבה בעבר לאחת המסעדות הטובות בירושלים עד שעברה לכשרות מלאה ורמת האוכל בה ירדה, ועדיין היום ייש שם מנות לא רעות בכלל במחירים די מגוכחים מה שלא יעזור לפותח השרשור כי היא כמובן סגורה בשבת.

• תוכן חדש...