Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם התקנתי ברכב 2 פסי לדים ליופי מתחת להגה איפה שהרגליים בצד הנהג ובצד שליד הנהג שיעירו על השטיחים בצבע כחול.

פניתי למתקין והבנתי שיש כמה שיטות אחת שהם ידלקו לבד כאשר אני מדליק את אורות הדרך השניה זה שהם ידלקו כאשר אני יפתח את הדלת ושלוש שיהיה כפתור חיצוני ואני יחליט מתי להדליק ולכבות ובחרתי בדרך השלישית עכשיו אני מעדיף שזה יהיה בדרך הראשונה שהם ידלקו כאשר אני נוסע בלילה ומדליק את אורות הדרך.

האם הדבר ניתן ?

פורסם

הכל אפשרי... :lol:

הדבר הכי פשוט יהיה לחבר את הלדים לאורות החניה (המנורות הקטנות שנדלקות עם סיבוב אחד של ידית האורות),פשוט להעביר כבל מפנים הרכב לאזור המנוע ושם לחבר ל+/- של אורות החניה ישירות לבית המנורה.

על הדרך תוסיף מפסק כדי שאם ימאס לך מזה שהלדים תמיד עובדים אתה תוכל לכבות אותם דרך המפסק.

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

הייתי אומר שזה לא כלכך מומלץ.

לנסוע בחושך עם אור בתוך הרכב יפריע מאוד גם לך וגם לנהגים הסובבים אותך

וזה גם יכול לגרום לך לעשות תאונה בגלל סינוור(תנסה להדליק את המסך של הטלפון בקטע כביש חשוך ותבין לבד).

הדרך המומלצת ביותר זה לחבר את הלדים למנורה הראשית שנמצאת על דיפון הגג מעל הנהג, ככה כאשר תפתח דלת\תדליק אור זה ידלק.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

אצלי יש לדים מחוץ לרכב הנדלקים עם מפסק בתוך הרכב וממסר.

לדים במקום המנורה בגג, נדלקים רק כשהדלת פתוחה.

לדים שיאירו את ארבעת השטחים, מחוברים קבוע ונשלטים ע"י שלט (לדים RGB).

הם לא מסנוורים בכלל, בגלל שהם לא מכוונים לנהג אלא כלפי מטה (רואים את ההחזר שלהם על השטיח)

הלד הקטן במטען של הטלפון מציק הרבה יותר (כי הוא מכוון למעלה)

קח מתח מהשקע מצת, תשתמש במתג איכותי, ותוסיף פיוז. בהצלחה!

חלומות גדולים ברכב קטן :wink:

פורסם

פשוט הטכנאי שהתקין לי שם לי מפסק קטן איפה שפותחים את מכסה המנוע וזה גם לא נוח להגיע לשם וגם הכפתור נפל וכל פעם נופל ואין אפשרות להדביק אותו בקיצור מקום לא טוב ועדיף שיפעל לבד בעת הדלקת אורות חניה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
פשוט הטכנאי שהתקין לי שם לי מפסק קטן איפה שפותחים את מכסה המנוע וזה גם לא נוח להגיע לשם וגם הכפתור נפל וכל פעם נופל ואין אפשרות להדביק אותו בקיצור מקום לא טוב ועדיף שיפעל לבד בעת הדלקת אורות חניה

תתקין כפתור כזה:

http://www.ebay.com/itm/16mm-12V-BLUE-Led-Lighted-Push-Button-Metal-ON-OFF-Switch-for-Car-Boats-DIY-/281027071647?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item416e84ce9f

קיים במגוון צבעים ודורש קידוח חור, אבל יפה ונוח לשימוש.

• תוכן חדש...