Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אנחנו רוצים להזמין טנדר דודג' ראם חדש,

ויש לי שאלות,

בקשר לאחריות, ראיתי שכתוב שנתיים ראשונות ללא הגבלת קילומטר, ושנה שלישית או עד 60.000 KM או שנה הקודם מביניהם,

השאלה איך היבואן או המוסך יכול לדעת כמה נסעתי בשנה השלישית? ובמידה והטיפול האחרון נעשה לפני השנה השלישית בחודשיים? אז איך הם קובעים 60.000 KM? איך ומאיפה?

ואמרו לי זמן האספקה הוא 14 ימי עסקים, השאלה האם חברת מכשירי תנועה באמת מדייקים ולא מעכבים את המסירות?

ומה לבדוק בזמן קבלת הרכב החדש?

לעשות נסיעה קצרה עם הסוכן?

הסוכן נתן לי מתנה איתוראן בהתקנה מקומית קרוב לסוכנות, אז האם לבקש ממנו שאני אקבל את הרכב לפני ההתקנה ואז אני אקח את הרכב להתקנה? או שאני אקבל את הרכב אחרי ההתקנה?

תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אהלן חברים,

אנחנו רוצים להזמין טנדר דודג' ראם חדש,

ויש לי שאלות,

בקשר לאחריות, ראיתי שכתוב שנתיים ראשונות ללא הגבלת קילומטר, ושנה שלישית או עד 60.000 KM או שנה הקודם מביניהם,

השאלה איך היבואן או המוסך יכול לדעת כמה נסעתי בשנה השלישית? ובמידה והטיפול האחרון נעשה לפני השנה השלישית בחודשיים? אז איך הם קובעים 60.000 KM? איך ומאיפה?

ואמרו לי זמן האספקה הוא 14 ימי עסקים, השאלה האם חברת מכשירי תנועה באמת מדייקים ולא מעכבים את המסירות?

ומה לבדוק בזמן קבלת הרכב החדש?

לעשות נסיעה קצרה עם הסוכן?

הסוכן נתן לי מתנה איתוראן בהתקנה מקומית קרוב לסוכנות, אז האם לבקש ממנו שאני אקבל את הרכב לפני ההתקנה ואז אני אקח את הרכב להתקנה? או שאני אקבל את הרכב אחרי ההתקנה?

תודה.

א. לדעתי ה 60000 זה מצטבר שלוש שנים

ב. כיום רושמים את מד האוץ במסגרת הטסט השני אז יהיה כתוב כמה נסעת אחרי שנתיים

פורסם

השאלה נגיד קיבלתי את האוטו ב 1/6/2013, אז איך ידעו מתאריך 1/6/2015 כמה נסעתי ולא חרגתי מ 60,000?

כי הרישום ברשיון יגיע בעוד שנה קדימה אז בינתיים לא יהיה רשום.

ובקשר לטסט, הבנתי שברכב חדש בשנתיים הראשונות לא צריך טסט רק לשלם אגרה, השאלה האם צריכים גם לרשום קילומטר או רק לשלם בדואר וזהו?

פורסם

לעניין הק"מ מה הבעיה לשאול אותם איך הם מתכוונים להתיחס לזה? ככה שלא יהיו הפתעות בעתיד.

לגבי ההתקנה של האיתורן יש מקומות שיותר מומלצים, לדעתי כתבו על כל בפורום בעבר, אז אם יש לך אפשרות לבחור איפה להתקין, לדעתי עדיף. (אבל אני לא חושב שיש לך אפשרות לבחור כל מתקין, רק כאלו בשת"פ)

ומה לבדוק כתבו כאן בפורום מדריך מלא מה לבדוק ואיך לבדוק, תחפש.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

דודג' ראם - פשוט חלום (שני סרנים חיים ומאוד חזקים, מנוע קאמינס 6 טורי). חבל שצריך רישיון C1 (אחרת כבר מזמן הייתי נוסע ברכב עם חיוך בלתי פוסק). :( ועוד יותר חבל שלא ניתן לבצע איזהשהוא שינוי מבנה ברישיון כדי לנהוג ברכב עם רישיון B תוך התחייבות לא להעמיס במשקל כולל העובר על 4 טון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נושא הק"מ מאוד פשוט.

עברו שנתיים ואתה נכנס לתקן תקלה, יש לך על מד המאוץ יותר מ60K ק"מ? הרכב לא באחריות, יש לך פחות- הוא כן.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אז בשביל הנאה כזו תעשה רשיון ולך על זה, אני הכנתי את עצמי לפני שנה ועשיתי רשיון C1 ,בהצלחה.

הלוואי והיה לי זמן לעשות רישיון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
השאלה נגיד קיבלתי את האוטו ב 1/6/2013, אז איך ידעו מתאריך 1/6/2015 כמה נסעתי ולא חרגתי מ 60,000?

כי הרישום ברשיון יגיע בעוד שנה קדימה אז בינתיים לא יהיה רשום.

ובקשר לטסט, הבנתי שברכב חדש בשנתיים הראשונות לא צריך טסט רק לשלם אגרה, השאלה האם צריכים גם לרשום קילומטר או רק לשלם בדואר וזהו?[/Q\ש[\

צודק לגבי השנה קדימה,

אגב לדעת הרכב שלך הינו מסחרי המחייב טסט מלא גם אחרי השנה הראשונה

פורסם

חברים לגבי האחריות בשנה השלישית, הם כתבו בחוזה שנתיים ראשונות ללא הגבלת קילומטר, אבל בשנה השלישית מותר לי לנסוע עד 60 KM מעל מה שהיה לי בתול השנתיים הראשונות,

כי לא יתכן רכב במיוחד מסחרי לא פחות מ 60 KM ב 3 שנים,

רק השאלה איך יתיחסו ל 60 האלה, מאיזה תאריך ואיך ידעו מתי התחילו ה 60 ומה היה לי בתום השנתיים הרשונות?

פורסם
חברים לגבי האחריות בשנה השלישית, הם כתבו בחוזה שנתיים ראשונות ללא הגבלת קילומטר, אבל בשנה השלישית מותר לי לנסוע עד 60 KM מעל מה שהיה לי בתול השנתיים הראשונות,

כי לא יתכן רכב במיוחד מסחרי לא פחות מ 60 KM ב 3 שנים,

רק השאלה איך יתיחסו ל 60 האלה, מאיזה תאריך ואיך ידעו מתי התחילו ה 60 ומה היה לי בתום השנתיים הרשונות?

פשוט מאוד,

היום כאשר אתה נכנס לעשות טסט, הבוחן רושם את הקילומטרז' הקיים והנתון הזה מופיע לאחר מכן ברישיון רכב

(תקנה שנועדה לנסות ולצמצם את תופעת הזיופים בקילומטרז)

אז נגיד ועשית טסט בסוף השנה השנייה והיה רשום לך בקילומטרז 40,000, אז ה 60,000 בשנה השלישית נספרים עד שתגיע ל 100,000

ET

"אני לא מצטער על דברים שעשיתי, אני מצטער על דברים שלא עשיתי…"

פורסם

זה נכון אבל העניין הוא שברגע שאני עושה טסט, אז צריך לחכות עוד שנה עד שאקבל את הרשיון החדש ואז יהיה רשום מה היה בשנה שעברה,

לדוגמא:

אם בסוף השנה השנייה(תחילת השלישית) עשיתי טסט, אז הרשיון שיש לי ביד זה נותן לי מה היה רשום בשנה בראשונה,

אז צריך לחכות לתחילת השנה הרביעת עד שנקבל את הרשיון שהחה כתוב כמה נסיתי בסוך השנה השנייה, נכון?

אז מחר אני אדבר עם הסוכן ונראה מה הוא אומר, אני אעדכן.

פורסם

חברים אני עדיין ממתין לקבלת הרכב מהסוכנות, היום עברו 10 ימי עסקים, דיברתי עם הסוכן והוא אמר שהרכב ממתין לרישוי,

אז השאלה כמה זמן לוקח לעשות רישוי לרכב?

יש מצב שהם ישלחו אותו לפני החג?

ותמיד זה לוקח 14 ימים בדיוק או פחות?

• תוכן חדש...