Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ביטוח חובה אתה יכול לבדוק באתר משרד האוצר. יש שם מחשבון ביטוח חובה.

ביטוח מקיף תבדוק על כמה סוכנויות. כל סוכנות תיתן לך משהו אחר ותדרוש מיגונים למיניהם...

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
היום רוב הסוכנויות גם עושות ביטוח או שעובדות בצמוד לסוכן/חברת ביטוח .

אוקי ביום ראשון ב"ה אני אקח כמה הצעות מחיר ונראה מה יהיה, תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

בנצי תודה ובקרוב אצלך,

האמת בחרתי בדודג' כי מבחינת צריכת סולר הוא הכי חסכוני מבין ה 3, (וללא צורך בתוסף אוריאה)

וגם מבחינת העמידות שלו לאורך שנים, הוא יותר וותיק, והחומרים של המנוע שלו יותר רציניים מהשאר, מנוע תוצרת קמינס,

ויכולות הנסיעה בשטח שלו עדיפות על 2 המתחרים, בזכות מוטות הגה יותר חזקים, סרנים חיים ולא כמו בסילבראדו הוא לא מתפרק אחרי נסיעה בשבילי קק"ל, המנוע שלו גם זריז ויותר פשוט משאר המתחרים, הוא 6 צלנדרים בטור ולא V8 ,

וגם הכי חשוב אני מהיום הראשון שראיתי אותו בישראל על הכביש הוא נכנס לי ללב עמוק, הצורה שלו מדהימה,חזקה ויפה מאוד,

פעם כמעט היתי סגור לקנות סילבראדו אבל ממש יום אחד לפני ההזמנה ביטלתי והלכתי עם הלב ישר לראם.

אני מאחל לי בהצלחה ומאחל לכל מי שיש לו תוכנית על אחד כזה גם בהצלחה.

פורסם

יוסי, תיהיה בטוח שסילבראדו לא מתפרק אחרי שבילי קק"ל וגם הרבה הרבה יותר מזה. :) לפורד F350 גם סרנים חיים לצורך העינין.

אבל דודג' RAM הוא בהחלט הכי יפה מבין השלושה.

אגב, מנוע 6 טורי זו התצורה הטובה ביותר, לשני המתחרים לי מנוע V8 (עם פחות מייסבים בקרנק).

אני צריך לחשוב ברצינות בכיוון רישיון C1.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מה הכוונה פחות מיסבים בקראנק? יותר טוב או פחות טוב?

ובאמת כדאי לעשות רשיון C1 בשביל ההנאה ובשביל לנהוג על חייה כזו.

והסילברדו הכוונה שהוא לא עמיד ולא יחזיק הרבה זמן במצב עבודה קשה יום יום, הוא בנוי יותר לנסיעות בכביש חלק .

פורסם

6 טורי יותר טוב (יש יותר מייסבים - מנוע עמיד יותר). :)

אני יודע שסילבראדו שורד יפה גם טיולי שטח. מערכת מתלים שלו כמו של יוקון ויוקון משופר זו חיית שטח מדהימה. אבל ברור שסרן חיי עדיף לשטח. למתלה של סילבראדו יש יתרון של נוחות ואחיזת כביש. לצורך העיניין, ברור שRAM הרבה יותר קשוח, פשוט סילבראדו לא עד כדי כך גרוע ולמעשה גם רכב מעולה.

הבעייה עם רכבים שדורשים C1 זה לא רק הרישיון, אלא גם מחירי הביטוחים של משאית והביטוח אומרים הולך עוד לעלות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש לנו במשפחה 2 סילברדו, אחד בנזין ואחד דורמקס.

הבנזין משמש את אחי הקטן, הילד עובד בסדנה שבונה רכבים למרוצי ראלי קרוס, הסילברדו שלו משופר כולו עם חלקים בבניה עצמית והרכב הזה מעופף באוויר ונוחת גם מגובה של 3-4 מטרים בלי להתפרק, שנת 2008, הדגם הכי מפואר בנמצא.

הדיזל שימש אותי לעבודה, עבר לאבי, סוס עבודה, שנת 2006, הטענה היחידה היא שאין לו אגזוז ברקס ובגרירות של קראוון עמוס באורך של 18 מטר הוא סוחב מדהים גם ב110-120 אבל בבלימה מרגישים את כל הלחץ של המשקל מאחור.

לדיזל יש כבר 270k ק"מ, הוא עובד כמו שעון והבעיה היחידה שהייתה היא חיישן co2 ששבק.

שיהיה בהצלחה, אני מחכה לתמונות.

haters will hate

פורסם

בנצי, מה צריכת הדלק בבנזין?

ותשמע אני גם אוהב את הסילבראדו ולא אמרתי שהוא רע, אבל כל אחד הולך עם הלב שלו ואני הסתדרתי יותר עם ה ראם,

אז תמונות תמתין עוד יום יומיים יגיע האוטו ותקבלו אחלה תמונות, בקרוב !

• תוכן חדש...