Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

parrot ck3200 בעיות שמיעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את הדיבורית הנ"ל. עד לפני חודש עבדה מצוין! המכשיר מחובר לרמקול אחד וכל השאר מתנתקים.

כרגע במהלך שיחה לאחר כמה שניות עד לדקות בודדות פתאום צדדי השיחה בקושי שומעים אחד את השני, ויש רעש בלתי נסבל של מיקרופון!

עדכון יעזור? יש מקומות שמתקנים דיבוריות?

פורסם

עדכון תמיד טוב ואני חושב שיפטור את הבעיה לדעתי אין לך מה להפסיד רק להרוויח במקרה הכי גרוע לא יעזור העדכון ואז תבדוק עם אפשר לתקן לדעתי העדכון אצלך מתבצע דרך המחשב בבלוטוס להעברת הקבצים מהמחשב לדיבורית

.Hu :eclipse sound monitor. Comp:morel supremo prototype

.Sub:hertz Mille ml3000. amp:audison thesis quattro

פורסם

האם עוצמת השמע - יורדת במכה אחת לאחר זמן קצר או כמה דקות?

שים לב אם התופעה חוזרת על עצמה גם בערב / לילה (כאשר הטמפרטורה נמוכה יותר).

בדרך כלל בעייה כזאת מופיעה בדיבוריות כשמגיעה הקיץ - הרכב חונה בשמש ומתחמם, אתה נכנס לרכב החם, מתחיל שיחה והדיבורית מתחממת עוד בזמן השיחה - עד שמערכת ההגנה שלה - מנתקת את המגבר - ואז השמע הופך לחלש מאוד ללא הגברה.

אם עדכון תוכנה לא יעזור - כנראה שמדובר במצב הגנה עקב התחממות. במקרה כזה נסה לשנות את מיקום המוח של הדיבורית.

פורסם

משום מה אני לא מצליח לעדכן עם הנייד אנסה עם מחשב של חבר.

זה התחיל עוד בחורף, זה לא קבוע אבל קורה לרוב לאחר כעשרים שניות בכל שעות היום. הרכב מכוסה אצלי בשעות היום.

איך אני משנה את מיקום המח?

פורסם

קבלתי את הרכב (יד שניה) עם דיבורית PARROT שלא שומעים בה והכפתורים לא עובדים והמסך מהבהב לפעמים.

נכנסתי למקום שבו מתקינים אזעקות,ניווט וכד' וגם דיבוריות כאלו בת"א ברחוב תוצרת הארץ בת"א.

יש שם בחור בשם סרגי, מאוד מומלץ לעבור אצלו אם מזדמן לך.

טיפל בי 5 דקות ואפילו לא רצה תשלום.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם
קבלתי את הרכב (יד שניה) עם דיבורית PARROT שלא שומעים בה והכפתורים לא עובדים והמסך מהבהב לפעמים.

נכנסתי למקום שבו מתקינים אזעקות,ניווט וכד' וגם דיבוריות כאלו בת"א ברחוב תוצרת הארץ בת"א.

יש שם בחור בשם סרגי, מאוד מומלץ לעבור אצלו אם מזדמן לך.

טיפל בי 5 דקות ואפילו לא רצה תשלום.

למקום המדובר בתוצרת הארץ בת״א נקרא בית קוברה הם היבואנים של קוברה ופארוט!

.Hu :eclipse sound monitor. Comp:morel supremo prototype

.Sub:hertz Mille ml3000. amp:audison thesis quattro

• תוכן חדש...