Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי טאבלט של סמסונג.

איך עובד עניין ההורדות במכשיר?

תודה

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

יש לך אם לא טועה את גוגל store.

צריך להירשם ראשונית ולאחר מכן ניתן להוריד משם אפליקציות.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אכן, בדיוק כמו בכל מכשיר אנדרואיד, יש לך חנות אפליקציות בשם Google Play.

תירשם שם עם פרטי הג'ימייל שלך, ותוכל להוריד אפליקציות, בין אם בחינם או בתשלום.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נכנסתי לשם.

הוא מזהה את היוזר של בגוגל .

כשאני מנסה להוריד אפליקציית פייסבוק הוא מודיע לי שמותקן כבר , כנראה בגלל שיש לי את זה על הסלולרי. מה הפתרון?

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

תוריד אפליקציה שנקראת aptoide ומשם תתקין כל מה שבא לך בלי קשר לגוגל.

נ״ב הוא אמור לזהות שזה מכשיר אחר ולתת לך להתקין גם בדרך הטבע.

אולי כבר מותקן לך פייסבוק בטבלט?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
נכנסתי לשם.

הוא מזהה את היוזר של בגוגל .

כשאני מנסה להוריד אפליקציית פייסבוק הוא מודיע לי שמותקן כבר , כנראה בגלל שיש לי את זה על הסלולרי. מה הפתרון?

כי בסמסונג יש אפליקצית פייסבוק. בדוק באפליקציות שיש על המכשיר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כשאני נכנס לגוגל פליי דרך הטאבלט הוא מראה את האפליקציות שכביכול מותקנות על המכשיר (מה שבעצם מותקן על הפלאפון) , הוא לא נותן לי להתקין אותן שוב.

מהסקרנות ניסיתי להתקין אפליקציה שאין לי על הפלאפון , אבל אין תגובה.

מה עושים?

פורסם

האם ניסית לחבר את הטאבלט לחנות דרך הגוגל פליי בטאבלט?

נסה לפעול לפי ההוראות שלהם לחיבור מכשיר ולראות אם מצליח או שנשארת אי הפרדה בין שני המכשירים. הן בהמשך.

אפשרות אחרת, לפעמים פשוט זה הכי טוב, היא לפתוח חשבון נפרד לכל מכשיר.

Set up or add a device to use Google Play

To use Google Play to download Android apps, you'll need to have a Google account with a Google email (either Gmail or a Google-hosted domain) associated with your phone or tablet. Follow these steps to set up or add an existing Google account to your device or create a new Google account for use with Google Play:

1. Turn on your device and tap the Google Play Store app.
  2. If you haven't added an email account to your device, you'll be prompted to "Add a Google Account."
  3. Follow the instructions on the device, which will walk you through signing into an existing Google account or creating a new Google account.

Once you have signed into your existing Google account or created a new account, you'll be able to use Google Play to download Android apps.

Keep in mind that if you intend to purchase apps, you'll also need to make sure your Google account is set up for use with Google Wallet

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...