Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסעת נוסעים ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין בהסעת נוסעים ברכב פרטי עד 4+נהג. לא מונית אבל בתשלום ( חברת הסעות קטנה) שוב לא מונית.

הנוסעים האם בעיקר תיירים שמזמינים הסעות מראש. איזה סוג רישיון אני צריך אם בכלל צריך רשיון מיוחד. אולי רשיון רגיל שיש לי מספיק לעיסוק מסוג זה. תודה מראש לשיטות פעולה ולתשובות.

פורסם

עם רכב בעל רשיון רגיל לא תוכל לעשות את זה.

הסעת נוסעים בתשלום היא דבר הדורש רשיון מיוחד.

במקרה של תאונה עם נפגעים, פגיעתם לא תהיה מכוסה בביטוח משום שהשתמשת ברכב בניגוד לסעיפים אליהם הוא מורשה בחוק.

כאן תמצא מידע בנושא רכבי תיירות:

http://www.itga.org.il/ArticleDetails.aspx?Thread_Id=14&Id=53

כנהג, אתה תזדקק לרשיון נהיגה מסוג D1.

דרגה D1 - רישיון נהיגה ברכב מנועי עד 5,000 ק"ג, עם 16 נוסעים בלבד בנוסף לנהג.

בכדי לקבל רישיון נהיגה מסוג זה נדרש ותק של שנתיים ברישיון מדרגה C או B ואם מדובר במונית, אוטובוס זעיר ציבורי או רכב סיור נדרש גם קורס נהיגה ברכב ציבורי והוכחה על 8 שנות לימוד לפחות.

ניתן לקבל רישיון כזה מגיל 21 ומעלה ולגשת לתיאוריה מגיל 20. אין מינימום שיעורים עבור רישיון נהיגה מדרגה D1.

נהג בעל רישיון מדרגה D1 רשאי לנהוג גם על רכב סיור, אוטובוס ציבורי ופרטי ורכב מדרגה B.

פורסם
תודה אל תשובה כל כך מפורתת בשפה ברורה ומובנת.

עוד שעלה קטנה

אך מקבלים רישיון d1

תודה

הולכים לביה"ס לנהיגה ומבקשים ללמוד נהיגה לרשיון D1.

חיפוש אקראי בגוגל הניב את זה:

http://www.shakeddrive.co.il/d1/

לא מכיר אותו ולא יודע מי זה, אבל זה רק דוגמא.

פורסם

עוד שאלה קטנה.

נגיד עשיתי רישיון d1.

מה אחר כך אני צריך לשלם יותר הגרות, ביטוח חובה יקרה יותר או מקיף יותר יקר.

או יש צורך לשלם למשרד התחבורה משהו מעבר לתשלומים רגילים. עד כמה זה מיקר החזקת רשיון מסוג זה.

תודה.

פורסם
עוד שאלה קטנה.

נגיד עשיתי רישיון d1.

מה אחר כך אני צריך לשלם יותר הגרות, ביטוח חובה יקרה יותר או מקיף יותר יקר.

או יש צורך לשלם למשרד התחבורה משהו מעבר לתשלומים רגילים. עד כמה זה מיקר החזקת רשיון מסוג זה.

תודה.

אני לא מכיר את המספרים. תצטרך לברר אותם דרך חברות הביטוח ומשרד התחבורה.

כך או כך, אני חושב שזה די ברור שעלות הביטוח והרישוי לרכב הסעות שונה מהותית מהעלויות לרכב פרטי.

• תוכן חדש...