Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו שנת 2000 s80 t6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יד 3 2800 סמק הרכב אצל הקונה האחרון רק שנה ... לא ידוע מתי טיפל ברכב לפי טענתו לפני חצי שנה אבל לא נראה לי .... צבע דהוי כיסאות עור סדוקים פנסים ראשיים לא יושבים טוב הרכב לא שמור ... יש לו טסט חודש הבא הרכב עשה 254000 הוא מבקש 13000 אלף שווה ?? ואם שווה לשים לו גפמ?? תודה לעונים

פורסם

אתה רציני?

הרכב הזה הוא בור ללא תחתית תעשה חיפוש ותבין שגם במחיר גריטה אין מה לעשות איתו.

עלויות יישור הקו,האחזקה ועוד גבוהות מאוד .

זאת תחילת ייצור הS80 בהמשך סידרו חלק מחבלי הלידה אבל עדיין ממליץ להתרחק.

פורסם

היה לי רכב כזה, אחרי קיק דאון ראשון ואחרון הלך המנוע. לא מתקרב יותר למותג הזה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נצל"ש

היוש ופותח השרשור כבר קיבל את העצה שלו.

היום בוולוו מתיחסים למנוע ה T6 כפאר האמינות

זה משווק ב S60 ,S80 ,XC60 ,XC90 .

אפילו בגרסאות הקצה של פולסר ובשלל גרסאות ה AWD ב S60.

אני מכיר את הסיפורים על ה S80 T6 הראשונות.

אז שאלתי היא זאת

האם זה נוגע רק ל S80 הראשונות ? או יש משהו שאני לא יודע לגבי ה T6 ?

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

היו לנו במשפחה שתי S80 T6

מכיוון ששתיהן היו רכבי חברה, אני לא בקי (ולא כ״כ עניין אותנו) עלויות התחזוקה.

אבל גם כחדשות לא היה מדובר בשיא האמינות.

המון תקלות חשמל, ואפילו החלפת גיר בעלות של כ 50,000 ש״ח!!

יחד עם זאת, הן זכורות לי כמכוניות השיוט הטובות ביותר שנתקלתי בהן. ה S80 החדשות באף אחת מהגרסאות שלהן, לא הצליחו לשחזר את השילוב המנצח של ביצועים, נוחות, ורוגע שהיתה ל T6.

אומנם על הנייר בסה״כ 272 כ״ס, אבל התחושה היתה לא פחות מאשר של טיל בליסטי..

רבע דוושה הספיקה בשביל לסחוט כ- 80% מהיכולת של המנוע..

כפי שנאמר, כמשומשת בת יותר מ 10 שנים - לא להתקרב לאוטו - גם לא בחינם.

פורסם

S80 אומנם טובה לשיוט אבל היא רחוקה מאוד בשיוט מרכבים שהיא אמורה הייתה להתחרות איתם. T6 באמת מנוע חזק מאוד והיה לו מומנט כימעט מסיבובי סרק. עם רכב הזה אפשר לאבד רישיון לצמיתות בלי לעבור 3500סל"ד בבין עירוני (לפי יוטיוב).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני כבר מחפש שברולט ... להתקין מערכת גז .. מה דעתכם? מוולוו ברחתי :)

גם משברולט תברח (אם אתה מתכוון לדגמים הישנים).

פורסם

גם בסובארו אפשר להתקין גפמ.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

כמחזיק וולוו אני יכול לומר לך שזה אוטו פגז למי שיש כסף לתחזק אותו את האוטו הזה ספציפית ולגמרי עד שנת 2005 לא הייתי נוגע בצחוק משנת 2005 רמת האמינות שלהם קפצה עשרות מדרגות כשה 2005 2006 ספציפית פשוט מעולים, על כל מנועיו

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

• תוכן חדש...