Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר רוצה לשדרג את הרכב במנוע 1.8 של גאלנט. אחרי בדיקה נאמר לו שהמנוע מתאים בול לתושבות ולגיר.

השאלה היא,מה עוד צריך להתקין בשביל שהמנוע יעבוד ברכב,אני חושב שהוא צריך מחשב צמה ואולי גם לוח שעונים,האם משהו ביצע כזאת השתלה או יודע מה צריך לעשות שההשתלה תצליח?

פורסם

בלי להעליב, זה נשמע פרוייקט שלא בדיוק שווה את ההשקעה.

להחליף מנוע וכל הבלגן הזה בשביל 125 כ"ס?

כמה היא תעשה מ0-100? במקרה הטוב סביב 9 שניות והייתי אופטימי.

הייתי הולך יותר לכיוון גדישה

תמיר.

פורסם

נסעתי בכמה קולטים עם חמוצים, רכב מאוד מהיר ונותן הרגשה של רכב מאוד מהיר, ההסבה למנוע 1.8 של גאלאנט מאוד נפוצה אצל הערבים.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

המנוע המדובר אמור לספק 145 כ"ס ולא 125 כמו שנאמר.. אם בעל הרכב ישתגע עוד קצת אז אולי יהיה גם שבלול קטן שיהיה יותר זמין ומהנה :)

אז לפי התגובות שלכם אני מבין שאין שום שינוי במחשב ובצמה של הרכב,שזה כבר מעלה חיוך על פניו של חברי היקר! מעניין לדעת אם משהו לקח את זה עוד קצת רחוק והכניס שבלול מתחת למכסה מנוע...:oops:

פורסם

כל הסבה שתחשוב על קולט כבר עשו אותה בחו"ל, גם בארץ אפשר כבר לראות שהרכב הכי מהיר בארץ במירוצי הדראג האחרונים מבוסס על קולט.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

באמת מיותר להחליף מנוע בשביל עוד 13 סוסים...

שים מחשב ניהול וטורבו

או שתחליפו ישר למנוע 2000 כולל כל ההתאמות הנדרשות.

אגב, הקולט שלי מאיצה מ-0 ל-100 בסביבות 9.5 או פחות מזה.

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

פורסם

מנוע חזק + שילדה גרועה - מחסור בכריות אוויר/ABS/בקרת יציבות מתכון בטוח לגמור במעקה בטיחות.

זה הרכב הכי לא מתאים שאפשר לחיזוק.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
9.6 שניות לפי הספר.

הייתה לי כזו במשפחה למשך שנה...

ידנית + ממיר קטליטי שהתפורר...

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

• תוכן חדש...