Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי מאייבאי מגן בשם lunatik taktik לאייפון 4 ו 4S

המחיר היה 30$ ככה שזה חיקויי סיני, אבל מסתבר שהוא לא רע בכלל,והוא באמת עם זכוכית (לא יודע אם זה גורילה גלאס או לא אבל זכוכית)

בלי כיסויי גומי כמו הכיסויי של גריפין או קייס מייט פאנטום כי הוא נוטה להיתקע בכיסים וכו

לכן אני מחפש כיסויי בסגנון של לונאטיק, או אפילו את הכיסויי המקורי של לונאטיק כי אהבתי את הרעיון שלו.

לרוב אני לא משתמש באייפון, מכיבן שיש לי HTC, אבל בשביל ה HTC לא מייצרים נרתיקים שבאמת מגנים עליו. וחבל לי להוציא אותו לשטח כי קניתי אותו, את האייפון קיבלתי מחבר.

הכיסויי אמורלהכן ממכות,נפילות על אבנים ,חצץ, אבנים חדות, ונפילות שלי על הטלפון.

סביבת עבודה של אבק,חול,בוץ (בחורף),זיעה

המלצות? מישהו?

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

הלונטיק הזה בהחלט נראה קצת משוגע.

אני עם Lifeproof, עושה את עבודתו על הצד הטוב ביותר מבחינתי. אינספור נפילות, הרטבות ושאר מרעין בישין והמכשיר עצמו ללא שריטה. הכיסוי לעומת זאת כבר בלוי, לאחר פחות משנה. זה קצת מאכזב אותי, אם כי באמת שלא עשיתי לו שום הנחות. אני נמצא הרבה בשטח ולא מרחם על הציוד שלי אף פעם.

הבונוס - הוא דק מאוד יחסית לכיסויי הגנה אקסטרימיים, אם כי מאריך ומרחיב את המכשיר. אין שום בעיה עם הכנסה והוצאה מהכיס, מדובר בפלסטיק ולא גומי.

אני גם מתעניין בכיסוי חדש, בינתיים לא רואה תחליף ל-Lifeproof. לי חשוב מאוד שהכיסוי יהיה כמה שיותר דק ואלגנטי, ויחד עם זאת יספק הגנה מוחלטת. אשמח לראות האם יהיו כאן הצעות לפיתרון אחר, סתם כי אני אוהב לגוון.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...