Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

חייבת להגיד שהפורום הזה ממש נחמד! אני מחפשת אוטו כבר כמה ימים ונעזרת רק בטיפים שלכם :-D

אני נהגת חדשה כבר כמעט שנה בערך וכרגע יש לי אוטו, יונדאי לנטרה שנת 96 במצב די עלוב, חצי מודבקת ואוטומטית שצריכה עזרה בין ההילוכים (אם אני אמצא תמונות שלו אצלם לכם).

אני הולכת להתחיל לעבוד ברמת גן במשרה קבועה שדורשת ממני להגיע מאזור כפר סבא-הוד השרון.

האוטו הזמני שלי לא הולך לשרוד את הנסיעות האלה כל יום בשעות העומס ולכן אני מחפשת לו מחליף (:

אז ככה, אני לא מבינה כלום במכוניות והמושגים הנלווים אבל אני מבדילה בין אוטו שמקרטע לספורטיבי.

אני מחפשת אוטו בתקציב הכי נמוך שיכול להיות- עד 20K חייב להיות אוטומטי.

אני יודעת שבתקציב כזה רוב המכוניות מגיעות עם בעיות ושקשה למצוא משהו שיחזיק לי בלי לבקר כל הזמן במוסך וכל המכוניות שראיתי במחיר כזה ארוכות מאוד מה שלא עוזר למצוא חניה במרכז רמת גן. והכי חשוב שיהיה בנוי לנסיעות כאלה כל יום!!

האמת שאני ממש צריכה את עזרתכם כי עם ההבנה שלי במכוניות זה יגמר באוטו שהוא רק יפה ולא נוסע :oops:

אני אשמח לכל המלצה שיש לכם,

תודה רבה!

נועם

פורסם

ראי בקישור הבא, לובינסקי טרייד מציעים למכירה שברולט אופטרה שנת 2008 במחיר של 25,000 ש"ח במקום 42,000 ש"ח.

זהו אמנם לא רכב חסכוני או קטן כמו שאת רוצה, אבל אני לא חושב שתמצאי רכב בשנתון מתקדם כזה הנמכר במחיר כזה ועוד עם התנאים הנלווים שמציעים. ההנחה במחיר תיתן לך גם מרווח ביטחון שתקזז חלק מירידת הערך העתידית.

מדובר בסה"כ ברכב משפחתי מודרני עם גיר אוטומטי שיאפשר לך נוחות נהיגה גדולה יותר מרכב עם גיר ידני. הרכב הוא מתוצרת קוריאה ויוצר ע"י חברת דייהו ששברולט רכשו אותה והאמינות צפויה להיות סבירה עקב כך, למרות שאין לי ידיעה אישית לגבי נושא זה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=475953

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

האופטרה לא ממש מכונית מומלצת,

אם כי ב25 אלף ש"ח לקבל מודל 2008 זה משהו נדיר יחסית.

מאידך הרמה שלו נמוכה ביחס לשאר המתחרות מאותן השנים. לא משהו מומלץ מדי.

ולא סתם הוא נמכר בזול, סביר להניח שהיה בידי ליסינג/השכרה/חברה וק"מ לא נמוך במיוחד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

היי,

תודה רבה על ההתייחסות. האמת שראיתי קודם גם ביד2 שהאופטרה נמכרת בסביבות ה25,000 מה שקצת חשוד לדעתי כי האוטו לא כל כך ישן. הבנתי שהוא באמת לא מומלץ ובגלל זה כל ההנחות המטורפות עליו.

מה דעתכם על הפיג'ו 206 או ה307? והפונטו ספייס?

וראיתי שגם הפנדה יחסית זולה, יש לה תקלות שהיא נמכרת בזול?

פורסם

שלום

אני לא הייתי מציע שברולט, הם זוללות דלק והם בכלל לא אמינות וזו הסיבה למחיר שהם נסחרות.

אם אני הייתי צריך לחפש רכב קטן וטוב בתקציב של 20 אלף זה הרכבים הבאים, הם לא ממש קטנות אבל בהחלט נהדרות.

1. מאזדה לאנטיס 2003-2004

2. סובארו אימפרזה 200-2005

3. הונדה סיוויק 2000-2004

20 אלף זה מחיר לא גבוהה, אבל הרכבים שציינתי הם הרבה יותר עדיפים על רכבים בשנתונים 2007-2009 כמו השברולט ושאר הקוריאניות שבעצם שברולט זה מיוצר על דגמים של חברת "דייהו" שפשטו רגל .

בהצלחה.

PEUGEOT 205 GTI 1.9

RENAULT CLIO RSI 1.8

BMW E-30 88

CHEVROLET AVEO BIG רכב חברה ליום יום

פורסם

הפיאט פנדה מצוינת, זולה וחסכונית אבל לצערי אין אחת אוטומטית.

אני דווקא הייתי מציע לחשוב על הונדה ג'אז.

אני יודע שלא תמצאי אחת ב- 20K ש''ח אבל אם תוכלי עוד קצת להתגמש אני מאמין

שתהיה כאן עיסקה מעולה.

מדובר במכונית אמינה וחסכונית, אחת ששומרת ערך באופן מדהים, בהחלט נראה שיש כאן משהו משתלם.

מצאתי ביד אחת ב- 22K ש''ח.

אמנם סוחר אבל לפי מה שמתואר נשמע לא רע בכלל ויש ספר טיפולים. ממליץ לבדוק את הנושא.

שלומי.

פורסם

קודם כל יש פיאט פנדה אוטומטית, התיבה הרובוטית.

פונטו ספייס גם ממש אחלה, בתקציב של עד 20K אפשר למצוא 2004-2006.

ואם כבר אוטומטית אז לכי על הדגם החזק יותר 80 כ"ס dynamic התיבה הרציפה שמגיעה איתו ממש חיסכונית, במיוחד באיזור המישורי שלך.

רק כדאי שתבדקי את מחירון לוי יצחק לפני משא ומתן כי הרבה מנסים את שיטת המצליח של מחירון יד 2, שהוא גבוה משמעותית.

(כל זה מניסיון, היה לי דגם 2001 שלקח אותי מחיפה לירושלים וגם לאילת בכיף, וללא יותר מידי דלק)

בהצלחה

לנה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
קודם כל יש פיאט פנדה אוטומטית, התיבה הרובוטית.

פונטו ספייס גם ממש אחלה, בתקציב של עד 20K אפשר למצוא 2004-2006.

ואם כבר אוטומטית אז לכי על הדגם החזק יותר 80 כ"ס dynamic התיבה הרציפה שמגיעה איתו ממש חיסכונית, במיוחד באיזור המישורי שלך.

רק כדאי שתבדקי את מחירון לוי יצחק לפני משא ומתן כי הרבה מנסים את שיטת המצליח של מחירון יד 2, שהוא גבוה משמעותית.

(כל זה מניסיון, היה לי דגם 2001 שלקח אותי מחיפה לירושלים וגם לאילת בכיף, וללא יותר מידי דלק)

בהצלחה

לנה.

פנדה אוטומטית קונבנציונלית אין.

אני יודע על קיומה של הרובוטית אך התכוונתי לאוטומטית נטו. לא כולם מעדיפים את הגיר הרובוטי.

שלומי.

פורסם

תקציב באמת בעייתי. אני לא יודע עד כמה הנושא של הדלק חשוב לך. אם את יכולה להקל ראש עם זה

יש לך באמת את המאזדה לאנטיס, סובארו אימפרזה, הונדה סיוויק כמו שהבחור מעליי הציע לך.

אני דווקא הולך בכיוון טיפה שונה. אני מעלה שנתון, מקטין את האוטו והולך על קלאסיקה. אני ממליץ לך לחפש יונדאי גטס

בשנתון 2006 עם מנוע 1400. תעשי חיפוש..השוק מלא בהם.

לדוגמא ביד2, חיפשתי שנתון 2006-2007 בטווח המחירים שלך וקפצו לי קרוב למאה מודעות. ב22,000 תוכלי לבצע אחלה של עסקה.

פורסם

הונדה ג'אז מצויינת, רק שבשנת 2008 היא עולה כ- 63 א' ש"ח!

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

הפיג'ו 206 ירדה מהפרק, אמרו לי שכשהרכב ישן מתחילות בעיות וחלקי החילוף יקרים...

הפיאט פנדה נראה לי באמת משתלמת ויחסית "חדשה" ביחס ליכולת בתקציב שלי. התיבה הרובוטית יכולה להיות מעצבנת בהתחלה אבל מתרגלים (:

נראה לי שבאמת האופציות הסופיות הן הפיאט פנדה והפיאט פונטו ספייס..

וכמובן ההונדה ג'אז שאם אמצא במחיר סביר אנסה להתגמש עם המוכר (:

פורסם

דייהטסו שרייד שנת 2000 מנוע 1.3 (5 דלתות) או 1.5 (4 דלתות) יש בעיקר אוטומטיות

מתאים במחירון, מתאים באמינות, מתאים בצריכת הדלק. ועוד ישאר לך עודף.

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

פורסם

אני ממליץ על דייהטסו סיריון. עם מעט מאמץ, תוכלי לרכוש אחת משנתון חדש יחסית (בין 05 ל-07), תלוי בפרט עצמו (ק"מ, תאונות, ידיים וכדומה).

היא עונה לכל דרישותייך. חסכונית, קטנה, זולה ואמינה.

בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אמנם לא מדובר בהנדסת רקטות אבל ההמלצה העיקרית שלי היא להעזר בחבר או קרוב משפחה.

בתקציב הזה ההיצע הוא עצום אבל הוא כמעט לא רלוונטי - הדבר החשוב באמת הוא לזהות מכוניות שתוחזקו באהבה לעומת אחרות שנשחטו. את לא יכולה להרשות לעצמת לבזבז כסף על אינספור בדיקות או על פיקשוש תקלה גדולה.

בהצלחה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...