Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי avon, מי מכיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר קנה לאחרונה קיה פורטה משומשת עם הצמיגים האלה, דוקא אוחזים טוב.

מבדיקה מגוגל הבנתי שמדובר בחברה שמקבלת ביקורות טובות על צמיגי אופנועים.

אני לא סומך על זה, כי למשל גם מקסיס מקבלים ביקורת טובה בתור צמיגי שטח ופחות טובות בתור צמיגי כביש.

למיטב ידיעתי הפורטה באה עם צמיגים של נקסן, ככה שלא מדובר בצמיגים המקוריים.

מישהו יכול לשפוך עליהם אור? הוא די מפחד שמדובר בצמיגים לא טובים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בארה"ב הם מוכרים בתור צמיגים לאופנועים. הם לא שיא הטכנולוגיה אבל הם בסדר. מיכוון שהם לא ממש זולים בהרבה מצמיגים "יוקרתיים" יותר כמו דנלופ ואחרים הם לא נמכרים בכמויות אדירות. שוב פעם, הם צמיגים לא רעים אבל במחיר שהם נמכרים, הרבה רוכבים מעדיפים לקנות פירמות יותר ידועות.

לגבי טיב האיכות שלהם בצמיגי רכב, זה כבר מעל ומעבר לבינתי. מעולם לא השתמשתי לכזה צמיג לרכב.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

צמיגים סבירים, חברת בת של COOPER.

אם הם במצב תקין, אין סיבה לפחד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...