Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

אחרי שמכונת הכביסה הנאמנה שלי החליטה לשחק איתי משחקים בפעם הראשונה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=468563&highlight=bosch

הפעם השניה הגיעה היום, לאחר הפעלה בבוקר של המכונה בתוכנית מסויימת, לאחר מס' דקות של פעולה היא מקצרת ומפעילה את מפסק הפחת בבית.

האינסטינקט הראשוני אומר לי שכנראה הטיימר או איך שלא קוראים לו גורם לקצר ברגע שהוא מגיע לאזור מסויים בתוכנית.

אשמח לשמוע דעות ורעיונות למציאת הבעיה ופיתרונה.

גם כאן המטרה היא לפתור בעצמי את הבעיה ע"י רכישת החלף המתאים והחלפתו.

מחכה לתגובות.

תודה.

פורסם

גוף חימום מקצר. בתחילת פעולה המים רק נכנסים פנימה, ורק אחרי המילוי הוא מתחיל לפעול. בגלל זה קופץ רק אחרי כמה דקות.

משכנתא זה קל

פורסם

+1

בסבירות גבוהה מאוד: גוף חימום.

כדאי לוודא שאין שום נזילה על המשאבת מים או כל רכיב אחר שעלול להראות תסמינים דומים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ok

תודה על הכיוון, יש למישהו מושג על עלויות של גוף חימום ופשטות החלפה?

וכמובן אם ישנן דעות נוספות או הצעות.

המשך יום נעים.

פורסם

בחלק מהמכונות זה קל, פותחים את הכיסוי האחורי והגוף חימום נמצא ממש מולך בתחתית התוף, מעוגן עם אום או שני אומים.

יש מכונות שזה קצת יותר קשה ומעצבן, אבל העיקרון דומה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

wtf - בוש הוא יצרן צרפתי? :shock:

תנסה לפרק את גב המכונה כדי לבדוק האם במקרה גוף החימום נמצא בצידה האחורי (ברוב המכונות המוכרות לי הוא שם), דבר שיקל מאוד על העבודה שלך.

עוד דבר - תן למכונה לעבוד עד רגע הקצר ואז אם ברשותך מד התנגדות בדוק אם יש זליגת זרם מגוף החימום אל גוף המכונה.

עלות החלק היא בסד"ג של 100 ש"ח.

פורסם

אני באמת מתכוון לבדוק אם גוף החימום נמצא מאחורי המכונה ואין צורך לפרק את כולה.

במידה והוא לא שם אני אבדוק קודם עלות החלפה ע"י טכנאי(לא של החברה), במידה והמחיר יהיה עד 300 ש"ח כולל החלף, כנראה שהזמן שלי יהיה שווה יותר ואני אתן לטכנאי לבצע את ההחלפה .

אעדכן בקרוב.

פורסם

בבוש הוא נגיש. מתחת לתקוף. מעוגן עם אום אחת.

עלות חלק 80-120 ש"ח.

עלות טכנאי 300-350 ש"ח כולל מעמ וחלפים.

משכנתא זה קל

פורסם

ברור לי שעלות החלף לבד מול עלות טכנאי היא בהפרש גדול..

אני אומר שאם ההפרש הוא עד 200 שקלים, הזמן של הפירוק(פעם ראשונה,בטוח ייקח קצת זמן עד שנבין מי נגד מי), הנסיעה להביא את החלף, זמן ההחזרה של החלקים ואולי בעיה או מכשול שלא צפיתי.. שווים לי 200 שקלים, כל זאת בהנחה שבאמת גוף החימום נמצא עמוק בתוך המכונה כפי שהסרטון הראה.

אבל עדיין לא בדקתי היכן נמצא באמת גוף החימום.

פורסם

בסרטון גוף החימום לא נמצא "עמוק בתוך המכונה". הוא נמצא במיקום הסטנדרטי, בתחתית הדוד במיקום אליו הגישה דיי טובה. אם אתה לא נהנה מהעבודה או פוחד להסתבך תזמין טכנאי ושלום על ישראל.

פורסם

הכוונה היא שלפחות לפי הסרטון, יש צורך בפירוק מאסיבי של עטיפת המכונה , לא נראה מסובך אך אם ההפרש בין עבודה עצמית להזמנת טכנאי הוא בפער ששווה את ההפסד מבחינתי, אזמין טכנאי.

את ההנאות שלי בחיים אני שואב ממקומות אחרים.:-)

• תוכן חדש...