Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בצרפת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עכשיו אני מבין. לא הזיתי.

אותו דבר קרה לי לפני כשלוש שנים עת ירדתי לכיוון שוויץ משמוני שבצרפת. גם שם חטפתי פלאש ולא קבלתי שום מזכרת...

מה שכן - הרבה מאוד מצלמות מסומנות מראש בשילוט מתאים וכן בתמרור שמראה לך מה מהירותך כעת... כנראה כדי שלא תוכל להגיד - לא ידעתי...

כן אי אפשר לפספס את הפלאש כי הוא מגיע מקדימה ולא מאחור ואיזור שמוני הוא מדהים ויעד טיול בהחלט מועדף בצרפת

פורסם
:mad::silly::angel:

היי, שי. למקרה שפיספסת:אני שוקל טיול מפריז לנורמנדי וברטן מול אפשרות שנייה לירידה מפריז למרכז הארץ- אזור קלרמונט פרנד. פתחתי שרשור בנושא זה ובנושא מסלולים מועדפים מברצלונה באוף פןפיק אך כמעט ללא מענה.

אם יש לך או לאחרים מידע ובעיקר תובנות - כמה אטרקטיבי, אשמח.[לא מכיר חוץ ממונט סן מישל דינר ודינן]

תודה

פורסם

פיספסתי, אבל עכשיו אני כבר שם...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כעקרון הפלסטי בינלאומי, אבל..כדי למנוע הפתעות לא נעימות, לך ותוציא גם את הבינלאומי עם תוקף לשנה בסניפי ממסי או במקומות אחרים: כל שאתה צריך הם כ25-30 שקלים והרשיון הרגיל. כבר כתבתי לך זאת קודם.

פורסם

התקשרתי לאופרן , הרץ , אויס , יורופקאר , ושלמה סיקסט ... לבנתיים שלמה סיקטסט יותר זולים מכולם בפער גדול מאוד ... יש עוד חברות שכדאי לברר ?

פורסם
התקשרתי לאופרן , הרץ , אויס , יורופקאר , ושלמה סיקסט ... לבנתיים שלמה סיקטסט יותר זולים מכולם בפער גדול מאוד ... יש עוד חברות שכדאי לברר ?

בדוק באתרים של חברות ההשכרה הצרפתיות. יתכן מאד שתמצא תנאים עדיפים. החזרון הגדול - אם תהיה בעיה יהיה עליך להתנהל מול חברה צרתית, לא מול חברה ישראלית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בדוק אם הרכב של סיקסט אולי קטן יותר מזה של האחרים, גם אם מדובר באותו גודל רכב.

יהודה

• תוכן חדש...