Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור השעונים הזערורי

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש את האוריינט הכי מוצלחmako usa כחול, בא לי לקנות עוד אחד בלבן, הם נדירים.

הרצועה שלו מדהימה, זו, רכישה הכי טובה שביצעתי.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שירות נחמד של שעונים

לפני כשנה לערך רכשתי שעון כושר של גרמין (225) דגם חדש עם דופק מובנה בשעון והייתי מרוצה למשך 3 חודשים,

עד שיצא ה235 אותו שעון רק עם מסך גדול יותר, הודעות מהטלפון, דק וקל יותר, וסנסור יותר אמין (השעון עצמוהרבה יותר יקר),

אבל למרות הכל השעון עשה את עבודתו נאמנה ואני חזרתי להיות מרוצה מה"ענתיקה" שלי.

לפני כחודשיים השעון התחיל לזייף, נתוני דופק שאם הם היו אמיתיים אני כבר הייתי בר מינן, נתוני מהירות שהיו מקרבים אותי לסופרמן וכו', אבל מכיוון שזה קרה מעת לעת, לא הלכתי לתקן,

עד שהשעון פשוט נכבה ולא נדלק.

שבועיים וחצי אח"כ מצאתי זמן פנוי ונכנסתי לרונלייט (להלן היבואן) לתקן,

מסרנו את השעון לתיקון ואמרו לי "אדוני תמתין כאן כמה דקות ויתוקן" האמנם? שירות ישראלי טוב זה לשלוח אותי הבייתה ואחרי חודש להחזיר אותי לחפש חניה.

בשורה תחתונה לאחר 15 דקות קיבלתי שעון חדש מדגם משודרג (235 ההוא שרציתי), ללא בקשה מצידי סתם כך לכבוד החג.

ולמצקצקים אפשר לקנות עדיין את הדגם הישן.

אז כבוד בקטע הזה לרונלייט.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

צריך את עזרתם של כל המומחים כאן, אני מחפש שעון עור ומכיוון שאני חסר מושג לחלוטין ברמת האין לי מושג לגבי שום דבר בתחום הזה חוץ מהמושגים שעון ורצועות אשמח אם מישהו יעזור לי.

אני מחפש שעון מחוגים עם רצועות עור חום, אני לא רוצה צג גדול וצעקני אלא צג בינוני ואפילו קטן שיתיישב בצורה יפה ביד ולא יראה כמו איזה מכשיר קשר על היד, בנוסף הייתי מעוניין שהספרות יהיו רומיות עם מסגרת וצבע המספרים בזהב על צג לבן ושהשעון יהיה נגד מים (לא שאני מתכוון לצלול איתו אבל בכל מקרה).

לא ממש אכפת לי אם החברה היא מותג נחשב או לא, רק שיהיה שעון איכותי עם מנגנון אמין שלא יקרע או יתקלקל.

התקציב הוא באיזור 1.5-2K, והנה תמונה של שעון שהייתי שמח לקנות אם היה נכנס בתקציב שלי ולא עולה 12K שקל:

?size=l

תודה רבה לעוזרים!

How sky is the limit if there are footprints on the moon?

פורסם
צריך את עזרתם של כל המומחים כאן, אני מחפש שעון עור ומכיוון שאני חסר מושג לחלוטין ברמת האין לי מושג לגבי שום דבר בתחום הזה חוץ מהמושגים שעון ורצועות אשמח אם מישהו יעזור לי.

אני מחפש שעון מחוגים עם רצועות עור חום, אני לא רוצה צג גדול וצעקני אלא צג בינוני ואפילו קטן שיתיישב בצורה יפה ביד ולא יראה כמו איזה מכשיר קשר על היד, בנוסף הייתי מעוניין שהספרות יהיו רומיות עם מסגרת וצבע המספרים בזהב על צג לבן ושהשעון יהיה נגד מים (לא שאני מתכוון לצלול איתו אבל בכל מקרה).

לא ממש אכפת לי אם החברה היא מותג נחשב או לא, רק שיהיה שעון איכותי עם מנגנון אמין שלא יקרע או יתקלקל.

התקציב הוא באיזור 1.5-2K, והנה תמונה של שעון שהייתי שמח לקנות אם היה נכנס בתקציב שלי ולא עולה 12K שקל:

תודה רבה לעוזרים!

תיראה, יש לי 2 אפשרויות שקופצות לי בראש: האחת היא Orient Bambino, על שלל סוגיו וצבעיו, השניה היא איזה שהוא Seiko 5.

האוריינט קצת גדול יותר מהסייקו, שניהם יהיו זולים מאד (יחסית, יחסית), זמינים מאד והמנגנונים שלהם סוסי עבודה.

חפש אותם בגוגל, אמאזון, איביי ובכל שאר אתרי השעונים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לחובבי הפנראי שנרתעים מהבומבסטיות, גרסא חדשה של הלומינור- 45 ו42 ממ בעובי 10.5 ממ בלבד.

http://www.luminordue.com/en

3883b8433441c8c5e00884416f4de810.jpg

לדלי התקציב- כריסטופר וורד במנגנון מתיחה ידני, פאוור רזרב של 5 ימים. שעון יפיוף זמין לpre order ב1,550 פאונד.

https://www.christopherward.co.uk/c8-power-reserve-chronometer-range

b65ccc9a4762a6709fdedd0d268ddee4.jpg

וחדשות נוספות: אני זקוק ליותר כסף.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

תראה.. תשמע.. תבין.. הכל יחסי, לא? כשזה מגיע אחרי אזכור של פנראי ב7K אירו, זה ממש low-cost:lol:

וברצינות- מנגנון in house מתיחה ידנית עם פאוור רזרב של 5 ימים זה כבר מכובד מאוד, ובתג מחיר הזה הוא כנראה עסקה טובה. חבל שהוא לא מגיע ב42 מ"מ.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

P_20161105_085210.jpgעוד שעון שלי יוצא למכירה . מדובר בשעון שמור מאוד ,למעט סריטה קטנה בזכוכית

מחירון של השעון כ3000 שח ועכשיו במבצע ב1900.שבוע הבא יכנס למעבדה להחלפה של סוללה

תנו הצעה ואולי תזכו בשעון מבית טוב

אפשרות החלפה על שעון סאב או מרינייר

פורסם

מישהו יכול להמליץ על SMARTWATCH במחיר סביר? אין לי בעיה להזמין מחו"ל וחבר שלי כרגע נמצא בארה"ב אז עלות המשלוח לארץ/מכס לא רלוונטיים.

תודה.

פורסם

מה דעתכם על זה?

http://www.citizenwatch.com/en-us/watches/watch-detail/?model=CC3020-57L

הסיפור עם ה GPS עובד בארץ? כלומר ה DAYLIGHT SAVING יתפוס? שמזיזים שעון בארץ זה באמת יעבוד?

ובכלל, מה דעתכם על האקו דרייב? כמה זמן הסוללה הנטענת מחזיקה על שצריך להחליף אותה?

אפשר למצוא אותו ב EBAY ב 600$. מה לגבי מיסים/מעמ?

פורסם

האקו דרייב מעולה. יש לי שעון של אקו דרייב שנים ולא החלפתי לו סוללה פעם אחת. כנראה שטעינה מהאור עושה את העבודה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...