Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע לכם , חברים יקרים אני בעל פיאסטה 2013 עם לא מעט פגמים . הפגישה עם מנהל השרות שהיתה צריכה להיות בסוף ינואר "נדחתה" , ביוזמת היבואן ובתרוצים שונים ל- 18-4-2013 . למרות הכל בלעתי את הצפרדע . לא אפרט כאן את כל השתלשלות האירועים , ואגיע לעיקר .

על הכתמים הקטנים בצבע נתנו לי {לא ביקשתי!} 2טיפולים חינם .

הרכב הגיעה עם מושבים קדמיים שחורקים , ולאחר הרבה הבטחות לתיקון הבעיה לא נעשה דבר . בעצמי טיפלתי בזה בעזרת ריסוס WD-40 על הקפיצים שהרעישו , והתופעה נעלמה {בינתיים כבר חודש וחצי של שקט}

הרכב עדיין סובל מרעש מנוע בסר"ק נקישות ותקתוקים , הילוך אחורי שבורח ב"חריקה " לניוטראל [לעיטים רחוקות אבל עדיין זה קורה] . ריח של דלק מצד שמאל מאחור ליד הגלגל , בימים חמים בדרך כלל , מתז אחורי שמטפטף לבד ...

אני עומד להציע להם דבר כזה:

1]- מוכן לוותר על הטיפולים חינם , מוכן "להשאר" עם הילוך אחורי "קופץ" , עם המתז האחורי נוזל , רק שיתקנו {טוב} את בעיית ריח הדלק , והרעשים מהמנוע להעלים אותם . שייקחו את הרכב לכמה זמן שיירצו ושייתנו רכב חליפי {מהשכרה}

2]- שייקחו את הרכב בחזרה ויחזירו חלק מהכסף לפחות . שוב כמה זה חלק מהכסף לדעתכם ?

3]-אם יש אופציות נוספות אנא הציעו לי .

הפגישה היא בעוד יומיים אז אם יש לכם עוד הצעות אשמח לשמוע אותם .

תודה יוסי .

פורסם

אז יש מישהוא כאן שלא חושש מ"דלק מוטורס" ומוכן להתנדב ולעזור בייעוץ נכון ?

באמת ובכנות כבר לא בא לי על האוטו אבל כל עוד הוא נמצא אצלי , אעדיף שהוא יהיה תקין .

פורסם

הייתי מבקש שיתקנו את הרכב עד לשביעות רצוני המלאה, להוסיף שנה אחריות, והתחייבות לקנות את הרכב במחיר מחירון לאחר תקופת האחריות!

כל זה מדובר מנסיון עם דלק מוטורס, גם לי היה לא מעט בעיות עם פיאסטה חדשה בדגם האוטומטי.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
הפגישה התקיימה?

נשמח אם תוכל לעדכן אותנו בפרטיה.

אכן כך !

הפגישה התקיימה אתמול לאחר "המתנה" של 4 חודשים .

הגיעה בחור שדיבר מאוד יפה והציג את עצמו כמהנדס החברה , ראה , שמע , הריח , קיבל ממני הכל בכתב {למקרה שישכח} ולבסוף הבטיח להחזיר לי תשובה , מה הוא מתכוון לעשות , פיצוי או כל דבר אחר . בכל מקרה הוא אמר שריח דלק "חייב להיות" . אני לא השתכנעתי ורציתי לבדוק רכב אחר , אך לצערי אין כאן .

הוא גם הבטיח שאני אהיה מרוצה מהתוצאה ואפילו עד כדי כך שאקנה שוב רכב אצלם .

הוא אמר שאני אקבל תשובה בהקדם האפשרי .

אז אני מחכה . בינתיים . בואו ניתן לו ציאנס . יש הצעה אחרת ?

פורסם
הייתי מבקש שיתקנו את הרכב עד לשביעות רצוני המלאה, להוסיף שנה אחריות, והתחייבות לקנות את הרכב במחיר מחירון לאחר תקופת האחריות!

כל זה מדובר מנסיון עם דלק מוטורס, גם לי היה לא מעט בעיות עם פיאסטה חדשה בדגם האוטומטי.

מה היה אצלך ? זה מעניין ... הרכב שלך בעל מנוע אחר משלי .

פורסם

במקומך הייתי מחכה שבוע שבועיים לתגובה שלהם.

אתה תמיד יכול ללכת לשמאי רכב מטעמך ולהעריך את משמעות התקלות. יש כמה שמאים מפורסמים שהצליחו להשיג ללקוחות שלהם פיצוי הולם. תחפש בגוגל, אני מאמין שאסור להמליץ על מישהו ספציפי בפורום הזה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אצלי היו נקישות בגיר עד שזה הגיע למצב שהגיר הוחלף לאחר 3000 קילומטר, אפילו פחות,

הם הציעו לשפץ את הגיר אך אני כמובן סירבתי, אמרתי להם שלא בא בחשבון לשפץ גיר ברכב חדש, הם אמרו שאם אני אשפץ את הגיר הם יאריכו את האחריות לשנה נוספת והתחייבו לקנות את הרכב במחיר מחירון, כמובן שסירבתי והתעקשתי רק על גיר חדש,

גם לאחר החלפת הגיר עדיין המשיכו הנקישות ממנו, הרכב היה לפחות 10 פעמים במוסך על התקלה ולא הצליחו למצוא אותה, כל פעם טענו שעשו עדכון גירסה ועכשיו הבעיה תיפטר, ממש חשבתי שאני מחזיק באייפון, בקיצור בסופו של דבר החלטתי לפרסם את הרכב ונפטרתי ממנו, לא היה לי כח למלחמות האלה.

יש לציין שמלבד הבעיה הזאת אני כן חושב שהרכב הוא טוב בסה"כ ויכול להיות שאני נפלתי על רכב דפוק, מודה שלאחרונה אמא שלי חיפשה רכב וכמעט פזלתי לפיאסטה החדשה, אך שהתחלתי להיזכר בכל הסיפור אמרתי לעצמי שזה לא בא בחשבון.

בסופו של דבר קנינו לה סוויפט.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

ל -ZUZUT5

מעניין מאוד . כי זה מה שנאמר לי בכמה סוכנויות השכרה , שהוי רכבים בודדים עם בעיית דפיקה במעבר הילוכים בגיר האוטומטי .

אני קניתי את הידני {גם בגלל הסיבה הזאת} .

לפני שקניתי את שלי השכרתי אחת אוטומטית , רק כדי לבדוק אותה באופן כללי ודווקא שם הגיר היה בסדר .

טוב , אז כרגע אני "חי" עם דברים אחרים . נחכה ונראה מה יגידו .

• תוכן חדש...