Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר דיון בעבר בנושא, החלטנו להתפתות להצעה האטרקטיבית שלהם לעסקים, והעברנו אליהם ארבעה קווי טלפון וחיבור לאינטרנט.

מאז, מידי שבוע היתה נפילה של הקווים/אינטרנט, כאשר בשבועיים האחרונים המצב ממש מזעזע. אי אפשר לקבל חלק מהקווים, לפעמים יש ניתוקים, ולעתים אפילו מקבלים הודעה שבגין עומס על הרשת לא ניתן להשלים את השיחה.

אנחנו עסק עם מאות לקוחות, שמוציא/מקבל מאות שיחות ביום, והדבר פוגע בנו באופן קשה. התשובה שאנו מקבלים כבר שבועיים הינה "תקלה אזורית". הם מסרבים לשלוח טכנאי. אנחנו חוזרים לבזק.

ראו הוזהרתם :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני במקומך הייתי מאשים את השותף שלי על כך שלא התעקש להישאר עם בזק כהרגלו :D

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בוקר טוב , כפי שאמרו לך אנשים בשרשורים השונים , שומר נפשו יירחק , מקווה שזה יססתכם רק בזה ושלא יעשו לך צרות.

I_told_you_so.jpg

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

לא נעים לי ל גיד אבל אמרתי לך את ז כבר בשרשור ההוא.

אני עוד מחכה להודע שתפתח כשיגיע החשבון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מצטרף לכל ה"אמרתי לך" (לא אמרתי, אבל הייתי אומר אם היית שואל). חבר העביר את המשרד שלו להוט - ניתוקים, הפסקות "קליטה", צליל שיחה ממתינה במקום הגעה למרכזיה והודעת המתנה - פשוט זוועה. בבית אצלי דווקא עובד יפה, אבל במשרד יש בזק.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

גם בזק לא חפה מתקלות. כשעברתי לדירתי החדשה ביקרו אצלי לא פחות מ 6 טכנאים (!!!) בשבועיים הראשונים, עד שאחד מהם הקשיב למה שאמרתי לו והוא סידר את התקלה לצמיתות.

אבל כן, לזכות בזק ייאמר שאנלוגי זה הכי אחי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הוט יכולים לצאת במבצעים עד מחר. אינני מקנא במי שמעוניין להתנתק מהם או לברר את פשר החיוב המונפץ האחרון בחשבונית שלו.

כמעט ולא קיימים לקוחות אנלוגיים (PSTN). רוב הלקוחות כבר הומרו ל NGN, שגם מטפלת בטלפוניה.

פורסם

בהוט זה עניין של מזל.

יש הרבה משתמשים שמרוצים לאורך שנים ויש כאלה שמהרגע הראשון יורקים דם.

הטכנולוגיה שלהם אולי יכולה להגיע למהירויות אינטרנט טובות יותר אבל ברוב המשרדים זה חסר ערך לחלוטין.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
אין כמו טלפון קווי של בזק פשוט ללא טכנולגיות מותחכמות.

אבל כן, לזכות בזק ייאמר שאנלוגי זה הכי אחי.

איתמר.

בזק כבר מזמן לא ה"טלפון הפשוט" שאתם מכירים.

למעשה, הטכנולוגיה של הרשת דומה למדי (מבוססת IP) וההבדל הוא בתודעת השירות (מפתיע ככל שזה יישמע לגבי "בזק", אבל מול "הוט" כנראה שגם רשת ושירות של עולם שלישי היו נחשבים לטובים, מלבד זאת "בזק" השתנתה מאוד מאז ימי משהת"ק) ולעיתים בחומרה המגיעה עד הבית.

באופן כללי - זוגות נחושת הרבה יותר עמידים לתקלות מאשר הרשת הקואקסיאלית של הכבלים, אבל מעבר לכך - למרות שההבדל הכספי הוא לא זעום - אני אישית נמנע משירותי "הוט" כמו מאש.

אם כבר - לוקחים קו ADSL נקי של "בזק" ומזמינים עליו שירותי VOIP (כל המפעילים הבינ"ל תומכים בכך, גם לבזק יש שירות כזה ואפשר גם לקחת שירות מחברות פרטיות שמתווכות בדרך, אם רוצים חבילה כוללת מרכזייה).

המהדרין ישימו מרכזיית IP (מי שמסוגל ללמוד את הנושא בעצמו יתקין מרכזיית ELASTIX או כל מוצר טלפוניה מבוסס לינוקס (יש גם ווינדוז, אבל פחות נפוץ) בחינם ויצטרך רק מכשירים תומכי IP) וייהנו מכל שירות טלפוניה (תאים קוליים, שיחות ועידה, מענה אוטומטי, שירות יום/לילה, עקוב אחריי, פקס למייל ועוד ועוד ועוד).

הדבר היחיד שחובה לקחת בחשבון הוא הגנות נגד גניבת שיחות (FRAUD). פריצה למרכזיה כזו עשויה להסתכם בנזק של אלפי שקלים תוך שעות בודדות (אין למעשה הגבלה על מס. השיחות הבו זמני). יש איך להתגונן נגד זה, אבל חובה להיות מודעים בשביל לא לבכות אח"כ...

פורסם

באופן כללי - זוגות נחושת הרבה יותר עמידים לתקלות מאשר הרשת הקואקסיאלית של הכבלים, אבל מעבר לכך - למרות שההבדל הכספי הוא לא זעום - אני אישית נמנע משירותי "הוט" כמו מאש.

quote]

אני לא רואה קשר ברור בין זוג כבלי נחושת לבין כבל קואקס בעניין התקלות.

להיפך כבלי הנחושת הטמונים באדמה עוד מימי המנדט הבריטי חשופים ליותר תקלות לעומת כבלי קואקס שהותקנו בסביבות 1986 או 1990 על-ידי חברות הכבלים.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני לא רואה קשר ברור בין זוג כבלי נחושת לבין כבל קואקס בעניין התקלות.

להיפך כבלי הנחושת הטמונים באדמה עוד מימי המנדט הבריטי חשופים ליותר תקלות לעומת כבלי קואקס שהותקנו בסביבות 1986 או 1990 על-ידי חברות הכבלים.

אתה חי בסרט.

קודם כל - כבלי הנחושת הראשיים כבר מזמן הוחלפו ברשתות סיבים אופטיים ו/או כבלים חדשים. תשתיות בזק עברו 18 שדרוגים מאז שהוקמה החברה. בלי קשר - רוב התשתית דאז הייתה עילית, לא באדמה.

אני לא מדבר על דרופים שיורדים מהעמודים (או מארונות הסעף לבתים) אלא על תשתית בזק, רחוק מאוד ממה שאתה חושב שאתה מכיר (אני כבר לא מדבר על חיבורים מעגליים ו/או כוכב בהם יש גיבוי כמעט תמידי לכל נק' מפגש במקרה של כשל).

לגבי הרשת הקואקסיאלית, אני יכול לספר לך על כמה עשרות אלפי מחברים שפגשתי בחיי בתור טכנאי רשת כבלים, תאמין לי שהרשת הזו רחוקה מרחק רב מלהיות אטומה וטובה.

הבעייה העיקרית אינה זו - אלא תכנון הרשת הקואקסיאלית, הבנוייה בצורת עץ (הפצה מהמוקד אל הבתים). כל עוד זו רשת חד כיוונית, זה בסדר, כי הרעש מתחלק וגם ניתן להתגבר על הבעיות באמצעות כוונון מגברים.

אבל ברגע שאתה מתחיל עם ערוץ חוזר (בשביל תקשורת דו-כיוונית), אתה מסכם את הרעש הנכנס מכל חיבור פתוח ותוך מרחק קצר יש לך רעשים על הקו בסדר גודל שמפריע מאוד.

נכון, מבנה הרשת של הכבלים השתנה משמעותית בשנים האחרונות וגם כאן יש רשת מבוזרת, אבל הקטע הסופי (מהשקע בבית עד המגבר) הוא עדיין במבנה כזה ולפיכך יש הרבה הפרעות שגורמות לתקלות לא מעטות.

• תוכן חדש...