Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מומחי מחשבים - עזרתכם נדרשת.

יש לי firefox בגירסה 14 , ואני לא יכול להתקין flash - הגירסה האחרונה היא :

Adobe Flash Player 11.7.700.169

מיד לאחר ההתקנה FIREFOX נתקע , לא קורס או משהו , פשוט נתקע (stalling).

הדבר קרה גם בגירסאות קודמות של פיירפוקס , וגם בגירסאות קודמות של FLASH (ירדתי עד גירסה 10 של adobe וזה עדיין קורה).

כשזה נתקע עלי להכנס ל - task manager , "להרוג" את פיירפוקס ולהסיר את ההתקנה של flash.

מעבר לאקספלורר/דפדפן אחר לא בא בחשבון (ניסיתי , זה זוועה).

למיטב זכרוני פעם זה עבד לי טוב בגירסת פלאש 10.3 עם פיירפוקס 11 או משהו כזה , אבל לא עוד.

אין לי סרטוני פלאש , אין לי יוטיוב :-(

מישהו מכיר את הבעיה? יודע על פתרון? אני כבר אובד עצות.

1.png

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אין בעיה עם ie8, מלבד זה שהוא דפדפן גרוע.

איי מתעקש על Firefox , כבר שנים אני איתו ורגיל אליו.

לא ייתכן שאין פתרון לבעיה הזו.

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

פיירפוקס 14?! פיירפוקס כבר נמצא בגרסה 20, תתחיל מלהתקין את הגרסה האחרונה של פיירפוקס ו FLASH מהאתרים הרשמיים שלהם ותראה אם דברים הסתדרו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב , מסתבר שקראתי לא נכון.

אני כן בגירסה 20.0.1

(גם התוכנה מדווחת firefox is up to date)

ראה תמונה שצירפתי למעלה.

מה עושים? אני רוצה FLASH :x

• תוכן חדש...