Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

השימשה הקידמית נסדקה מחצץ שעף עליה. באסה אבל לא נורא. נחליף.

השאלה היא לגבי המדבקות. יש דרך להוריד בשלמות? חוץ מבזהירות?

האם אפשר איך שהוא להדביק את המדבקות מחדש ושיראה טוב? או שצריך להתחיל לטייל

למשרד הרישוי להוציא חדש, לעירייה (חנייה) להוציא חדש ועוד...?

תודה לעונים.

פורסם

תנסה להוציא עם מייבש שיער (תחנה ליד שקע חשמל)

את מדבקת הטסט אתה לא באמת צריך, אין חובה לנסוע איתה.

כן ייתכן שעד הטסט הבא תיעצר יותר מהממוצע לביקורת רשיונות, במיוחד אם האוטו ישן.

את מדבקת החניה אתה צריך, אפילו אם קרועה, כדי לקבל מדבקה חדשה, אחרת יעשו לך בעיות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אז כן צריך לטייל לעירייה ולמחלקה ולהסביר וטפסים וכולי לקבל מדבקות חדשות.

אין איזה שיטה לקלף ולהדביק מחדש?

פורסם

רשמתי לך בדיוק מה השיטה.

ובעיריית תל אביב לדעתי ניתן להחליף מדבקה פגומה בשליחה בדואר בלי לבזבז זמן בכלל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

עם טיפת עבודת ציפורן המדבקה יורדת בדרך כלל בשלמותה בקלות וניתנת להדבקה מחדש עם קצת פחות דבק מהמקור.

ומקסימום: דיה צרה לשעתה.

האם מדובר בחצץ ממשאית או פעילות עויינת מכוונת?

והעיקר שלך השלום!

פורסם

האם הביטוח מכסה לך את זה?

אם כן איזה כביש זה?8) (פשוט השמשה ברכב שלי כבר עברה את גיל חופה, ויש עליה כמה סריטות שמפריעות במצבים מסויימים).

לגבי המדבקות, הייתי מוריד אותם בזהירות כמה שאפשר, מנסה עם הציפורניים כמה שאפשר, ומדביק על נייר מיוחד של מדבקות, ככה שיהיה אפשר להתשמש שוב.

(פעם אחת ופעם ראשונה ואחרונה עד היום, עצר אותי שוטר לביקורת, הרכב כאמור עבר את גיל חופה אז הוא מחשיד קצת, שהוא ביקש מסמכים של הרכב, שיחקתי אותה חופר במגירה (לא היה לי כוח להביא לו אותם, הוא סתם היה קטנוני, עצר אותי ליד הבית), בקיצור הוא ראה שכמה דקות אני "מחפש", אמר לי לא משנה, הסתכל על המדבקה וראה שיש עוד שנה לטסט.)

פורסם

הבעיה של המדבקות זה אפקט השמש החמה, שגורם לדבק דרך השמשה להיות כמו ג'לי, כשאני ניסיתי להוריד אותן בשיא הזהירות, נשאר סימן גדול של דבק על השמשה....

Opel Adam S 2017

פורסם

סדקתי פעם שמשה של גולף. ההוא מגלס לוד הסיר לי את המדבקות מהשמשה הסדוקה לשמשה החדשה במקצוענות.. כנראה הניסיון עושה את שלו.

הרוב טוב.

פורסם

זהו, המוסך שמשות יסיר את זה בעצמו, הוא חיי על זה, הוא כנראה יודע הכי טוב.

גם בדרום (ב"ש) יש מוסך שמשות טוב, יש לי ניסיון מעולה איתם.

• תוכן חדש...