Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

 

 

אני חושב בכיוון של הרנו קליאו BII אוט' שנת 99-22 בערך, ורוצה לשמוע את הצעתכם עבורי :wink:

 

אז לאחר חיפוש וקריאת אשכולות קיימים עליה, הבנתי שהמחלה העיקרית שלה היא גיר (!) ושאר בלאי שיכול להיות בכל רכב בשנתון הזה. יש עוד דברים שכדאי לי לזכור?

 

עד כאן בכלליות, ספציפית נתקלתי בשנת 2001, 1600 אוט' שעברה שיפוץ גיר! לפני כשנה... אז מה דעתכם, במקרה שהוא כבר עשה שיפוץ גיר - אני יכול להיות שקט לגבי הנושא הזה? האם זה בכלל יעיל השיפוץ גיר או שמרגע שמשפצים זה כבר חוזר חליליה?

 

רוב תודות על העזרה חברים, מקווה שתעזרו לי בלבטים :)

פורסם

שלום לך

הגיר עצמו אם נעשה שיפוץ איכותי אז הוא מחזיק כמה שנים זה לא בעיה.כך בחשבון שככל שהרכב ישן יותר החלקים

מתקלקלים יותר.בלאי וכאלה.הקליאו עם הגיר הידני מעולה.אולי כדאי שתשקול.

בהצלחה גיא

×
×
  • תוכן חדש...