Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהחלט הרבה זמן לא ראינו התקנות של יוסי, או התקנות ברמה זו בכלל - והיינו צמאים לזה.

התקנה אסתטית ויפה מאוד. תתחדש.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה חושב על להתקין כמוני ואני חושב על המצבר כמוך :)

יש משהו משותף חח

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

רק אל תעשו מעניין ה"יבוא אישי" כזה סיפור....כי זה באמת לא כזה סיפור .

וההתקנה נקייה ויפה מאד, שאפו!

סתם מתוך סקרנות, מה העלות של ההתקנה?

SCANSPEAK

פורסם

זה פעם ראשונה שאני מזמין מצבר.

יצא לי להזמין הרבה דברים מחו"ל, ותמיד יש בעיות אם המכס וחברת השילוח.[תעריף מוגזם]

בנוסף המכס מעכב מוצרים סתם, לדוגמא הזמנתי פולישר ובמכס תקעו לי

את החבילה בגלל שאם אמרו שזה חלק לרכב !

השמח לדעת אם יצא לך להזמין מצבר?

וללמוד מהנסיון שלך, נתקע במכס \בקשו ממך אישור ממכון התקנים ועוד.

פורסם

כשאני רואה את התא מטען שלך ואת התא מטען שלי, אני מבין עד כמה יש הבדל בין SPL ל-"לא SPL" :roflmao:

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

בקשר למחיר אמרתי כבר שלא יכול לכתוב זה כל אחד ומה שסוגר עם המתקין.

על כל חלק ישנו תשלום נפרד ולא מחיר אחד להכל.

בנוגע לגלגל ספייר הוא שוכב לי בגינה מאוד בנוח עם כל הכלים ביחד.

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

אהה אז תגיד שאתה עושה פרסומת סמויה...

;-)

כי לשאול על עלויות בשרשורים אחרים אין לך בעיה לשאול, זו בעצם מטרת הפורום.

ואני ממש לא מאחל לך להתקע עם פאנצ'ר, כי לך תסביר למי שהביא לך גלגל ספייר שאין לך בגלל הסאב.

בכל אופן ההתקנה יפה מ-א-ד, אמריקה!, תתחדש ותהנה.

SCANSPEAK

פורסם

בקשר למחיר לי אישית אין בעיה לרשום, אולי למתקין יש בעיה עם זה אני לא יודע בגלל זה אני לא רושם.

אם אתה מעוניין שלח לי הודעה בפרטי אני אפרט לך כמה עולה הכל.

דבר שני אני נוהג כבר 13 שנה בערך ברכב פרטי והיו לי אולי 3 פנצ'רים, מה שעשיתי בדרך כלל זה ניפחתי

את הגלגל עם קומפרסור שיש לי איתי קבוע ונסעתי פשוט לפנצ'ריה קרובה.

ואם פעם בשלושים שנה הצמיג יתפוצץ לחתיכות ויעוף לכל הכיוונים אז מישהו יביא לי גלגל ספייר מהבית

אבל אני לא חושב שזה יקרה לי יותר מפעם בחיים, במיוחד שחודש הבא אני רוצה להחליף את כל

ארבעת הצמיגים לחדשים.

• תוכן חדש...