Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם

סיפור של סיפור הוא כזה :

לפני שבועיים הייתי במרכז - בנסיעה חזרה לצפון נדלקה מנורת שמן , דוממתי את המנוע חיכיתי שהשמן ישקע ומיליתי קצת יותר מחצי ליטר שמן .

יום שבת לאחר מספר ימים נסעתי הביתה -מחיפה לכרמיאל , לקראת סוף העליה של גילון למי שמכיר האוטו התחיל לעשן, עצרתי מייד בצד, פתחתי מכסה מנוע וברגע שפתחתי ראיתי אש - בערה . כיביתי בעזרת סמרטוט.

מה שקרה שפרצה אש מהמכסה מילויי ובעקבות בחום נוצרה דלקה .

האוטו נגרר למוסך WV במג'דל קרום מחוסר בררה ( יום שבת )

בבדיקה שטפו את כל איזור המנוע בדקו נזילות וכ'ו ולא נמצא כלום חוץ מהעניין שהשמן פרץ מהמכסה( פקק) - המכונאי החליף גומי בפקק מילא שמן שלא יהיה חסר והכל סבבה .

לאחר מספר ימי שמתי לב ששוב פעם פרץ שמן מהפקק- כמות קטנה ממש.

היום בבוקר שמתי קבלתי התראה על מחסור בנוזל קרור - וכך היה בדקתי ובאמת היה מחסור .

אני סקפטי אבל מה כדאי לעשות בכדי לסדר את האוטו למצב תקין - למעט נסיעה לרון :)

תודה חברים יום טוב

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

אם יש לך אפשרות להגיע לרון בנסיעה לך על זה,או שפשוט תגרור את הרכב.אני לא הייתי ממשיך לנסוע ברכב,שחלילה עלול לעלות באש.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יש אפשרות להגיע בנסיעה .

עכשיו הגעתי הביתה מהעבודה- השארתי מנוע עובד ופתחתי מכסה מנוע לראות מה ניינים . הכל נראה יבש אבל ממתחת למנוע מאיזור הפילטר שמן נראה לי עולה עשן בקטנה עם ריח של שרוף .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

חג שמח לכולם , אז ככה אחרי שתאמתי עם רון הרכב נכנס לטיפול .

הוחלף נשם מנוע שהיה דפוק ובגללו פרץ השמן החוצה ועוד מספר דברים על הדרך שהחלטתי לסדר, הרכב נשאר לשבוע שלם אצל רון בזמן שהייתי במילואים וזכה לטיפול מפנק .

תודה רבה לרון ולצוות המוסך על הטיפול המסור והמיקצועי.

• תוכן חדש...