Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אבל רעיון מעולה! אני אתחיל...

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן, תיק חובש מלא כולל נוזלים,אמבו, וכול מה שצריך עד שהנטן יגיע.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

טוב שיש וטוב שרק צריך לרענן פעם בשנה-שנתיים.

אצלי יש דברים בסיסיים ללא תרופות : תתחבושות, הרבה פדים, פלסטר דק ועבה, מספריים חדות, דרמטול (חומר מצויין לעצירת זרימת דם), פולידין ואולי גם חוט דייגים לקשירה (אפילו שכבר שכחתי מתי צריך ומותר להשתמש בו)

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

עזרה ראשונה בסיסית.

עד היום השתמשתי בה לצערי מספר פעמים במתן מענה ראשוני עד לבואם של כוחות ההצלה.

כמובן גם כפפות שאותם יש לחדש כל הזמן כי החום ברכב הורס אותם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אח שלי הגדול היה חובש בצבא וכיום הוא אח סיעודי בבית חולים.

ככה שאני דואג לתחזוקת הכללית של הרכב והוא דואג לדגם שם את העזרה ראשונה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בחיים לא היה לי ערכת עזרה ראשונה ואף פעם לא הזדקקתי תודה לאל, מה שכן ברכב שקניתי יש ערכת עזרה ראשונה, אז עכשיו יש לי, לרענן אותה אני לא מתכוון

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הערכות לעזרה ראשונה ברכבים הן בסיסיות ביותר ומיועדות לנהגים שעברו הדרכה בסיסית ביותר של הגשת עזרה ראשונה.

במקרים חמורים יותר מי שיגיש עזרה הם חובשים/פרמדיקים/ רופא,

אנשים שיעמדו במחזה הקשה מולם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אין לי ערכה ברכב, אבל היות והתיק שלי הוא סוג של חור שחור, תמיד אפשר למצוא בו משככי כאבים, פלסטר, משחה אנטיביוטית \ סטרואידים למקרים של עקיצות וכוויות, תרופות למצבי צרבת \ קלקול קיבה, תרופות נגד מיגרנה, ומטלית לניקוי משקפיים.

פורסם

כן, על כל מקרה שלא יבוא.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כן, אבל כרגע אין לי כי באחרון השתמשתי כאשר ניסיתי לסייע לנהג של רכב מטאטא כביש לכבות את הרכב שלו שעלה באש בכביש 6.

לוחמי האש עשו את העבודה בצורה יעילה ביותר.

ל'

542679_10151354005543250_424135416_n.jpg

פורסם
עזרה ראשונה בסיסית.

עד היום השתמשתי בה לצערי מספר פעמים במתן מענה ראשוני עד לבואם של כוחות ההצלה.

כמובן גם כפפות שאותם יש לחדש כל הזמן כי החום ברכב הורס אותם.

ל'

כן, אבל כרגע אין לי כי באחרון השתמשתי כאשר ניסיתי לסייע לנהג של רכב מטאטא כביש לכבות את הרכב שלו שעלה באש בכביש 6.

לוחמי האש עשו את העבודה בצורה יעילה ביותר.

ל'

אני צובר מידי שנה בנהיגה כ-55-60K ק"מ ובחיים לא נקלעתי לסיטואציה שבה ראיתי מישהו פצוע ומדמם או עולה באש.

או שאת באה הביתה רק כדי להתקלח ולישון או שכל המנחוסים נקרים בדרכך, אחרת אין לי דרך להסביר את ההודעות הנ"ל.

יש מצב שאת סופרמן? :lol:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...