Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן. יש לי אאודי A1, ולצערי חולירות כאלה ואחרים שפשפו לי קצת את הרכב בחניות בת"א. אני מעוניין שיצבעו לי אזורים קטנים ברכב כדי שהוא ייראה חדש, ואני רוצה שהעבודה תהיה מקצועית ביותר. אשמח להמלצה על מוסך מורשה אאודי שידוע כי הוא טוב בעבודות כאלה. המלצה על בנאדם ספציפי שיודע לעבוד כמו שצריך תהיה בכלל נחמדה.

תודה.

.Your average Notepad

פורסם

הסיבה היא שפשוט שיערתי שרק למוסך מורשה יהיה את הצבע הספציפי (לפי הקוד) שכרגע מרוח על הרכב שלי, לא? אם אני טועה, אז אשמח להמלצה כללית לבעל מקצוע טוב.

.Your average Notepad

פורסם

אתה טועה,הקוד צבע כתוב על פחית בתא מנוע(ברוב הפעמים) ולכן לכל פחח יש גישה לקוד צבע של הרכב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• ספונסר פורום
פורסם
הסיבה היא שפשוט שיערתי שרק למוסך מורשה יהיה את הצבע הספציפי (לפי הקוד) שכרגע מרוח על הרכב שלי, לא? אם אני טועה, אז אשמח להמלצה כללית לבעל מקצוע טוב.

את קוד הצבע המדויק כל פחח יוכל למצוא, זאת לא בעיה. החוכמה היא לא למצוא את קוד הצבע אלא לעשות את הכיוון העדין של הצבע בהתאם לדהייה בפועל של הרכב. אם כי במקרה הזה, כיוון שהרכב חדש יחסית, כנראה שאין הרבה מה לשחק פה.

בכל מקרה פחח טוב ויסודי בתל-אביב תוכל למצוא אצל מוסך פליקס (שהוא גם מורשה יבואן). קרא כאן חוות דעת טובה מאוד על מחלקת הפחחות של פליקס מלקוח עם רכב דומה.

פחח לא מורשה יבואן אבל גם כן מקצועי ויסודי הוא מוסך חיבה. גם כאן בקישור שצירפתי תוכל למצוא כמה חוות דעת טובות.

• תוכן חדש...