Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אז כמו שבטח ראיתם בזמן האחרון התחליתי להתעניין ברכישת רכב .

בהתחלה זה היה משומש ועכשיו עברתי לרכב חדש סופר מיני ידני והכי חשוב חסכוני .

אני די נעול על פורד פיסטה החדשה . אבל אולי אתם תצליחו לשנות את דעתי איזה עוד סופר מיני יש לנו שהם די חסכוניות .

תודה

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם חיסכון היא התכונה החשובה ביותר עבורך אז כנראה שיש אופציות חסכוניות מהפיאסטה. למיקרה ידנית, למשל, תיהיה צריכת דלק טובה יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אם חיסכון היא התכונה החשובה ביותר עבורך אז כנראה שיש אופציות חסכוניות מהפיאסטה. למיקרה ידנית, למשל, תיהיה צריכת דלק טובה יותר.

המיקרה היא לא סופר מיני ובפרוש אוטו עצלן . פגיו 208 , סוזוקי סוויפט הם חסכוניות וקצת יותר וזריזות מהפיאסטה , אבל אין להם את ה-LOOK . דילמה קשה ...

פורסם

אני חושב שהפיאסטה הכי מתאימה לך, גם בקטע של ה'פוזה' אחלה של אוטו, במיוחד החדשה (לא חושב שיש הבדל בין הגרסא החדשה ליוצאת, חוץ מהעיצוב) חסכונית, זריזה, מהנה וגם בטוחה (ציון בטיחות מקסימלי) ולא יקרה כ"כ, 75K לידנית.

אם אתה רוצה שלום, תתכונן למלחמה.

פורסם
המיקרה היא לא סופר מיני ובפרוש אוטו עצלן . פגיו 208 , סוזוקי סוויפט הם חסכוניות וקצת יותר וזריזות מהפיאסטה , אבל אין להם את ה-LOOK . דילמה קשה ...

מיקרה אוטו עצלן?! לא מסכים איתך בכלל. הרכב מאוד זריז וכיפי לנהיגה.

פיג'ו 208 היא בהחלט אופציה חסכונית נוספת ולדעתי יש לה גם את ה LOOK, הבעיה שלה היא רק במחיר וברמת האבזור.

פורסם

לסוויפט אין את הלוק?! :shock: אחד הרכבים היפים בקטגוריה, אם לא היפה שבהם.

פורסם

המיקרה מכונית מאוד מאכזבת לדעתי,

שקלתי אותה בזמנו, ואני לא מצטער שלא רכשתי אותה.

הרכב גרוע משאר הקטגורייה, הוא פחות נוח, פחות מרווח, פחות בטיחותי, המנוע שלו מרעיש ומעצבן, הגיר והקלאץ' לא נעימים לתפעול בכלל. אני מאוד התאכזבתי מהרכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש לי את הדור הנוכחי, אבל אני מניח שזה לא רלוונטי לך. (מתכוון לקליאו)

למרות שצפוי אותו מנוע 1.2 של 75 כ"ס. מנוע די ותיק, אבל אמין, חסכוני יחסית. ביצועים לא 'וואו'. אל תצפה פשוט.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
מיקרה אוטו עצלן?! לא מסכים איתך בכלל. הרכב מאוד זריז וכיפי לנהיגה.

כשאתה ציני תוסיף איזה סמיילי, עוד עלולים לחשוב שאתה רציני.

לנושא: אם הייתי רוכש כיום סופר-מיני ידנית, הבחירה הראשונה שלי הייתה הסוויפט החדשה.

פורסם

ממש לא ציני.

אני משתמש הרבה בשירותים של CAR2GO ושם יש מבחר די גדול של רכבים. למרות שבמרחק הליכה סביר ממני יש גם הונדה אינסייט, גם קיה ריו דור קודם, גם סמארט פורטו וגם יונדאי i10 - אני בדרך כלל אעדיף את הניסאן מיקרה.

לדעתי זה רכב טוב שנעשה לו עוול בגלל תמחור לא טוב מצד היבואן, תמחור שהעמיד אותו מול מתחרות כמו פיאסטה וסוויפט במקום מול מתחרות כמו ספלאש וסיריון. מה רע כל כך ברכב הזה? האבזור שכולל אחלה מערכת מקורית עם שליטה מההגה ודיבורית בלוטות'? צריכת הדלק שעומדת על 14 קילומטרים לליטר בדגם האוטומטי בנסיעה עירונית עם מזגן וחימום מושבים ודוושת גז צמודה לרצפה? נוחות הנסיעה שבטוח טובה יותר מזו של הסוויפט (לפחות בדור הקודם, על הנוכחי עוד לא נסעתי)?

אני, באופן אישי, אהבתי. אבל כאמור, קל לי להבין מדוע הדיעה שלכם כל כך נחרצת לאור הקליטה שהיא עברה בכמה ממגזיני הרכב המובילים בארץ. במחיר הנכון היא אחלה אופציה.

פורסם

מה עם הקיה ריו 1250 ידנית? שקלת אותה?

7 שנים אחריות, מנוע חסכוני, מרווחת, בטיחותית יחסית, מאובזרת נחמד, אישית גם אהבתי את העיצוב.

אני אישית שוקל רכישה של אחת

• תוכן חדש...