Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא חלקים מחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ביצעתי הזמנה בתחילת החודש מאתר seekpart24.com.

עלות כוללת משלוחה כ 65 יורו.

המשלוח דרך DHL.

ביררתי מולם והם נתנו לי track # של DHL ששם נאמר שהגיע לארץ הקודש כבר ב 14 לחודש ואף נתנו לינק לדואר ישראל.

יש לי הרגשה שהעניין לא הולך לעבור חלק.

מה עכשיו (כלומר אחרי פסח...)?

תודה מראש.

יפעע..

פורסם

טוב, מה שבטוח שמשלוח אקספרס זה לא היה. זה כבר טוב. אם זה היה דרך חברות בלדרות אחרות כולל EMS היית כבר שומע מהם. היית גם צריך לשלם להם עמלה גבוהה על כך שזה הגיע דרך אקספרס. DHL ידועים גם בתור חברת דואר רגיל של מדינות אירופיאיות.

מקווה שלא יכריחו אותך להביא אישור משרד תחבורה כי זה חתיכת כאב ראש לא קטן. תתקשר ל DHL לברר היכן החבילה שלך.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

תישתדל להזמין דרך אתרים שעושים משלוחים דרך הדואר של אותה מדינה ,ולא דרך חברת שילוח שתמיד נעצרות במכס וגובים עמלות מיותרות. אני תמיד מצאתי חלקים (מקורים או OEM) זולים יותר מאתר זה.

פורסם
תודה. הפנמתי.

אבל, מכס על 65 יורו? אולי רק מעמ לא?

הפטור ממיסים לחבילה נקבע על 75 דולרים. אם ה 65 יורו עברו את שווי ה 75 דולרים בשקלים אז כן, תחוייב במכס. לגבי הפטור שהמדינה נתנה ממכס עד 1200 שקלים למרבה הצער זה לא כולל חלקי חילוף שונים.

גם מכס תשלם בגלל ששלחו לך דרך חברת שילוח DHL

מה הקשר לזה ששלחו דרך DHL ? למה אם הוא היה שולח דרך FEDEX או UPS לא היו לוקחים ממנו מכס במידה וסכום העלות של החבילה עובר את הפטור? איזה שטויות במיץ. נראה לך שחברות גדולות יסתכנו בעבירה שכזו בכדי לספק את הלקוח? ממש ממש לא. ניחא היית אומר לגבי העלמת עין מאישור משרד תחבורה, ניחא את זה עוד אפשר לקבל אבל שחברה גדולה תעשה קומבינות עבור הלקוח בכדי להימנע ממכס? חבל להם על הזמן.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
תישתדל להזמין דרך אתרים שעושים משלוחים דרך הדואר של אותה מדינה ,ולא דרך חברת שילוח שתמיד נעצרות במכס וגובים עמלות מיותרות. אני תמיד מצאתי חלקים (מקורים או OEM) זולים יותר מאתר זה.

לינקים לאתרים כאלו?

תודה מראש!

יפעע..

פורסם

דיברת על ייבוא חלקים מחו"ל ולא ציינת על איזה חלק מדובר...וזה קריטי במקרה של יבוא חלקי חילוף לרכב.

על איזה חלק מדובר?

במידה והזמנת חלק בטיחותי(ציריות, זרועות משולשים, בולמים, מערכת ABS או דברים נוספים) תאלץ לעבור לרוב תהליך של הצגת אישורים.

כבר עכשיו תכין את המסמכים הבאים:

- צילום רישיון רכב

- צילום תעודת זהות של בעל הרכב(אתה אני מניח)

- טופס שחרור מהיר מהמכס או טופס אישור ליבוא אישי לצריכה עצמית

- במקרים מסויימים גם אישור מוסך

ברגע שקיבלת הודעה מהאתר אינטרנט של חברת המשלוחים שהפריט הגיע לארץ פקסס את המסמכים או תגיע למשרד הרישוי הראשי בת"א ומאותו רגע שיש לך את כל המסמכים תוך יום-יומיים אמורים לשחרר את החלקים ללא בעיות

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
דיברת על ייבוא חלקים מחו"ל ולא ציינת על איזה חלק מדובר...וזה קריטי במקרה של יבוא חלקי חילוף לרכב.

על איזה חלק מדובר?

במידה והזמנת חלק בטיחותי(ציריות, זרועות משולשים, בולמים, מערכת ABS או דברים נוספים) תאלץ לעבור לרוב תהליך של הצגת אישורים.

כבר עכשיו תכין את המסמכים הבאים:

- צילום רישיון רכב

- צילום תעודת זהות של בעל הרכב(אתה אני מניח)

- טופס שחרור מהיר מהמכס או טופס אישור ליבוא אישי לצריכה עצמית

- במקרים מסויימים גם אישור מוסך

ברגע שקיבלת הודעה מהאתר אינטרנט של חברת המשלוחים שהפריט הגיע לארץ פקסס את המסמכים או תגיע למשרד הרישוי הראשי בת"א ומאותו רגע שיש לך את כל המסמכים תוך יום-יומיים אמורים לשחרר את החלקים ללא בעיות

צודק!

מדובר על גריל של פיאט בראבו ופקק דלק.

http://seekpart24.com/hs/ventilation-grille-bumper-721404?c=100187&at=

יש מק"ט מקביל של פיאט וזה אינו חלק "חדש" שאין ליצרן.

יפעע..

פורסם

על פי הקישור ששי העלה זה היה אמור לעבור בשיחרור מהיר.

אבל (וזה אבל חשוב) על פי אותו הנוהל, משרד התחבורה רשאי להעביר אותך את ייסורי הטפסייאדה בכל רגע נתון, גם אם החלק נמצא ברשימה של שחרור מהיר.

עניין של מזל, לפעמים יש מזל, הפעם לא.

בהחלט מוציא קצת את החשק לייבא חלקי רכב.

אבל אז רואים את המחירים שרוצים היבואנים בישראל והחשק חוזר שוב. :x

פורסם
לאחר בירור עם DHL, הנ"ל נמצא בדואר.

הם בחופש אז אדע אחרי החג...

שים לב שיתווסף לך תשלום על כל יום החל מהיום השלישי שהחלק בארץ..

להבא תלמד שאסור לייבא חלקים לארץ לפני חגים ארוכים :lol:

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• תוכן חדש...