Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קניתי מאזדה 3 2007 ובבדיקת הקנייה התגלו נקישות במנוע מהשסתומים .

הלכתי לאיזה מוסך רנדומלי ושאלתי אותו מה התיקון הדרוש לנקישות והוא אמר רק לעשות טיפול למנוע של החלפת שמן ופילטרים שזה עולה 400 שקל .

קניתי את הרכב הורדתי לבחור עוד 400 שקל על התיקון ועכשיו אני רוצה לטפל במנוע .

אז מה אומרים הגיוני שטיפול כזה יטפל בבעיה של נקישות במנוע ?? הגיוני המחיר ?? או שאולי צריך פה בכלל טיפול אחר לגמרי וגם כמה דחוף זה לטפל בזה בהקדם ??

תודה מראש לכל העוזרים

פורסם

לא בטוח שזה מה שיפתור את הבעיה אבל שמן מנוע איכותי בהחלט יכול לעזור ואף לפתור את הבעיה לעתים .

פורסם

השאלה היותר רצינית היא למה קנית רכב עם בעיית נקישות במנוע כשהוא בקושי בן 6 שנים.

החלפת שמן יכולה אולי לעזור מקווה שמדובר רק בזה

Opel Adam S 2017

פורסם

יש 2 אפשרויות:א.כסת"ח של מכון הבדיקה.ב.יש באמת בעיה שקשורה למנוע.

כדי לקבוע כמעט בוודאות א' או ב' צריך לדעת יותר פרטים על הרכב: מס' ידיים,ק"מ,בעלויות לשעבר (האם היה בליסינג/השכרה).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לא בטוח שזה מה שיפתור את הבעיה' אבל שמן מנוע איכותי בהחלט יכול לעזור ואף לפתור את הבעיה לעתים .

השאלה היותר רצינית היא למה קנית רכב עם בעיית נקישות במנוע כשהוא בקושי בן 6 שנים.

החלפת שמן יכולה אולי לעזור מקווה שמדובר רק בזה[/quote]

יש 2 אפשרויות:א.כסת"ח של מכון הבדיקה.ב.יש באמת בעיה שקשורה למנוע.

כדי לקבוע כמעט בוודאות א' או ב' צריך לדעת יותר פרטים על הרכב: מס' ידיים,ק"מ,בעלויות לשעבר (האם היה בליסינג/השכרה).[/quote]

שלום רב !

כל הכותבים מעלי צודקים, ואבחנתם קרובה לאמת, מה האמת אפשר יהיה לדעת להחלפת שמן מתוצרת מוטקרפט בצמיגות 5/30, והחלפת מסנן שמן מקורי מזדה.

רק אז יתברר האם כצעקתה, האם המכון נקט כמו תמיד בכסת"ח, או אי החלפת שמן במועד אצל הבעלים הקודם ( ליסינג השכרה , פרטי לא ידוע), גרמה לנקישוות, ויתכן והרעשים יעלמו אחרי ההחלפה, ואולי הרכב עבר התחממות יתר, והתעללות , והנזק הוא גדול יותר ועלותו קרובה למחיר החלפת השמנים והמסנן, בתוספת 0 אחד !

החלף שמנים לאיכותים בצמיגות ובסווג גבוה , לפי המלצת היצרן, וחזור לפורום לעדכון.

מומלץ שתעלה את פרטי הבדיקה אחד לאחד לשרשור ,או שתסרוק את פרטי הבדיקה ללא פרטי זיהוי הרכב.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אוקי צירפתי את הסריקה של הבדיקה .

כמה דגשים חבר שלי מכיר את הבודק בקומפיוטסט וביקש מימנו לבדוק ביסודיות ולהגזים כמה שאפשר בבדיקה .

לגבי הנקישות גם אני שומע סוג של נקישות כאלה שבאים מהמנוע .

הרכב עם קרוב ל 150000 קילומטר ומהשכרה (השגתי אותו במחיר ממש טוב בגלל זה קניתי)

מה אתם ממליצים לי להתחיל באמת בטיפול הזה של החלפת פילטר ושמן ? ואם כן 400 שקל זה סביר ?

scan0001.jpg

פורסם

אל תתבאס אבל לפי הבדיקה, לא מדובר בעסקה מוצלחת במיוחד. כל פרמטר ברכב לא תקין.

לשאלתך, החלף פילטר שמן מקורי, שמן באיכות הטובה ביותר ונקווה לטוב.

פורסם
ועם בדיקה כזאת קנית את הרכב??

הבדיקה היא כסת"ח , ומשחררת את מכון מתביעה על לקווים שיתגלו בעתיד.

תתחיל מהחלפת השמן והפילטר ,אולי גם כיוונון שסתומים.

כמדומני שהשסתומים הדראולים, ולכן לא ניתנים לכוון , יתכן והשתמשו בשמןן מינרלי באיכות ירודה. החלפת שמן מקורי פלוס מסנן מקורי ב400 שק מעט גבוהה, למוסך פרטי, לא מורשה היבואן, אך סבירה למוסך מורשה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה רבה על התשובה המיקצועית ...

באמת מדובר במוסך לא מורשה .

יש למשהוא מוסך טוב וזול מומלץ באזור ראשון\רחובות ?

פורסם

לאור הנתונים החדשים שהוצגו אפשרות ב' יותר סבירה אבל,כדאי להחליף שמן ומסנן שמן כפי שצביקה כתב ולבדוק.

יתכן,שהנקישה או הרעש הם ממרימי השסתומים, שדופקים בגלל שימוש בשמן לא מתאים/לא איכותי וכך נוצרה בוצה במנוע שמובילה לרעש.

אם לאחר החלפת השמן התופעה לא תחלוף כדאי לנסות ניקוי עם פלאשינג עדין (לפרק אגן שמן ולבצע פלאשינג עם מסיר פיח),להוריד את השמן ושוב למלא שמן חדש.אם גם זה לא יעזור צריך להחליף מרמימים הידראוליים (כדאי להתייעץ עם מוסך לגבי עלות העבודה).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

נקישות בטופס בדיקה, ובמציאות לא שומעים, לא נורא לדעתי.

זה סתם כתוב כדי שבמידה ופעם המנוע יתחיל לנגן אז לא תבוא בטענות.

אם יש רעש של נקישות, כל מה שאמרו למעלה יכול לעזור.

לא הייתי קונה רכב עם מנוע ששומעים שהוא נוקש.

במיוחד שיש מאזדות כמו לחמניות.

• תוכן חדש...