Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שנורה הספיק להתקשר לכוחות ההצלה. הוא פצוע קשה אך מצבו יציב.

http://www.hnn.co.il/news_article99034.html

מעניין מה היתה הסיבה. אולי זו הסיבה כמו שח אלה שהבעירו את רכבו של ראש עריית חדרה? אולי סכסוך כלשהו?

אבל בלי שום קשר, לאן הגענו?! יורים בראש העירייה?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

לראש עיריה / רשות / מועצה בישראל יש שלוש אופציות:

1. לקחת שוחד.
  2. לתת שוחד.
  3. להיסחט.

כנראה שהנ"ל בחר באופציה 3. :roll:

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם

אם שכחת, ירו כבר בראש ממשלה, זרקו רימון על שולחן הממשלה, ירו בשר, ירו בראשי ערים (אמנם ערבים, מה שלא "נחשב" אצל אחדים) ועוד.

לא חדש, אבל עדיין לא מרנין...

פורסם
לאן הגענו?! יורים בראש העירייה?

כפי שכתבתי בעבר כשהרגו את השופט, אנחנו פשוט מתקרבים בעוד צעד לארה"ב שאנחנו כ"כ רוצים להידמות לה. מתקרבים מהכיוון הלא נכון, אבל בכ"ז.

פורסם

הירי בוצע בעקבות פינוי של איזה מתקן משטח ציבורי. נו שוין.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

כעכואי לשעבר ובן לאב מאוד פעיל בעיר וחבר קרוב של ראש העיר אני חייב לציין ששמעון לנקרי הוא אחד מראשי העיר הכי טובים שעכו ראתה ופועל לטובת שני הצדדים..כך שלדעתי יש פה עניין של נקמה אישית.

פורסם

איזה שני צדדים? :)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אם שכחת, ירו כבר בראש ממשלה, זרקו רימון על שולחן הממשלה, ירו בשר, ירו בראשי ערים (אמנם ערבים, מה שלא "נחשב" אצל אחדים) ועוד.

לא חדש, אבל עדיין לא מרנין...

גם זרקו רימונים וניסו לחסל ראשי עיר יהודיים (ע"ע ג'קי סבג בנהריה, העיר השכנה).

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

גםעל ביתה של פיירברג (נתניה) זרקו רימון/בקת״ב וזו אמרה ״אינני רואה בזאת איים על חיי״

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
כעכואי לשעבר ובן לאב מאוד פעיל בעיר וחבר קרוב של ראש העיר אני חייב לציין ששמעון לנקרי הוא אחד מראשי העיר הכי טובים שעכו ראתה ופועל לטובת שני הצדדים..כך שלדעתי יש פה עניין של נקמה אישית.

ממה שהבנתי מכמה אנשים שגרים בעכו זה בגלל שראש העיר הוציא תקנה האוסרת רכיבה על סוסים בחוף הים. יש כמה גנגסטרים חושבים שהם צלאח א דין ורוכבים חופשי על סוסי בחוף הים וברחבי העיר. דיברו פה על פינוי מתקן, כנראה הארווה "הפריטית" שנמצאת בחוף.

לגבי "טיבו" של ראש העיר אני נאלץ לחלוק על דברייך. למי שלא יודע כבר מזה כמה חודשים מתנהל וויכוח סוער בין דתיים בעכו לבין סניף הום סנטר שנמצא בקיניון החדש. הנהלת הרשת החליטה לפתוח את הסניף בשבת. למרות שהסניף לא נמצא בתוך לב העיר, למרות שרק פועלים לא יהודים עובדים בשבת, זה עדיין מפריע לאוכלוסיה החרדית בעיר. הם מנהלים הפגנות בימי השבוע וקוראים לחרם על הום סנטר. מילא לקרוא להחרמה בשבת אבל למה לפגוע בפרנסה של העסק גם בימי חול?

מה קשור ראש העיר לכאן? אם אינני טועה, ממה שקראתי אז הוא תומך נלהב במאבק של החרדים לסגור את הסניף. זה נראה לי קצת דו פרצופי לקבוע לעסק אם לפתוח בשבת או לא כאשר סניף הום סנטר עכו משלם עשרות אלפי שקלים לעירייה מדיי חודש בתור ארנונה. אותם מיסים משלמים את השירותים שהתושבים מקבלים. אם עסק צריך לפתוח בשבת על מנת להגביר את המכירות שלו בכדי להתקיים ולשלם מיסים לעירייה שמיהם ראש העיר מקבל משכורת זה דו פרצופי לצאת נגד אותו עסק.

זה מזכיר לי מקרה בחו"ל בו העירייה היא בעלת חיניון וגובת מאנשים מחירים מצחיקים עבור חנייה. לעומת זאת, בעלי חניונים אחרים רוצים לגבות יותר אבל אם לא יכולים כי העיר היא בעלת החיניון הגדול ביותר ואם הם קובעים מחיר נמוך אז אחרים לא יכולים לגבות מחירים גבוהים. העניין הוא שבעלי החניונים צריכים לשלם ארנונה על החיניונים שלהם ואילו העיריה לא. הרי העירייה לא משלמת ארנונה שהולכת אלייה. לכן העירייה יכולה לגבות איזה סכום שבראש שלה כי היא לא צריכה לשלם מיסים.

ומה שהכי מפגר בעיר עכו, למי שלא יודע לפני כמה חודשים הסתיימה ההשלמה של מחלף הרכבת החדש. תכננו ובנו את מעבר הרכב בכך שחפרו מנהרה תת קרקעית ואילו הרכבת ממשיכה מעל. חרדים מצאו שם עצמות אדם.לא ידוע אם הם יהודים או לא. במקום לפנות את העצמות, החרדים החליטו משהו אחר. על הכביש להיות 1.6 מטר מעל הקברים. מה קרה אם ככה? כתוצאה מזאת במקום שגובה המנהרה יהיה 3.8 מטר היא רק בגובה 2.2 מטר.

עכשיו, למה רשמתי שזה מפגר? לא רחוק משם נמצאת תחנת כיבוי האש של עכו. במידה וישנה שרפה בחלק השני של העיר שנמצא מעבר לגשר הכבאית לא יכולה לעבור ולכן תצטרך לעשות עיקוף שיאריך את דרכה. מי שיודע במקרה חירום כל שניה חשובה. אז בשביל שיהיה למתים (לעצמות העתיקות) נוח החליטו לסכן את חיי החיים.

http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/414/977.html

וזוהי עכו בשבילכם רבותיי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
גםעל ביתה של פיירברג (נתניה) זרקו רימון/בקת״ב וזו אמרה ״אינני רואה בזאת איים על חיי״

לפני מספר שנים יצא לי לעבוד בקומה השניה של בניין העירייה עם נוף מהחלון לרח' הצורן והחורשה הסמוכה. בחניית ה-VIP (זאת שנמצאת שני מטר מהדלת וסגורה במחסום, המיועדת לעובדים בכירים) חנתה לעיתים קרובות מיטב התוצרת הבווארית, ובאותה תקופה זה עוד לא היה רכב ממשלתי. אז כאשר לראש עיר יש כזה "גב", לא פלא שרימון קטן הוא לא איום בעיניה, סביר להניח שמי שזרק אותו טופל עוד באותו יום ובאופן בלתי הפיך.

• תוכן חדש...