Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

כפי שתראו בתמונות, ישנה מרפסת, אבך הקבלן לא סגר אותה הרמטית מכל מיני סיבות, ומה שקורה שיש מחיצה חלקית פתוחה ב 2 חלקים בין המרפסות.

הסכמנו בין השכנים לסגור את המחיצה ונתחלק העלויות, למרות שאני זה שמעדיף לבנות את זה בעצמי, יש ידיים ואפשרות.

ממה שהבנתי, ישנם 2 חומרים שניתן לעשות שימוש, האחד אקווה פאנל , השני צמנטבורד אם אני לא טועה.

על היתרונות של שניהם קראתי באתרי אינטרנט פחות או יותר.

המטרה היא כזאת : ליצור מחיצה איכותית, עבה, בידוד או מה שזה לא יהיה, ביננו, בכדי שקולות או רעשים לא יעברו ביננו וכמובן, בכדי שזה יחזיק מעמד, גם במזג אוויר גשמי מן הסתם ( מים )

כיצד מומלץ לעשות? לוחות כפולים? צמר סלעים בין הלוחות? או האם בכלל כדאי בלוקים של איטונג?

אשמח להמלצה.

בתודה מראש.

IMG_2285.JPG

IMG_2287.JPG

פורסם

למרות שזה יותר יקר (הרי העלות תתחלק בין שניכם), האם חשבת על חלון עם זכוכית (בידודית) קבועה? זה יאפשר לאור לחדור אך ימנע רעשים/ריחות וכיו"ב...

פורסם

האמת? נתת כאן רעיון מעולה, באמת שלא חשבתי על זה.

ההמלצה היא לפנות עם מידות לאחד המפעלים המייצרים זאת? יש המלצה?

בבניין שלנו הורכבו חלונות בידודית מחברת "תריסי ארז" הנמצאת בבאר שבע, השירות טוב, אפנה גם אליהם.

כמובן שנצתרך לקבל הצעת מחיר, מכיוון שאם המחיר יעמוד על אלפי שקלים, זה יירד מהר מאוד מהפרק, מכיוון שאני מוכן להסתפק בפחות אור אבל לעשות עבודה בשליש מחיר ( בגבול ההגיון )

פורסם

מכיוון שמדובר על זכוכית קבועה, המחיר (יחסית) לא יהיה גבוה.

כמובן שאין בסיס להשוואה לפלטה (לדעתי מספיק שתי פלטות גבס ירוק - אין לך כאן בעיית מים - עם בידוד טוב ביניהן, כמו צמר סלעים או צמר זכוכית) - אבל סדר הגודל הוא של אלפי שקלים בודדים ולא ערימות של בן פרנקלין.

כל איש אלומיניום יידע לעשות את זה.

פורסם

זו לא בעיה.

לוקחים מחיצה, נניח אקווה פאנל או צמנט בורד, מניחים על החלון וסוגרים.

המהדרין שמים גם לוחות כפולים וצמר סלעים לבידוד אקוסטי.

כמה מאות שקלים ויש לך חלון שהוא אטום לגמרי... :silly:

פורסם

אני הייתי סוגר עם בלוק זה יהיה הכי יפה חזק ומבודד.

הפתח לא גדול והעחויות לא יהיו גדולות אולי 1000 ש"ח עם שכר של פועל.

אם אתה תביא חומרים ובמידה ואתה תעשה גמר על הטיח.

כל זה נאמר אם המחיצה כיום מבלוקים.

אם לא אז תמשיך באותו חומר.

פורסם

המחיצה יצוקה עוד מהקבלן, זהו בניין חדש...

בלוקים של איטונג ( הלבן הדק ) יכול להיות פתרון גם כן, אך צריך לעשות עבודת גמר טיח וצבע.

פורסם
המחיצה יצוקה עוד מהקבלן, זהו בניין חדש...

בלוקים של איטונג ( הלבן הדק ) יכול להיות פתרון גם כן, אך צריך לעשות עבודת גמר טיח וצבע.

יומית של טייח זה בסביבות 500 ₪.

כל טייח יכול בקלות לבנות קיר כזה ולטייח אותו באותו היום ואפילו למרוח שליכט למרות שלא מומלץ באותו היום.

החומרים לא יעלו יותר מ 500 ₪.

אחרי זה תצבע לבד בצבע תואם.

פורסם

לאחר התלבטויות, עשיתי בירור מחירים.

הגעתי למסקנה שאעשה זאת עם צמנט בורד פיבר, החזק מבינהם.

לוח שלם של 8 מ"מ עולה כ 110 ש"ח, לוח שלם של 10 מ"מ עולה כ 130 ש"ח.

הלוחות חלקים ומוכנים לצביעה, כמובן שצריך צבע וניצבים וכו', סה"כ העלות תגיע לכ 500-600 ש"ח.

השאלה היא כזאת, המטרה היא ליצור מחיצה כאילו שזה המשך הקיר, נאמר לי על מילוי של צמר סלעים או צמר זכוכית , זה אפקטיבי?

מכיוון שיהיה רווח של 30 ס"מ בין הלוחות, ובכל מקרה אם אקנה לוחות של 10 מ"מ אז בסופו של דבר תהיה אטיה של 20 מ"מ צמנבט בורד פיבר, יספק או כדאי למלא צמר סלעים או זכוכית בחלל לבידוד אקוסטי מלא?

• תוכן חדש...