Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מערכת מוטילמדיה של נק ווקס HQ6

הטאץ' של המערכת לא עובד חלק ולפעמים נתקע ומעצבן הכפתורים לעומת זאת עובדים חלק

בגלל זה אני אומר הטאץ' ולא בעיה במוח של המכשיר

יש רעיון מה לעשות? איפוס אולי או אם יש מנגנון רגישות?

או עצה אחרת?

תודה לעוזרים

פורסם

זה תקלה שנתקלתי בה במון פעמים עם מוצרים של ניפון -N10 במקרה שלהם היה צריך להחליף את המסך.

אם יש לך אפשרות לכייל את המסך אז תנסה ואולי זה יעזור,אם לא אז שלח לתיקון.

פורסם
70 צפיות ושום תשובה

תעזרו לי -הקפצה-

זה לא שיש לאנשים משהו נגדך, פשוט אין יותר מידי מה לעשות חוץ מלברר על תיקון.

בכללי אין פה יותר מדי משתמשים בדאבל דין כי פה יותר מתרכזים באיכות השמע ופונקציות שמע.

ואנחנו משתדלים להסביר לאנשים להתרחק מהמערכות האלה (אם כבר דאבל דין אז של מותג מוכר) במיוחד בגלל תקלות כאלה במכשירים סיניים (זה טייוואני להבנתי).

אם זה נסבל אז לדעתי תשאיר את המצב כמו שהוא, אני לא היית טורח לתקן את המכשיר, בינתיים תחסוך למכשיר אחר ממותג מוכר שיראה אמינות וגם תופתע כמה המעבר ישפר את האיכות.

פורסם

חח לא אמרתי שיש משהו נגדי..70 צפיות אם חלק מהם ידעו זה מה שחיפשתי לדעת

שהמכשיר לא שווה הרבה

זאת התשובה ששמעתי כבר רק חיפשתי

לשמוע עוד כאלה להיות בטוח

ולא שאני רכשתי את המכשיר זה הגיע עם הרכב

(יד 2) תודה בכל מקרה

פורסם

אין על מה.

ואנשים דיי נזהרים היום מלהגיד דברים כאלה כי לאחרונה במקום לקבל את התשובה לשאלה ששואלים, אנשים נפגעים מהתשובות ומתחילים לתקוף.

אז כל הכבוד לך:wink:

• תוכן חדש...