Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי את הדאבל דין פיוניר AVH-2500BT ויש לי מספר שאלות

1) בזמן כיבוי הרכב המכשיר נשאר דלוק עוד כ 10 דק' עד לכיבוי המערכת האם יש הגדרה כלשהיא שאפשר להגדיר שהמכשיר יעבור למצב כבוי ישר אחרי הוצאת המפתח מהסוויץ'?

2)המערכת אמורה להגיע עם שלט רחוק?

3) האם המיקרופון לשיחות טלפון במערכת הוא פנימי כי לא ראיתי שהתקינו מיקרופון..

4) האם יש איזה קומבינה בכדי לכסות את הדאבל דין שלא ימשוך את העין לגניבות?

פורסם
שלום,

רכשתי את הדאבל דין פיוניר AVH-2500BT ויש לי מספר שאלות

1) בזמן כיבוי הרכב המכשיר נשאר דלוק עוד כ 10 דק' עד לכיבוי המערכת האם יש הגדרה כלשהיא שאפשר להגדיר שהמכשיר יעבור למצב כבוי ישר אחרי הוצאת המפתח מהסוויץ'?

2)המערכת אמורה להגיע עם שלט רחוק?

3) האם המיקרופון לשיחות טלפון במערכת הוא פנימי כי לא ראיתי שהתקינו מיקרופון..

4) האם יש איזה קומבינה בכדי לכסות את הדאבל דין שלא ימשוך את העין לגניבות?

מישהו?

פורסם

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

טוב אז ככה בקשר לכיבוי המערכת היא נמצאת על השהייה אני לא כל כך מבין כדי להסביר לך איך לעשות את זה אבל

מי שמבין יסדר לך את זה בשניה שהיא תתכבה עם הרכב

שלט רחוק צריך להגיעה עם המערכת

מיקרופון מתחבר מהחלק האחורי של המערכת ונישאר בחוץ כמו כל שאר המיקרופונים

כיסוי למערכת לא נראה לי שיש משהו כזה חוץ מזה שדווקא הכיסוי ימשוך יותר את העיין (זה כמו לראות רכב מכוסה... לא תרצה לראות מה יש מתחת?) חחח בקיצור אין מה לעשות המערכת לא נשלפת ולכן תקווה שלא יגעו לך ברכב

תהנה ותתחדש

• תוכן חדש...