Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף GTI 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

כמה שאלות בפי:

1) אני רוצה להנמיך את הרכב,מה מומלץ מבחינת קפיצים בלבד שיהיה טוב וזול ובכמה ההנמכה אפקטיבית ויפה-כמה מ"מ קדימה ואחורה.

2)מה ההבדל בין פורק HKS3 ל- HKS4.

3)צנרת אינלט לטורבו ברכב,כמה כוח יוסיף והאם זו החלפה בעייתית.

4)שיפור יניקה ברכב,האם זה קשור לאינלט או שאין קשר וזה שיפור בפני עצמו ומה מומלץ, מה העלות,כמה סוסים זה מוסיף.

5)מהיכן אוכל להשיג חלקים פנימיים לרכב כגון:חלקי ידיות שנשברו וכד'.

תודה רבה למשיבים,שבוע טוב! 8)

HEEL-TOE ונפגש בסיבוב :twisted:

פורסם

1. לפי מה שאני יודע ולאחר הרבה בירורים, הנמכה מבחינת ביצועים לא תתן לך יותר מידי, רק יופי. יש לך כמה חברות: WEITEC, KW, EIBACH. הנמכה של קפיצים זה בדרך כלל 30-40 מ"מ.

2. אני לא יודע מה ההבדל בין הפורקים אבל מכיוון שיש לך מנוע 1.8 טורבו, הפורק המומלץ לרכב שלך הוא הפורק של פורג'. הפורק הפנימי (דגם 007). אתה יכול גם לשים את הפורק החיצוני (דגם 004) הבנתי שגם איתו אין בעיות.

3. אינלט לא בהכרח יוסיף לך כח. מורכב אחד על האוטו שלי. הוא נותן יותר אוויר לאוטו בטורים הגבוהים. שם בדרך כלל מרגישים אותו. (הוא גם נותן רעש יותר חזק לפריקה).

4. שיפור יניקה בדרך כלל קשור לאינלט (שיוצא מהטורבו לחיישן אוויר ואז לפילטר). ולפילטר פתוח או לפילטר אינבוקס (יושב במקום הפילטר המקורי ונותן למנוע לנשום "טוב יותר"). לי יש אינלט + פילטר פתוח על האוטו, לא מרגישים שיפור גדול אבל איכשהו זה מוסיף.

היה לי אינבוקס לפני, דוושת הגז נהפכה לטיפה יותר רכה וגם האוטו היה מגיב יותר טוב בקטנה. אבל נמשכתי יותר לפילטר הפתוח.

5. פירוק, מוסך מרכזי, EBAY.

מקווה שעזרתי ואם התבלבלתי פה במשהו אז שיתקנו. כי מה שרשמתי זה לפחות מה שלמדתי עם הזמן.

שבוע טוב :)

פורסם

הבחור מעלי נתן תשובה נכונה,אם אתה מחפש ביצועים יותר טובים הייתי בודק אפשרות לקילאוברים אבל רשמת שאתה מחפש משהו זול וקויאוברים עולים סביב 4000 ש"ח.

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם

קויאוברים זולים בארץ נחשבים של חברת vmaxx והם עושם יופי של עבודה!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בין 4-5 אלף שקל

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...