Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הזמנתי עכשיו מהאתר הזה, נראה איך יהיה.

אגב הזמנתי את הMr. Pink האם אפשר להשתמש בו עם מרסס יד (בסגנון של זה http://www.amazon.com/gp/product/B000BX4VXI/ref=s9_psimh_gw_p86_d0_i2?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1TVM37FG5CP5T3QD0NYN&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1389517282&pf_rd_i=507846)

אם הזמנת עכשיו, מחר בבוקר ההזמנה תצא אליך.

לגבי Mr Pink, אתה יכול להשתמש בו גם בדלי רגיל עם מים, הוא לא מחייב שימוש ב Foam Cannon אם כי מובן שכיסוי הרכב בקצף מחייב שימוש במכשיר יעודי לכך.

שמפו מצויין, הוא אינו מבוסס TFR, ולכן אפשר להשתמש בו באופן קבוע בשטיפה שבועית, הוא לא יפגע בווקס/סילנט/גלייז וכו'.

• תגובות 940
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בהצלחה!

מההודעה נוצר הרושם שאתם אנשים הוגנים והגונים והמחירים גם משקפים זאת.

אני גם מברך על היותכם ספונסרים לא כמו הרבה אחרים שלא נזכיר שמם.

תודה רבה יוסי :wink:

פורסם
ה ONR בדילול של פקק לחצי ליטר יפרק שכבות סילנט/ווקס?

באופן כללי Optimum No Rinse אינו פוגע בשכבות ווקס וסילנט קיימות, אם עובדים על פי המינון המומלץ.

פורסם

גלון של ONR עולה בחול 35 לירות שטרליג, ליטר עולה 17 לירות שטרלינג, אצלכם עולה 119 שקל, בערכה מהירה גלון אמור לעלות בין 250-300 ש"ח, במידה ואני צודק תביאו הרבה :D

פורסם
גלון של ONR עולה בחול 35 לירות שטרליג, ליטר עולה 17 לירות שטרלינג, אצלכם עולה 119 שקל, בערכה מהירה גלון אמור לעלות בין 250-300 ש"ח, במידה ואני צודק תביאו הרבה :D

אם כבר ב ONR עסקינן, אשתף אתכם שפשוט לא הערכנו את המוצר הזה כמו שצריך!

עשינו הזמנה מאופטימום וחשבנו ש 130 יח' של ליטר יספיקו לחודשיים שלושה הראשונים, ואנחנו עכשיו בקושי כמה ימים באוויר וכבר 90% מהיח' נמכרו.

כמובן שלא חיכינו יותר מדי, המשלוח הבא כבר בדרך אלינו, ומכיל גם אריזות של ליטר וגם אריזות של גלון.

פורסם
אם כבר ב ONR עסקינן, אשתף אתכם שפשוט לא הערכנו את המוצר הזה כמו שצריך!

עשינו הזמנה מאופטימום וחשבנו ש 130 יח' של ליטר יספיקו לחודשיים שלושה הראשונים, ואנחנו עכשיו בקושי כמה ימים באוויר וכבר 90% מהיח' נמכרו.

כמובן שלא חיכינו יותר מדי, המשלוח הבא כבר בדרך אלינו, ומכיל גם אריזות של ליטר וגם אריזות של גלון.

זה פשוט מוצר מדהים!

למיטב ידעתי היבואן השני מוכר גלון ב 350 ש"ח אם אני לא טועה.

בגלל זה אמרתי שעם המחיר כמו שהערכתי אז כדי לכם להביא הרבה :)

פורסם
יש לכם מוצר שמעלים מעט שריטות קטנות?

ישנו פוליש עדין Chemical Guys V38, ניתן ליישם אותו עם מכונה או באופן ידני.

אם השריטות ממש עדינות, אולי עדיף להשתמש ב Micro Prime של חברת Dodo Juice.

אם תרצה לשלוח תמונה, נוכל לייעץ יותר בפירוט.

• תוכן חדש...