Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אי אפשר לחסום שיחות כאלה כי מדובר בכל השיחות שמגיעות מבזק בינ"ל.

נסו לענות ולברר איזו חברה זו, אח"כ לתת להם מכתב זועם ו/או להתלונן במשהת"ק.

פורסם

אצלי יש טלפון פנסוניק והשיחות האלו ברשימת החסימה שלו וככה אין צלצולים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

גם לי יש פנסוניק ועוד את הדגם האחרון של LINK TO CELL DECT 6

שהגיע מארה"ב

אבל אני רואה אפשרות לחסום רק מספרים חסויים, איך הגדרת את המספרים הספציפיים אצלך?

עריכה:

מצאתי! יש אפשרות להכניס מספרים ספציפיים באלחוטיים שלי, בדקתי את זה על המספר הסלולרי שלי והטלפון הביתי עדיין משמיע צילצול אחד ואז חוסם את השיחה - יותר טוב מכלום.

פורסם

יש אפשרות גם לבטל את הצלצול הראשון בד"כ, אבל אז אתה מפסיד אותו בכל השיחות.

הסיבה: המידע של "שיחה מזוהה" מועבר בטלפון קווי במרווח בין הצלצול הראשון והשני.

כך שבזמן הצלצול הראשון עדיין אין דרך לדעת מי זה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

חסימת המספרים המתחילים ב-0014X גורמת לכם לא לקבל שום שיחה מחו"ל ו/או מחברות המשתמשות במרכזיות IP ויוצאות דרך בזק בינ"ל.

אם זה לא מפריע לכם ולא מתקשרים אליכם מחו"ל ו/או מהמספרים הנ"ל - אשריכם, אבל אל תחשבו שחסמתם את המטרידנים. זה בדיוק כמו שתחליטו מחר לחסום שיחות מ-03 או משהו דומה. אם הם יחליטו מחר לעבור לקווי תקשורת דרך 012, לדוגמא - תצטרכו לחסום את השיחות המגיעות מ-0012X...

פורסם

אבל אם אני לא עונה בכלל התקליט משאיר לי הודעה בתא קולי, וזה תמיד את החלק האחרון של ההודעה. כשאני מאזין לזה אני שומע הודעה בנוסח: "לפרטים התקשר...", אז גם פה המערכת מזהה את הקו כפעיל ברגע שהתא קולי עונה.

פורסם

יכול להיות שאצלך מספר הצלצולים עד התא הקולי גבוה יותר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

גם אותי שיגעו כבר עם זה, עד שנשברתי ופשוט החלפתי מספר בבזק. 30 ש"ח ו-24 שעות אח"כ - שקט.

זה נראה לי הפתרון הכי ריאלי. וכמובן להסיר את המספר מ-144, ולא לתת אותו סתם.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...