Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה אני קונה "הרבה" מוצרים בחו"ל(אייבי ועוד כמה אתרים)

ושמתי לב ששער ההמרה של פייפאל גבוה יותר(אני מאמין שהנושא הזה דובר הרבה ולא רק בפורום הזה),

נגיד אתמול קניתי מכשיר סלולארי בעלות : US$146.00,אני משלם דרך פייפאל ויצא לי 558 שקל,ישר שולחים לי הודעה לטלפון הסלולרי שלי.

אני יודע שיש 2 אפשרויות לבצע המרה בפייפאל ופה נוגגעת השאלה.

יש לי כרטיס אחד של לאומי(ויזה קארד)-מספרים --לא בולטים-- VISA ELECTRON ורשום VALID ONLY IN ISRAEL

איתו אני משתמש לעסקות בפייאפל,כעקרון הוא רשום גם כמועדון "יותר" של חייל אבל השתחררתי לפני 3 חודש.

ויש עוד כרטיס חדש: אחרי שהתשחררתי ניגשתי לבנק והציעו לי כרטיס של לאומי(ויזה קארד) --מספרים בולטים-- ובנלאומי לפי מה שאמר הפקיד/גם אין מדבקה של VALID ONLY IN ISRAEL- כנראה שבאמת בינלאומי.

בנוגע לעסקה שידברתי עליה,לפי שער הדולר של היום/אתמול הוא:3.6900.ניקח 3.7 נכפיל ב146 ונקבל 540. זה יוצא שאני משלם 18 שער על המרה!!

מה לעשות?

פורסם

אני לא יודע מה שער ההמרה של פייפאל. אני כן יודע שפייפאל גובים עמלה, שלפעמים היא אחוז מסויים מהעסקה.

יש אתר שאני מזמין ממנו לפעמים, ובפעם האחרונה שבדקתי, לכל תשלום התווספה עמלה של 3%.

בנוסף: יכול להיות שבכרטיס שאתה משלם בו בפייפאל, דופקים אותך בשער המרה ועמלות. יכול להיות שזה בגלל שזה כרטיס "צעיר" ("שטוח"). בכרטיסים בינלאומיים לא נתקלתי בהפרשים מהותיים - בכל מקרה, לא בהפרש שאתה מדבר עליו, בין העסקה לבין התשלום בפועל. קח לשיקולך שאולי כדאי לך להחליף כרטיס אשראי בו אתה משתמש בפייפאל.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יכול להיות שמדובר בעמלה של פייפאל אבל בגדול, בכל מצב בו יש המרה של כספים, יש עמלת המרה. אתה כמעט אף פעם לא ממיר מהשער היציג - בשביל זה יש שערי קנייה ומכירה (שהם תמיד לרעתך, כמובן). 18 שקלים במקרה של 500~ שקל זה לא נורא - כ-3% הפרש.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לפי איזה שער אתה מחשב את הדולר? אתה צריך לחשב את ההמרה בכרטיס האשראי לפי "שער מכירה - העברות והמחאות", שהוא קצת יותר מהיציג. בדוק באתר הבנק. בפעם האחרונה שבדקתי דווקא השער של פייפאל היה עדיף. מכל מקום - כיון שבחודשים האחרונים קניתי באיביי רק חפצים קטנים לא התעמקתי בעניין לאחרונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

http://www.leumi.co.il/home04/currency_rates/9034/

שער מכירה - העברות והמחאות באתר רשום: 3.7176

לפי חישוב בפייפאל 558 לחלק ל-146 "דפקו" אותי ב3.8219. 3.2% וואוו.

השאלה עם אני יבחר באפשרויות המרה באפשרות השניה,כדי להמיר דרך האשראי ולא דרך פייפאל יצא לא יותר יקר?

בחודש הקרוב אני רוצה להזמין מכשיר ב200$ בגלל זה אני מתייעץ.

sperial- כמו שאמרת כשזה חפצים קטנים עד 20 דולר,לא מרגישים,אבל עכשיו כואב לי לשלם עוד 18 שקל סתאם ככה.

פורסם

מסכים אתך. כאר קניתי כמה מוצרים ב-$200 השקעתי בבדיקה. כשקניתי ב-$3 זה לא היה שווה את המאמץ. ובחי השנה האחרונה הקניה הגדולה ביותר שלי היתה $4.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה אתה מציע?

כי כאשר אני יבצע את האפשרות השניה עם הכרטיס האשראי הנוכחי-VISA ELECTRON שנחשב ל-ויזה דיירקט אני לא יכול לראות כמה יעלה לי,רק אחרי החיוב ופה אני מפחד לקבל כפול.

או שאפשר להוסיף בפייפאל את הכרטיס האשראי החדש דנדש שעדיין לא השתמשתי בו,לא היה בדיוק למה,ואז ישר לבחור באפשרות של המרה דרך חברת האשראי ויצא יותר זול-הרי הוא בינלאומי אז ההעמלות צריכות להיות נמוכות

פורסם

ראשית - אני מופתע שפייפאל בכלל מוכנים לקבל את האלקטרון, שהוא כרטיס חיוב מיידי ולא כרטיס אשראי.

לגבי הכרטיס הבין לאומי שבידך - בדוק באתר הבנק את העמלות בעסקאות בחו"ל, לפעמים יש עמלות נוספות קבועות (שיכולות להגיע למספר מסויים של דולרים או אחוז מסויים של העסקה). עמלות אלה משתנות מכרטיס לכרטיס ובהתאם לדרגת הכרטיס, אין דין כרטיס בסיסי כדין זהב או פלטינה. ד"א - בד"כ כרטיסי ויזה נוחים בעסקאות בדולר, כרטיסי מאסטרקארד בעסקאות באירו, במטבעות אחרים יש להם שיטת חישוב עם המרה כפולה, כלומר ממירים מהמטבע המקורי לדולר ומהדולר לש"ח, תוך משחק בין שערי קניה ומכירה בצורה שתהיה רווחית לחברת האשראי. הכל מפורט באתר הבנק או אתר חברת האשראי.

פורסם

עם הבנתי נכון לפי האתר הזה:

https://www.leumi-card.co.il/he-il/GeneralPages/Documents/30-11-945.PDF

כרטיס ויזה : 0.75% מסכום העסקה,עם זה ויזה זה אומר שהאלקטרון יהיה אותו דבר.

בנוגע לשאלה שפייפאל קיבלה את ההאלקטרון,לא ניראלי זה משנה,הרי הוא 16 ספרות,וכל חיוב דרך פייפאל מתבצע מיידי.

פורסם

נכון לעכשיו, ביצעתי עסקה בפייפאל, לקחו לי בקירוב 3.77 שקל עבור כל דולר.

שים לב שייתכן והמקום ממנו אתה קונה, מבקש גם את העמלה שפייפאל לוקחים מהם (1.2 דולר + 4 אחוז). תסתכל מה כתוב בסכום הרכישה הסופי בפייפאל ואם הוא תואם למה שכתוב באתר.

וחוץ מזה אתה לא אמור לנחש כמה יירד לך מהאשראי, זה כתוב לפני שאתה לוחץ אישור, וגם כתוב את שער ההמרה (כתוב מדולרים לשקלים, אפס נקודה הרבה מספרים. תעשה אחד חלקי מה שכתוב שם)

במידה וקנית בפייפאל, אתה לא אמור לשלם עמלה גם לחברת האשראי, מכיוון שפייפאל גובים שקלים.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

לא ממש דפקו אותך

פייפאל לוקחים מהמוכרים 3.5 אחוזים מהתשלום שמתקבל ולכן הרבה גובים מהלקוח

את האחוזים הללו בתשלום בפייפאל .

עכשיו רק שמתי לב שכתבו את זה

• תוכן חדש...