Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים ,

לאחרונה שמתי לב לתופעה מוזרה מאוד בלפטופ.

שאני פותח את רשימת הראוטרים ומנסה להתחבר לרשת הביתית אני רואה המון רשתות עם אותו שם.

חלקן טובות יותר חלקן פחות. איך אני יודע איזה רשת היא הנכונה ? איך אני מונע את ההצגה שלהן ברשימת האפשרויות?

הראוטר אצלי בבית "מוסתר". זאת אומרת שכשאני מנסה להתחבר נגיד מהאייפון בפעם הראשונה הוא לא ימצא רשת עד שאני לא אקליד לו את שם הרשת. הלפטופ מצא אותה בלי בעיה . יכול להיות שזה הגורם?

מחיפוש בגוגל מצאתי את אותה השאלה בדיוק אך ללא מענה.

תמונת להמחשה ( מצטער לא מצאתי אבטיח בשביל קנה מידה )

72600211.jpg

פורסם

עושה רושם שאתה רואה רשת של ראוטרים [או ריפיטרים] כנראה יש איזה משרד גדול בקרבת מקום ?

אתה יכול להשתמש בכל מיני תוכנות יעודיות אבל אני בד"כ מתעלם .

אגב ריפיטר זה מגביר אות [או בעצם מאריך את הטווח של הרשת האלחוטית] בגלל שהוא נמצא במרחק מסויים מהראוטר ומשדר את אותה הרשת שהראוטר משדר ,

תחשוב שזה בעצם עוד ראוטר שיושב על אותה רשת ומשדר שוב כדי שיקלטו באיזור שרחוק מהראוטר המקורי ,מה שאומר שכל אחד מהרשתות שאתה רואה זה בעצם אותה הרשת.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני נמצא בשכונה קטנה ושקטה יחסית .

אין לידי משרד גדול וגם מגבירי אותות אין פה ..

מה יכולה להיות הבעיה עדיין ?

פורסם

ה"נפתלי" הזה ( או איך שלא קוראים לרשת) - זה שם הרשת שלך?

היכנס לראוטר (בד"כ 10.0.0.138 או 192.168.10.1, יוזר וסיסמה admin/admin או Admin/Admin או administrator/administraor) ובדוק את הגדרות האלחוטי שלך. מקסימום שים צילום מסך (אתה יכול להשתמש בSNIP TOOL המובנה של WIN7 כדי לתפוס צילום מסך) ונראה.

פורסם

נפתלי אכן זה שם הרשת .

אין לי מושג מה לעשות בהגדרות האלה אפשר הסבר יותר מעמיק בבקשה ?

פורסם

לך תמלא לוטו.

לפני שעתיים אבא שלי ביקש שאקח מבין הגרוטאות שיש לו בבית את הראוטר הזה:

IMG_20130308_183144.jpg

תוריד את הוראות ההפעלה שלו כאן:

http://www.edimax.us/download/manual/BR-6204Wg_M.pdf.

לדעתי ברחה לו הסוסה והוא משדר את שם הרשת + הערוץ בו הוא משדר או משהו.

לא ראיתי שום יכולת שלו לשדר כמה רשתות במקביל.

נסה לעשות לו FACTORY REET.

חבר את הראוטר עם כבל רשת למחשב שלך.

פתח דפדפן. 192.168.2.1

user- admin

password - 1234

System tools

Configuration tools

האופציה השלישית - RESTORE TO FACTORY DEFAULTS.

אשר וחכה שהוא יעלה בתצורה המקורית.

היכנס אליו שוב, הגדר את הרשת שלך (הסתכל בהוראות) ואל תשדר את הESSID שלך.

לא רואה דרך יותר מהירה/קלה לסדר את זה.

פורסם
עושה רושם שאתה רואה רשת של ראוטרים [או ריפיטרים] כנראה יש איזה משרד גדול בקרבת מקום ?

אתה יכול להשתמש בכל מיני תוכנות יעודיות אבל אני בד"כ מתעלם .

אגב ריפיטר זה מגביר אות [או בעצם מאריך את הטווח של הרשת האלחוטית] בגלל שהוא נמצא במרחק מסויים מהראוטר ומשדר את אותה הרשת שהראוטר משדר ,

תחשוב שזה בעצם עוד ראוטר שיושב על אותה רשת ומשדר שוב כדי שיקלטו באיזור שרחוק מהראוטר המקורי ,מה שאומר שכל אחד מהרשתות שאתה רואה זה בעצם אותה הרשת.

שים לב שכל הרשתות עם אות חזק. כנראה שיש רשתות guest שהראוטר יצר. היה לי ראוטר כזה, ואחת התופעות שלו של לפני שהוא מתפגר, הוא עושה עם עצמו שטויות.

כנס לאתר של אדימקס edimax.com וחפש את הקושחה המתאימה לראוטר שלך, ותעדכן.

לאחר מכן תן לו להתאפס. תתחבר עם כבל רשת בלבד ותקיש בדפדפן 192.168.2.1

הוא ייכנס לך לממשק. תצטרך להקיש ביוזר admin באותיות קטנות ובסיסמא 1234

תגדיר את הרשת שלך (אם היא של הוט אז זה PPTP ואם היא בזק אז זה PPPOE).

בהצלחה!

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...