Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה החלפתי רכב ורציתי להעביר את המערכת לרכב החדש.

יש לי 2 מגברים.

הבנתי שאולי יהיה משתלם יותר להזמין קיט התקנה מeBay על מנת לחסוך עלויות, אבל אני ממש לא מבין בזה.

ניסיתי לחפש מדריך בפורום פה, ולא כל כך מצאתי.

עצות?

פורסם

אם אתה מתקין אצל מתקין טוב שמספק קיט ברמה טובה הייתי מוותר על זה.

לא תחסוך לדעתי סכום משמעותי של כסף אם בכלל.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם בכל זאת אתה צריך קיט להשוואה-

חפש באיביי "knukonceptz kit" ותבחר את הגייג' הרצוי.

הקיט הזה מומלץ על ידי מספר חברי פורום, אני אישית דווקא קניתי CONNECT של אודיסון מהמתקין שלי ואני מבסוט עד הגג (עברו כבר כמה שנים עם הקיט הזה)

פורסם
אם בכל זאת אתה צריך קיט להשוואה-

חפש באיביי "knukonceptz kit" ותבחר את הגייג' הרצוי.

הקיט הזה מומלץ על ידי מספר חברי פורום, אני אישית דווקא קניתי CONNECT של אודיסון מהמתקין שלי ואני מבסוט עד הגג (עברו כבר כמה שנים עם הקיט הזה)

בנוגע לזה, יש לי 2 מגברים.

אם הבנתי נכון, אני מניח שאני צריך:

1. כבל כח מהמצבר למגברים (אפשר להעביר אחד ולפצל אותו לשניהם, כמובן שצריך להתחשב בעובי לפי ההספק).

2. 4 כבלי רמקולים + 2 לטוויטרים + 1 לסאב.

3. 3 RCA.

4. פיוז.

פספסתי משהו?

פורסם

במידה ויש שני מגברים יש צורך גם במפצל.

מכיוון שהכבל כבד, לא הייתי ממהר להזמין אותו מחו"ל, עקב עלות משלוח גבוהה.

לצערי לא ניתן להוזיל יותר מידי את עלות החיווט, אבל מה שכן ניתן לעלות ברמה באותו הסכום בערך.

כל הפיצפקע'ס - בית פיוז פיוז ומפצל (אפשר גם מפצל עם פיוזים נפרדים לכל מגבר, להגנה נוספת:evil:), ניתן להזמין ציוד איכותי מאיביי יעלה באזור ה 130 ש"ח.

כבלים- כבל רתכת בחנות לציוד בניין מקצועית, לדעתי הכבלי רכתכת הרבה יותר טובים מהכבלים שנצאים בערכות (היו לי גם אלו וגם אלו), מה שכן טיפה פחות נוח לעבוד איתם אבל הם זולים וטובים מאד -4 גייג 18 שקל למטר, 2 גייג 25 שקל למטר, 0 גייג 28 שקל למטר.

(קח איזה מטר + ליתר ביטחון).

חיווט בחנות אודיו ביתי 2.5 מ"מ.

RCA- גם בחנות אודיו לרכב\בית.

יציא אולי טיפה יותר יקר מסט שלם (שאיננו כולל את הכל, בסטים האלו לרוב אין מספיק חיווט לרמקולים, וRCA אחד בלבד:-(), אבל בשורה התחתונה לדעתי עדיף לקנות הכל אחד-אחד, ולא כסט.

בהצלחה.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...