Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אני מעוניין לשדרג את הסמסונג גלקסי S1 שברשותי

התקציב הוא מקסימום 2000 ש"ח לטלפון חדש מבוסס אנדרויד

האם יש תחלופה יותר טובה מהגלקסי 2 בתקציב הזה?

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

לרכוש נקסוס 4 מחול דרך buy2usa.

לא הייתי משלם על S2 מחיר כזה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
חדש או גם יד 2 הולך?

כי הבנתי שאפשר למצוא HTC ONE X קרוב ל2K משומש.

איזו סיבה יש לו לרכוש יד2..הכי כיף חדש8)

במיוחד עם הרמאויות בארץ חבל על הכאב ראש.

לפי המחירים הכי זולים בזאפ :

גלקסי אס 3 עולה 2300 ש"ח

s3 מיני - 1430 ש"ח

htc one x עולה 2350 ש"ח

לא רואה סיבה לקנות משומש בשביל לחסוך 300 שקל:roll:

בכל מקרה הייתי ממליץ לפותח השרשור לחכות חודשיים כדי שיגיעו המכשירים החדשים.

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
איזו סיבה יש לו לרכוש יד2..הכי כיף חדש8)

במיוחד עם הרמאויות בארץ חבל על הכאב ראש.

לפי המחירים הכי זולים בזאפ :

גלקסי אס 3 עולה 2300 ש"ח

s3 מיני - 1430 ש"ח

htc one x עולה 2350 ש"ח

לא רואה סיבה לקנות משומש בשביל לחסוך 300 שקל:roll:

בכל מקרה הייתי ממליץ לפותח השרשור לחכות חודשיים כדי שיגיעו המכשירים החדשים.

אני מתכוון לקנות חדש, יש לי כלל מנחה בחיים שאומר שמוצרי חשמל לא קונים יד שניה במיוחד לא סלולר

זה לא שווה את זה.

אגב, איזה טלפונים צריכים להגיע?

והאם הגלקסי 3 מוצלח?

EAT SLEEP BOOST

פורסם

עכשיו הוכרז ה- HTC ONE החדש, עוד שבועיים מכריזים על ה- S4 אאל"ט.

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

ידוע כבר מתי ה-4 יושק בארץ? בדרך כלל אנחנו מפגרים בכמה חודשים אחרי הכרזה

אני מתאר לעצמי שרק שזה יגיע לארץ הקודש יהיו עדכוני מחירים

EAT SLEEP BOOST

פורסם

יוכרז כנראה בשבועיים הקרובים אך יתחיל להמכר כמו כל סדרת S, במאי.

אם אתה לא צריך דחוף והS1 עדיין שמיש בתור טלפון, אני גם הייתי מחכה.

404

פורסם
יוכרז כנראה בשבועיים הקרובים אך יתחיל להמכר כמו כל סדרת S, במאי.

אם אתה לא צריך דחוף והS1 עדיין שמיש בתור טלפון, אני גם הייתי מחכה.

אני ממש לא מסכים עם הקביעה שלך. עד S2 הם הכריזו על טלפון ועד שהם שיווקו אותו ירד ההייפ שלו.

הם למדו מאפל ומאז ה- S3 המכשיר ישר מתחיל להיות משווק בחנויות, זה שה - S3 שווק במאי זה פשוט כי הוא הוכרז במאי. אני מאמין שתוך חודש מהיום הוא כבר יהיה בכמה חנויות בארץ.

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

תוסיף עוד 300 ש''ח וקנה S3, מכשיר מצויין שלא חסר לו כלום.

לא מאמין שיהיה הבדל ממש משמעותי בינו לבין הS4, וגם ככה הS4 יגיע לכאן עם תג מחיר של 3500-4000 ש''ח.

אז לפי דעתי עדיף לקנות S3 עכשיו שנמכר במחיר דיי טוב, ובעוד שנתיים-שלוש להחליף למכשיר אחר, אז ההבדלים יהיו משמעותיים יותר ואתה תרגיש בהבדל.

רק צריך לדעת שמדובר במכשיר עדין מאד שמחייב מגן טוב, כמו otterbox commuter.

להחליף למכשיר הזה מסך זה לפחות 1000 ש''ח, אז אל תחסוך על זה..

פורסם

דבר ראשון אגיד את הדבר הכי חשוב : מה שלא יהיה, אל תקנה Galaxy S3 I9300.

אם תעשה את זה, תוך חודש ימים אתה תדפוק את הראש בקיר כשהמכשיר יגמגם וקרטע עם כל פעולה פשוטה.

יהיו הרבה אנשים שיתווכחו איתי כאן, ולא יבינו על מה אני מדבר.

אז בבקשה, הנה היסטורית הסלולר שלי :

Nokia Phones, Nokia N900, Galaxy S1, Galaxy S2, Galaxy Note, Galaxy S3, Galaxy Note II

ה S1/S2 היו מכשירים אדירים. ה S2 עדיין מכשיר מגניב אבל קצת מיושן ביחס לדברים שיוצאים היום.

ה S3 היה אמור להיות מכשיר אדיר. אני קניתי אותו כי באמת האמנתי שהוא מפלצת. הם באמת ניסו ליצור מפלצת, אבל רכיב הram שלו קטן מדי ואיטי מדי ביחס למה שמצפים שהוא יעשה. כשאני אומר מצפים, אני מתכוון למה שסמסונג ניסו להעמיס עליו.

המכשיר עמוס באין סוף תכונות מגניבות, אבל בסופו של יום (יותר כמו אמצע היום) אין סוללה, והמכשיר מגמגם בניסיון לבצע פעולות בסיסיות כמו גלישה ברשת, שיחות טלפון והודעות. הכל עובד לאט וזה מחרפן.

אני מתחזק באופן קבוע מכשירים של חברים, משפחה, ושל עצמי. הסובלים הכי גדולים הם בעלי ה S3 שציפו למכשיר דגל, וקיבלו מכשיר זבל.

אגב, ה Note II, עולם אחר. פי שתיים זכרון, מעבד קצת יותר מהיר שבאמת בדיוק מה שחסר, משהו בו פשוט עובד פי 1000 יותר טוב. והסוללה... וואוו.

הערה נוספת :

נושא היד 2, אני אישית תמיד פונה לשוק היד שניה. כמעט לא משנה במה מדובר. קניתי כל כך הרבה דברים משומשים, צריך פשוט לבדוק טוב טוב מה קונים.

אם מישהו כאן רוצה להתווכח על ה S3, ולהגיד שהוא מהיר וטוב, אז בבקשה, תוכיחו שאני טועה - תעלו סרטון ליטיוב של המכשיר שלכם עם אותה מערכת הפעלה במשך חודש, בלי Wipe ובלי קומבינות שישבתם עד 4 לפנות בוקר עם Titanium Backup להסיר ולהקפיא כל תוכנה שאתם "לא צריכים"... רק כדי לגלות ברגע האמת שפתאום דווקא בא לכם להשתמש בה.

אני הייתי עושה מה שהציעו לך כאן חברה : מזמין Nexus 4 איכשהו, או קונה משהו משומש.

הייתי מחכה ל Xperia Z החדש.

One X לא הייתי קונה, וגם לא One S. לא שווים את הכסף.

אגב, אם אתה מתכנן להחזיק את המכשיר הרבה זמן - הייתי מושך עוד קצת ומחכה ל S4, אפילו שהוא יהיה יקר.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

לא צריך לשבת עד 4 בבוקר עם טיטניום בקאפ, לא צריך רוט אפילו.

מספיק להשקיע כמה דקות ולעשות disable לאפליקציות שסמסונג דחפו (את שלושת רבעי מהם אף פעם לא תצטרך), ויהיה לך מכשיר זריז עם חיי סוללה משופרים.

צריך להבין איך אנדרואיד עובד. האפליקציות עולות לפי "אירוע", כשקלט מהמשתמש זה אירוע אחד מבין רבים, שהם יכולים להיות קבלת שיחה/הודעה/בדיקת עידונים/רצון לטחון סוללה/לשלוח מידע על השימוש למפתח/לשלוח את המיקום שלך לגוגל.

אנדרואיד גם מנהל את הזיכרון בעצמו, ואפליקציה שלא פעילה הרבה זמן יורדת לבד.

בקיצור, המכשיר חי חיים משלו, עם 30-50 אפליקציות שעובדות ברקע בכל רגע נתון, וזה לא כולל סרוויסים של מערכת ההפעלה. כמובן שקיימים task killerים למיניהם (המובנה של סמסונג מוצלח שבהם), אבל הם עוזרים בדיוק לחמש דקות, כשכל הפרוססים שהרגת יעלו בחזרה בעצמם.

מה שאני מנסה להגיד, זה שכמה שפחות אפליקציות מותקנות, ככה יש פחות עומס על המכשיר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כח אחד יעשה כרצונו.

חפשו ביוטיוב ותגלו סרטונים של אנשים בוכים ששילמו מאוד יורו בשביל מכשיר דגל וגילו שהדגל נעלם תול שבוע.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
דבר ראשון אגיד את הדבר הכי חשוב : מה שלא יהיה, אל תקנה Galaxy S3 I9300.

אם תעשה את זה, תוך חודש ימים אתה תדפוק את הראש בקיר כשהמכשיר יגמגם וקרטע עם כל פעולה פשוטה.

יהיו הרבה אנשים שיתווכחו איתי כאן, ולא יבינו על מה אני מדבר.

אז בבקשה, הנה היסטורית הסלולר שלי :

Nokia Phones, Nokia N900, Galaxy S1, Galaxy S2, Galaxy Note, Galaxy S3, Galaxy Note II

ה S1/S2 היו מכשירים אדירים. ה S2 עדיין מכשיר מגניב אבל קצת מיושן ביחס לדברים שיוצאים היום.

ה S3 היה אמור להיות מכשיר אדיר. אני קניתי אותו כי באמת האמנתי שהוא מפלצת. הם באמת ניסו ליצור מפלצת, אבל רכיב הram שלו קטן מדי ואיטי מדי ביחס למה שמצפים שהוא יעשה. כשאני אומר מצפים, אני מתכוון למה שסמסונג ניסו להעמיס עליו.

המכשיר עמוס באין סוף תכונות מגניבות, אבל בסופו של יום (יותר כמו אמצע היום) אין סוללה, והמכשיר מגמגם בניסיון לבצע פעולות בסיסיות כמו גלישה ברשת, שיחות טלפון והודעות. הכל עובד לאט וזה מחרפן.

אני מתחזק באופן קבוע מכשירים של חברים, משפחה, ושל עצמי. הסובלים הכי גדולים הם בעלי ה S3 שציפו למכשיר דגל, וקיבלו מכשיר זבל.

אגב, ה Note II, עולם אחר. פי שתיים זכרון, מעבד קצת יותר מהיר שבאמת בדיוק מה שחסר, משהו בו פשוט עובד פי 1000 יותר טוב. והסוללה... וואוו.

הערה נוספת :

נושא היד 2, אני אישית תמיד פונה לשוק היד שניה. כמעט לא משנה במה מדובר. קניתי כל כך הרבה דברים משומשים, צריך פשוט לבדוק טוב טוב מה קונים.

אם מישהו כאן רוצה להתווכח על ה S3, ולהגיד שהוא מהיר וטוב, אז בבקשה, תוכיחו שאני טועה - תעלו סרטון ליטיוב של המכשיר שלכם עם אותה מערכת הפעלה במשך חודש, בלי Wipe ובלי קומבינות שישבתם עד 4 לפנות בוקר עם Titanium Backup להסיר ולהקפיא כל תוכנה שאתם "לא צריכים"... רק כדי לגלות ברגע האמת שפתאום דווקא בא לכם להשתמש בה.

אני הייתי עושה מה שהציעו לך כאן חברה : מזמין Nexus 4 איכשהו, או קונה משהו משומש.

הייתי מחכה ל Xperia Z החדש.

One X לא הייתי קונה, וגם לא One S. לא שווים את הכסף.

אגב, אם אתה מתכנן להחזיק את המכשיר הרבה זמן - הייתי מושך עוד קצת ומחכה ל S4, אפילו שהוא יהיה יקר.

בולשיט כזה גדול ממזמן לא קראתי.

S3 עם JB מקורי לא נתקע ולא נעליים, גם אחרי חודש וגם אחרי חצי שנה, עובד מהיר מאד ולא בהרבה פחות טוב מהנוט 2. עברו לי הרבה מכשירים כאלה בידיים וכל הבעלים שלהם היו מרוצים ולא התלוננו על מה שהתלוננת כאן.

יש הרבה סרטונים ביוטיוב S3 VS NOTE 2, תחפש בעצמך ותראה.

פורסם

S3 מכשיר מעולה

ONEX עוד יותר. (ONE S לא משהו בכלל זה אני מסכים)

זו הסיבה למה אני מחזיק ONE X קרוב לחצי שנה ונהנה ממנו מכל רגע.

איכות המסך, איכות השמע, איכות וטיב הפלסטיקה והמסך של המכשיר עוברת כל רף שמציבה סמסונג, הביצועים גבוהים יותר, אם מדובר במשחקים וכדומה, ממשק ה SENSE אדיר ומעולה.

נ.ב - מבחינת איכות חומרים HTC מאז ומתמיד מובילה, המכשיר כולו עשוי פוליקרבוניט, אצלי הוא בצבע לבן ולא משנה כמה לכלוך הוא עבר הוא מתנקה בשניות, ואין עליו שריטה (אני משתמש במכשיר ללא מגן).

*מצלמה מעולה (8 MP).

כמובן יש חסרונות שבאים לידי ביטוי בסוללה מעט יותר חלשה, אין אופציה להכנסת זכרון נוסף (32GB בשבילי זה הרבה). אבל זה לא מונע ממני לעבור יום שלם עם עבודה על המכשיר, שיחות ו GPS בכיף (במיוחד כשאתה מחליף ROM).

מה שכן, ממליץ מאוד לא לקנות מיבואנית HTC בישראל או יבואנית SAMSUNG באם החלטת מבין השנים, וזאת כי גובים מחיר גבוה יותר אצלם והתמיכה שלהם גרועה, מנסיון.

בנוסף - שניהם מכשירים מעולים ומומלצים.

HTC ONE / S4 לא יגרמו להורדת מחירים כ"כ מהר.

IMG_9416_2.jpg

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...