Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לדעת אם קיים מקום באיזור הצפון שעושה ציפוי של מן ניילון שקוף כזה על הרכב

למניעת שריטות פיצוצי צבע מאבנים וכו', הצבע בן שנה ובשנה האחרונה נהיו הרבה פיצוצי לכה כתוצאה מנסיעה

אחרי משאיות שמעיפות אבנים :evil:, הרכב ייכנס בימים הקרובים שוב פעם לחידוש איזור המכסה מנוע+טמבון..

יש מקום שמתעסק בזה באיזור הצפון ואם אפשר מישהו יודע גם מחירים ?

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

בדיוק ציפוי כזה, איפה ניתן לעשות משהו כזה לאיזור הקדמי של הרכב ובאיזה מחירים פחות או יותר?

ראיתי שסאן פילם עושים כזה דבר http://www.sunfilm1.co.il/Heb-3-0.htm

אבל לא מתחשק לי כל כך להגיע למרכז, אם אין ברירה זה יקרה אבל יש עדיפות לצפון (איזור חיפה)

Arcticat DVX400 2008

פורסם

סורי לא מכיר באזור שלך, מציע לך לברר קודם כמה זה בכלל עולה.. אני מעריך שרכב נורמלי יעלה סדר גדול של איזה 6000 שקל.

דיטיילר בנשמה...

מוכן לעזור בכל שאלה, בעיה ומה לא

פורסם

כן אבל מה שאני מחפש זה מכסה מנוע וטמבון בלבד ככה שאני מאמין שזה לא יהיה בסכום דומה לזה

אני מחר אתקשר על הבוקר לסן פילם לבדוק כמה יעלה, אני חושב ששמעתי איפשהו סביבות ה 150 ש"ח למ"ר

Arcticat DVX400 2008

• תוכן חדש...