Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברת מצבר אחורה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפרוייקט הבא שאני מעוניין לעשות(בדרך לMI.. :twisted: ) הוא העברת המצבר אחורה,

מישהו מוכן לעזור לי קצת בנושא:

איזה כבלים צריך , איפה הכי כדאי להעביר אותם , איך אני מסדר תושבת למצבר בבגאז'(אפשר להשתמש בנוכחית?).

עזרה תתקבל בברכה. (ברכה?!!).

רועי.

:roflmao: People drive big cars cause to make up for their small c0cks :roflmao:
פורסם

ממה שראיתי אצל חבר שעשה את זה:

1>כבלים אתה יכול להשיג אצל חלק ממתקיני הסטריאו.או שלמישהו מחברי הפורום יש רעיון יצירתי יותר.

2>השתמש בתושבת המצבר הקיימת. בשביל שהמצבר יישב טוב מומלץ לקשר אותו

לגוף הרכב עם כבל גומי בעל 2 ווים,כמו שיש לשליחים על ווספות.

3>את הכבלים מומלץ להעביר דרך הקורות,מתחת לשטיחים.

בהצלחה!!

הסקסו למכירה!-פרטים בקנייה/מכירה

פורסם

אני יכול להמליץ לך לפנות לתומר106 ראלי, הוא עשה את זה והוא בטח יכול להפנות אותך לגורמים הנכונים לביצוע ההעברה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הכבל המתאים הוא כבל של רתכת חשמלית בגודל 35 קוודראט . הכי זול לקנות אותו בחנויות כלי עבודה, כ-10 שקל למטר. העברתי מצבר לתא המטען באלפתא והשתמשתי רק בכבל לפלוס , את המינוס חיברתי לתחתית תא המטען.מתחת לשטיח בתא יש בדר"כ מספיק חורים חופשיים ואז דרך הקורות למנוע.

פורסם

שים לב שהחוטים החדשים יהיו לפחות באותו העובי (יותר נכון להגיד שטח אבל לא ניכנס לזה) כמו המקוריים ורצוי אף יותר.

חוט ארוך יותר = יותר התנגדות

חוט דק יותר = יותר התנגדות

ז"א אומרת שהיות וההתנגדות תעלה כתוצאה מההארכה כדאי לשים כבל עבה יותר כדי לפצות על זה.

כשמעבירים דרך הקורות לשים לב שלא מעבירים יחד עם ה-RCA של המערכת אם קיימת - בדרך כלל מעבירים מתח בצד אחד של הרכב ו-RCA בצד השני.

פורסם

אבל למה להעביר את המצבר אחורה???

מישהו יכול בבקשה להסביר לי??

תודה..

מה חתימה ??? אני לא חותם לכם על כלום עד שאני רואה עורך דין!

פורסם

הסיבה הטריוויאלית להעביר מצבר אחורה ( חוץ מחלוקת משקל חחחח :) )

היא פינוי מקום יקר לפרויקטים חדשים בתא המטען עצמו.

בעוד זה לא נראה לך הרבה מקום לכאורה. המצבר תופס מקום יקר שיכול להיות מפונה לטובת שיפורים למיניהם.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תקח בחשבון, שיש מצברים שמקבלים קריזה ומתפוצצים/נוזלים,

וזאת לא נראית לי חוויה נעימה כשזה קורה לך בתוך האוטו.

הבנתי, שיש מצברים מיוחדים (אם אתה רוצה אני אברר את השם שלהם),

שאפשר להניח אותם רגיל/על הצד/הפוך והם לא נוזלים.

אולי כדאי לשקול גם את זה

פורסם
אבל למה להעביר את המצבר אחורה???

מישהו יכול בבקשה להסביר לי??

תודה..

כמו שכבר כתבו לך פה, אני רק אוסיף שהמקום שיתפנה מהעברת המצבר ישמש למיקום פילטר אוויר וזאת בגלל שהפילטר ב GTI הוא בין קיר האש למנוע והוא מקבל אוויר חם(אם בכלל) איפה שהמצבר הוא יקבל זרם אוויר קר :idea:

:roflmao: People drive big cars cause to make up for their small c0cks :roflmao:
פורסם

רועי שלום. בשביל מה אתה מעביר את המצבר?

קנה קיט של K&N . הוא ממקם את הפילטר בין המצבר לפנס ומבטל את כל הצנרת הלא נחוצה שבדרך.

כשתקנה MI,תאמין לי,אני אשמח להדריך אותך איך להעביר את המצבר...

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

תומר על איזה קיט של K?N אתה מדבר?

יש קיט מיוחד ל 205?

ואם כן איפה אני יכול להשיג אותו?

פורסם

כוון שגם אצלי המצבר שבוע הבא עובר אחורה אשמח לקבל ממך תומר או כל אחד עם נסיון בדבר טיפים\עצות , בעיקר בענין הכבלים והתושבת,

אגב , במקום של המצבר הולך לשבת ולעבור משהו אחר לגמרי...:)

אלפא רומיאו , הנעה אחורית V6 24v Twin-Turbo

פורסם

דרך אגב מכיוון שמומלץ להחליף למצבר "יבש" הייתי ממליץ לכם על מצברים של אופטימה שהם אמנם יקרים (בסביבות ה1000) אבל הם חזקים יותר ונטענים מהר יותר ומשמשים מערכות סטריאו כבדות , יתרון נוסף ברגע שהוא קרוב למגברים הוא משמש גם כקבל של 6 FARAD (- קבל של 1 FARAD עולה כ900 ש"ח - )

• תוכן חדש...