Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני 3 ימים הסתיימה צביעת הרכב.

אתמול התחילו להופיע מס' כתמים של הפחחות שמתחת לצבע ( רק המסגרת של כתם הפחחות..) .

לטענת הצבע , בעוד חודש נעשה שלייף סבון והכל ייעלם..

לי זה נשמע תמוה אך אין לי מושג אם זה נכון.

נא עזרתכם..

תודה

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לך תשאל אותו אם הוא מוכן לחתום על זה. ותקליט את השיחה בלי קשר.

נשמע לי ממש מוזר.

ממה שאני מבין, חומר הפחחות נראה מבעד לצבע? תוכל להעלות תמונה איכותית?

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
לך תשאל אותו אם הוא מוכן לחתום על זה. ותקליט את השיחה בלי קשר.

נשמע לי ממש מוזר.

ממה שאני מבין, חומר הפחחות נראה מבעד לצבע? תוכל להעלות תמונה איכותית?

אצלם מחר באור יום..

פורסם

לפי איך שזה נשמע, הפחח שם חומר פחחים, וחסך את צבע היסוד, שתפקידו לאטום את החומר.

חומר הפחחים הוא חומר שסופג את הצבע וזה מה שגורם להופעת הכתמים. גם אם היא יעשה שלייף סבון (אגב, זאת התשובה הכי לא מקצועית ששמעתי עליה), זה יופיע שוב אחרי כמה זמן.

אם באמת הוא לא שם צבע יסוד לא יעזור כלום חוץ מלשייף ולצבוע מחדש עם יסוד ואז צבע רכב.

פורסם

ראיתי את סוג הכתמים האלו על רכבים שיצאו מהפחחות, וממש אי אפשר להעלים את זה חוץ מצביעה מחדש!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני יודע על מה אתה מדבר, הייתה לי אותה בעיה.

חזרתי לפחח בתלונות, הוא הסתכל, הסכים שאכן יש כתמים של השפכטל ולמזלי לקח אחריות וצבע מחדש, כמובן ללא תשלום.

פורסם
לפי איך שזה נשמע, הפחח שם חומר פחחים, וחסך את צבע היסוד, שתפקידו לאטום את החומר.

חומר הפחחים הוא חומר שסופג את הצבע וזה מה שגורם להופעת הכתמים. גם אם היא יעשה שלייף סבון (אגב, זאת התשובה הכי לא מקצועית ששמעתי עליה), זה יופיע שוב אחרי כמה זמן.

אם באמת הוא לא שם צבע יסוד לא יעזור כלום חוץ מלשייף ולצבוע מחדש עם יסוד ואז צבע רכב.

נשמע מאוד הגיוני למען האמת.

תעלה תמונה אם אפשר.

Stay tuned

פורסם

לא רואים כל כך... תנסה לצלם באור בלי עצים מלמעלה.. הניגודיות מפריעה לראות את הכתמים.

בלי קשר, תבקש צביעה מחדש על חשבונו או החזר כספי על הצביעה, ובפעם הבאה תלך לאדם מקצועי ולא לפחח שעושה רכב שלם ב 1000 שקל... הזול עולה ביוקר חברים!

פורסם
לא רואים כל כך... תנסה לצלם באור בלי עצים מלמעלה.. הניגודיות מפריעה לראות את הכתמים.

בלי קשר, תבקש צביעה מחדש על חשבונו או החזר כספי על הצביעה, ובפעם הבאה תלך לאדם מקצועי ולא לפחח שעושה רכב שלם ב 1000 שקל... הזול עולה ביוקר חברים!

בשני הצילומים הימניים , במרכז התמונה טיפה ימינה רואים את המסגרת של הכתם.

בצילום השמאלי רואים נקודה בולטת

פורסם

טוב, אני לא איש מקצוע. אבל העניין נראה לעין. הבועה הזו ממש הנתפחה? בקיצור. לך למקום מקצועי באמת לחוות דעת מלאה. תקליט או תבקש בכתב לדעתי. אח"כ לבעל המקצוע ותראה לאן להמשיך. או עבודה חדשה או החזר של הכסף - בסוף היום העבוגה לא התבצעה כראוי. מקווה שיש לך חשבונית, להזיק זה לא יזיק.

Stay tuned

• אחראי פורום
פורסם

נראה כמו חומר פחחים שלא שוייף כראוי או שילוב חומרים לא נכון ואז נוצרות בועות וקילופים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

טוב, לפני שאני ניגש למקום שצבע את הרכב, הלכתי לאיש מקצוע אחר והראיתי לו את הכתמים ובנוסף את האזורים עם מקם עור תפוז וסיפרתי לו על התשובה של הצבע בעניין השלייף סבון.

הוא אמר שמה שעשו עם הצביעה זה פשוט חצי עבודה ואכן יש לבצע שלייף סבון בכדי להוריד את עודפי הצבע. להבדיל מהצבע דאמר לאחר חודש, הוא טוען שצריך בין שבוע לשבועיים.

מחר אגש להתעמת עם הצבע

פורסם

אין לך מה להתעמת לגבי פרק הזמן מהצביעה עד לשלייף , זה יכול להיות גם עוד 70 שנה .

טקסטורת תפוז במידה מוגזמת היא לא עבודה מקצועית (לעומת מידה סבירה , שהיא חלק בלתי נפרד ממכוניות בימינו) , אבל אם יש מספיק לכה זה נכון שאפשר להחליק אותה עם שלייף .

לגבי השאר אין לי מושג , אני רואה רק בועה בתמונות (יש גם פסים , לא בטוח אם זו התאורה בצילום או באמת משהו בצביעה) , וזו בעיה שלא קשורה לשלייף - דרושה צביעה מחדש .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תוכן חדש...