Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

חשבתי על BURY 9040.

צריך משהו פשוט ואמין.

פתוח להצעות נוספות אם יש.

דגם על פשטות ואמינות.

מישהו יודע איפה אפשר לקנות ולהתקין בזול ובאיכות?

תודה.

פורסם

ממה שיצא לי להתעסק איתה היא פשוטה וטובה!

יש אותה לדודה שלי באוטו ומאז שלימדתי אותה להדליק את הבלוטוס לא היה לה עוד שאלות איך עושים ומה עושים פשוט ועובד!

אם תמצא אותה במחיר זול שלח לי לינק אני אזמין גם אחת לעצמי:-D

פורסם

+1 לסתיו

מותקנת אצל אבי ברכב , והוא מסתדר איתה מצויין (כפתור אחד לקבלה ולסיום השיחה )

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

אתם יודעים יש הרבה סוגי דיבוריות ובתור אחד שעובד בחברת התקנות הכי גדולה בארץ אני אומר לכם זאת הדיבורית היחידה מסוג של הדיבוריות בלוטוס שיש לה 99.9 אחוזי הצלחה ואין תקלות ממש מצוינת לך עליה

.Hu :eclipse sound monitor. Comp:morel supremo prototype

.Sub:hertz Mille ml3000. amp:audison thesis quattro

פורסם

מה צריך לפרק ברכב כדי להתקין את הבורי? יש דיבורית שלא מצריכה התקנה (נניח, מצמידים לשמשה או לסוכך השמש של הנהג) ומספקת איכות סבירה?

:idea:
פורסם

בשביל להתקין את הבורי יש לחבר לה שלושה חוטים מהרכב, מתח, אדמה, ורימוט, זה מאד פשט, ולא פוגע ברכב בשום צורה, אין לך מנ לדאוג.

ויש המון דיבוריות שאינם מצריכות התקנה, טיפה יותר זולות מהבורי, אבל האיכות שמע של הבורי זה עולם אחר לעומתם.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...