Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיאט פונטו ספייס 2001 ידני

קניתי אותה לא מזמן ואני רוצה להשים לה נוזל קירור של פראפלו כי הבעלים הקודמים שם לה מי עדן,

עכשיו הבנתי שיש באשדוד מקום שמוחרים את זה אני ילך השבוע. השאלה היא

1. כמה ליטר ליקנות

2.והאם כדאי לי לנסות את זה לבד, בתור אחד שאין לו נסיון בשקל.

כי ראיתי שצריך להוציא את הנוזל הישן ואז לשחרר את האוויר וכו...

פורסם

עקרונית זה לא כזה קשה ,אני לא מכונאי או משהו וגם לי יש את הרכב המדובר .אבל אני ארזתי אומץ וידע רק שראיתי בעיניים שלי שתי החלפות. צריך לרוקן מתחתית הרדיאטור .לשטוף עם צינור לחץ אם אתה מקפיד . לסגור .לפתוח פתח קטן של ניקוז אוויר .ולאט לאט למלות מים בהדרגה .ואז להניע את הרכב .ושוב בהדרגה להוסיף כל פעם כי האוויר יוצא מהצד השני .ולסיום ללחוץ כמה פעמים על הצינור מים החם וסגרנו את הפינה .

פורסם

ברכב שלך קיבולת מערכת הקירור היא 4.2 ליטר.

משמע, אתה זקוק ל-2 פחיות פראפלו והיתר מים מזוקקים.

ישנו מדריך בפורום פיאט לביצוע התהליך של ניקוי הרדיאטור וניקוז האויר:

http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=115070#post115070

במידה ואין לך שום רקע או ידע בנושא, אני ממליץ לא לנסות את זה בעצמך.

קנה את החומרים וגש למוסך.

הנזק הפוטנציאלי מניקוז אוויר לא נכון יעלה לך הרבה יותר מהתשלום למוסכניק.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

לא מסובך במיוחד אך גם מומלץ לעשות את זה בביטחון מלא. אם אתה מאיזור חדרה אתה מוזמן ליצור איתי קשר ואעזור לך לבצע זאת. יש לי את הידע והכלים הנחוצים וכך גם תוכל ללמוד ולא לחשוש להיתעסק עם ריכבך.

:)
  • תוכן חדש...