Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הצבע ברכב שלי רק מחמיר מיום ליום ולכן ברצוני לנסות לבצע ניקוי עם פלסטלינה.

כשאני מעביר את היד, אני מרגיש צבע מחוספס ולא חלק כמו שאמור להיות כביכול.

איך אני מחזיר את ״הטעם לחיים״ לצבע שלי בדרך המהירה והקלה ביותר?

אני שוטף את הרכב עם דלי מים, מעביר כפפה עם סבון, מוריד את הסבון עם דלי נוסף ולבסוף מנגב עם ג׳ילדה.

אשמח לקבל המלצה לפלסטילנה טובה ולא יקרה, ואם אפשר גם לקבל הסבר עבודה עמה.

*אם מישהו יוכל להסביר לי את ההבדל בין ווקס, פוליש ופלסטלינה ומה תפקידו של כל מוצר.

מצטער על הבורות.

תודה.

Peugeot 206XS

פורסם

פלסטלינה = גוש פלסטלינה (בדומה לפלסטלינה של הילדים) שנועד להוציא מהרכב ליכלוכים שלא יורדים בשטיפה רגילה.

פוליש = יש הרבה סוגים מעדין\פיניש ועד גס, פוליש גס להוריד שכבה מהלכה וולהוריד סווירלים שריטות ואף לתת מראה חדש ונוצץ, פוליש עדין נועד לתת פיניש לאחר פוליש גס שבדרך כלל משאיר סימנים.

ווקס/אוטם = נועד לצפות את הרכב בשכבת הגנה לצבע מפני שמש\נוזלים\שלשלת ציפורים ואפילו שריטות.

פורסם

האם חובה ליישם פלסטלינה לפני ווקס ?

אני רוצה לעשות קניה והפלסטלינה מכפילה את המחיר.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

מצטרף לשאלה...כמו כן ניתן לרכוש בארץ ללא אי ביי? מחירים? אולי מישהו מחזיק שתיים ורוצה למכור? תודה

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם
האם חובה ליישם פלסטלינה לפני ווקס ?

אני רוצה לעשות קניה והפלסטלינה מכפילה את המחיר.

לא חובה, רצוי מאוד.

חלק בלתי נפרד מהצלחת תהליך ניקיון והגנה קשור לאופן היישום.

כמו שאפשר לרחוץ רכב בשמש ועל פח חם - אבל התוצאה תהיה גרועה, כך גם יישום וקס...

רוצה תוצאה מעולה? נקה אותו הכי טוב שאפשר. פלסטלינה תבטיח ניקוי יסודי.

רוצה תוצאה עוד יותר טובה ומרהיבה? עשה לאחר הפלסטלינה פוליש עדין...

אבל, אם אתה שומר על רכב מוגן באופן רציף, תוכל לדלג על הפלסטלינה/פוליש ולחזור עליהם רק אחת לתקופה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
לא חובה, רצוי מאוד.

חלק בלתי נפרד מהצלחת תהליך ניקיון והגנה קשור לאופן היישום.

כמו שאפשר לרחוץ רכב בשמש ועל פח חם - אבל התוצאה תהיה גרועה, כך גם יישום וקס...

רוצה תוצאה מעולה? נקה אותו הכי טוב שאפשר. פלסטלינה תבטיח ניקוי יסודי.

רוצה תוצאה עוד יותר טובה ומרהיבה? עשה לאחר הפלסטלינה פוליש עדין...

אבל, אם אתה שומר על רכב מוגן באופן רציף, תוכל לדלג על הפלסטלינה/פוליש ולחזור עליהם רק אחת לתקופה.

הבנתי שיש סוגים שונים של פלסטלינה, אני ראיתי חימר וכחולה, החימר היא יותר "אגרסיבית" מה זה אומר ? הפלסטלינה לפי מה שהבנתי רק מדביקה אליה את הלכלוכים הקטנים, האם יש הבדל באמת (חוץ מהבדל במחיר שהוא די זניח).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אם אתה רוצה הסבר יותר קל, פלסטלינה לא גומרים בפלסטלינה, חייב אחרי זה ווקס. אם אתה ממש משקיע אפשר פוליש לפני הווקס, לרוב עדיף בעזרת מכונה.

אני קניתי פלסטלינה ב15 שקל מאייבי, עשתה את העבודה, לאחר מכן עשיתי ווקס של טרטל שקניתי בעיר תחתית, אתה מוזמן לראות איך הרכב שלי נוצץ, גם אחרי גשם, ובמיוחד זה בולט לעומת רכבים דומים או רכבים בצבע דומה.

אתה יכול להסתכל בחתימה שלי ולראות את התוצאות.

• תוכן חדש...