Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני קרוב להחליט ללכת על הפיאט בראבו החדשה. יש רק דבר אחד שמטריד אותי - האמינות של הגיר הרובוטי. אני מבין שבכל דגמי הפיאט הגיר הוא זהה. מה האמינות של גיר כזה? הם יש מחלות או בעיות מיוחדות שאני צריך לדעת מהם?

תודה תודה.

פורסם

תודה. פשוט אני קורא פה כל מידי תקלות בפונטו ופאנדה וכו זה קצת מדאיג. זה לא אותו גיר? האם אני יכול להיות שקט?

פורסם

בטוח שיש תקלות, אבל זה לא קובע אם הגיר הזה אמין או לא כי בכול רכיב יש תקלות.

אני בספק רב אם תוכל לגבש תשובה על סמך דעות של אנשים כאן לשאלה ששאלת. לקודמי וגם לי יש ניסיון טוב עם הגיר הזה. מצד שני יכולים לבוא שני אנשים עם ניסיון רע עם הגיר הזה.

בשני המקרים אין זה אומר שהוא אמין ואין זה אומר שהוא לא אמין.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
בטוח שיש תקלות, אבל זה לא קובע אם הגיר הזה אמין או לא כי בכול רכיב יש תקלות.

אני בספק רב אם תוכל לגבש תשובה על סמך דעות של אנשים כאן לשאלה ששאלת. לקודמי וגם לי יש ניסיון טוב עם הגיר הזה. מצד שני יכולים לבוא שני אנשים עם ניסיון רע עם הגיר הזה.

בשני המקרים אין זה אומר שהוא אמין ואין זה אומר שהוא לא אמין.

זה נכון. אבל למשל, תקלות בגיר של המאזדה 3 הן נדירות. אז השאלה היא האם באופן יחסי הגיר הזה יותר בעייתי?

פורסם

הגיר הרובוטי שיש בפונטו / פנדה שונה מהותית מהגיר בבראבו.

הגיר בפונטו ובפנדה הוא אותו גיר רובוטי שהיה באלפא-רומאו בשינויים קלים (שם הוא נקרא סלהספיד), בעוד הגיר הרובוטי בבראבו הוא חדש לחלוטין.

הגיר בבראבו נחשב לאמין.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

רק למען הסדר הטוב: סלספיד זה השם שאלפא רומיאו העניקו לתיבה הרובוטית שלהם. בפיאט התיבה הרובוטית נקראת דואלוג'יק.

זה לא משנה שמדובר למעשה באותה יחידה או לפחות דומה מאוד. גם כשתחבר את הרכב לסורק תקלות מקורי של פיאט במוסך, תראה שמצויין במפורש שברכב יש תיבת סלספיד.

בעניין ההשוואה לתיבה של מאזדה 3: תיבה אוטומטית פלנטרית קיימת כבר עשרות שנים. זהו מוצר מוכח ובדוק במרבית המקרים, עם יתרונות וחסרונות ידועים מראש.

התיבה הרובוטית של פיאט/אלפא רומיאו נחשבת צעירה ביחס אליה. למיטב זכרוני היא הוצגה לראשונה באלפא 156, באיזור שנת 98'. יחד עם זאת, חשוב לזכור שביחס לתיבות רובוטיות אחרות, סלספיד היתה אחת מהחלוצות בתחום, כך שלפיאט (או ליתר דיוק: מגנטי מרלי) יש לא מעט ניסיון עם התיבות הללו ביחס ליצרנים אחרים.

יש לזכור שכל מקרה לגופו: זכורים מהעבר מקרים שבהם תיבה פלנטרית "טיפשה" היתה יכולה רק לחלום על להגיע ל-100K ק"מ ולהמשיך ללא שיפוץ (תיבות ZF בדגמי פולקסווגן השונים מתחילת העשור הקודם, התיבה שמותקנת באלפא 166, גם היא מתוצרת ZF, ועוד).

בסופו של דבר התיבות הרובוטיות מציעות פעולה יעילה יותר ביחס לתיבות הפלנטריות ובסופו של דבר התיבות הפלנטריות פשוט תעלמנה. כבר בשליפה מהירה אני יכול לתת לפחות חמישה יצרנים שמשתמשים בתיבות הללו והמגמה הזאת צפויה רק להתגבר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אוו אפרופו סורק תקלות. אני רוצה לקנות כזה:

http://www.ebay.com/itm/Interfuse-OBD-II-WiFi-Car-Diagnostic-Scanner-ELM327-v1-5-for-iPhone-iPod-iPad-/321067624342?pt=Motors_Automotive_Tools&hash=item4ac11f2796&vxp=mtr

יהיה אפשר לקרוא עם זה תקלות? אני יודע שלא יהיה אפשר לקבל יותר מקוד תקלה, אבל לפחות לראות אם יש תקלות באופן כללי.

פורסם
פורסם

לחבר שמסיים שלוש שנים עם בראבו, אין כל בעיה עם הגיר. הוא מאוד אהב את הרכב.

חשוב רק שתבצע נסיעת מבחן עם הרכב ותוודא שאתה אוהב את הגיר ואופן פעולתו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
למה סורק כ"כ יקר???

אתה יכול לקנות סורק דומה ברבע מחיר http://www.ebay.com/itm/ELM327-OBDII-OBD2-V1-5-Bluetooth-Car-Diagnostic-Interface-Scanner-/170843577681?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item27c7121d51&vxp=mtr (מבוסס BT) ועובד נהדר!

יש גם WIFI אבל לדעתי יקר ללא הצדקה:

http://www.ebay.com/itm/Wi-Fi-ELM-327-ELM327-OBD-2-II-Car-Diagnostic-Interface-Scanner-/300763306892?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4606e3db8c

כי בעוד 10$ אפשר לקבל DHCP ולא צריך להתעסק עם כל מיני הגדרות. האמת שאם זה חד פעמי אז אין באמת הצדקה. אבל אם זה ישב קבוע אז כדאי להשקיע.

• תוכן חדש...