Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשאלתי -

ביום ראשון בבוקר אני מועמד למשפט על מהירות

הדבר היחיד שאני רוצה לדעת זה שבמידה וסגרתי עסקת טיעון עם התובע לפני המשפט,והבנתי שנכנסים כבייכול לקבל את "אישור השופט\ת",מה הסיכויים לקבל דחיה? שהשופטת תתנגד לעסקת טיעון ? הבנתי שברוב המקרים הם מכבדים את החלטת התובע ומעדיפים לחסוך את המשפט.

אם מישהו יוכל ללמד אותי דבר או שתיים ,

תודה מראש לעוזרים

פורסם
התביעה לא תלך על עיסקת טיעון אם יש לה בטחון בהוכחות אשמתך כך שבדיון אחד תורשע.

זה לא נכון. זה לא השיקול היחידי.

בית המשפט לתעבורה הוא מהעמוסים שיש והאינטרס של התביעה לסגור הסדרי טיעון כדי לחסוך זמן בלי קשר לבטחון. בכל תיק כמעט אפשר להרשיע ואפשר לקבל זיכוי אבל צריך לעבוד בשביל זה ואל תשכח שאם נאשם מזוכה, התובע לא מקבל נזיפה או הורדה בשכר, אבל אם נאשם מורשע הוא עלול לנסוע באוטובוס.

אחת הטקטיקות של סניגור שיש לו הרבה תיקים בבית משפט מסוים היא לכפור סדרתית בכולם כדי להעמיד את כל התביעות על הרגליים שיסכימו לסגור את כל התיקים בעונשים שנוחים גם לסניגור ולא רק לתביעה (בגלל זה אם אתה מואשם כדאי לקחת סניגור שמקושר עם התביעות ומופיע הרבה באותו בית משפט בו אתה נשפט).

פורסם

לשאלתך - כשמדובר במקרה סטנדרטי ללא נסיבות מיוחדות, בית המשפט לרוב יקבל את עסקת הטיעון. המקרים שבית המשפט דוחה עסקת טיעון חריגים ביותר.

פורסם
זה לא נכון. זה לא השיקול היחידי.

בית המשפט לתעבורה הוא מהעמוסים שיש והאינטרס של התביעה לסגור הסדרי טיעון כדי לחסוך זמן בלי קשר לבטחון. בכל תיק כמעט אפשר להרשיע ואפשר לקבל זיכוי אבל צריך לעבוד בשביל זה ואל תשכח שאם נאשם מזוכה, התובע לא מקבל נזיפה או הורדה בשכר, אבל אם נאשם מורשע הוא עלול לנסוע באוטובוס.

אחת הטקטיקות של סניגור שיש לו הרבה תיקים בבית משפט מסוים היא לכפור סדרתית בכולם כדי להעמיד את כל התביעות על הרגליים שיסכימו לסגור את כל התיקים בעונשים שנוחים גם לסניגור ולא רק לתביעה (בגלל זה אם אתה מואשם כדאי לקחת סניגור שמקושר עם התביעות ומופיע הרבה באותו בית משפט בו אתה נשפט).

אז אתה לא יודע מה הולך מאחרי הקלעים.כן ננזפים.אני עצמי, כשלא זכרתי פרטים מסוימים בעדות על דו"ח שעשיתי כמתנדב שנה קודם למשפט, נקראתי ללשכת השופט וננזפתי על שהוא צריך, בגלל רשלנות שלי לרשום כל פרט אצלי ביומן,כמו שעושים רוב השוטרים,לזכות עבריין תנועה עם עבר שחור,(שכמובן , כמו כל הכבדים, הגיע עם עו"ד כבד) ,שהיה צריך לרדת מהכביש. מתנדבים גם סולקו בגלל זיכויים כתוצאה מאי דיוקים ברישום.

פורסם

מהתרשמותי ומנסיוני הדל, הסיכוי ששופט לא יאשר עסקת טעון הוא אפס עגול.

נ.ב. אם התובע הולך על הרשאה בטוחה ואתה בא ומציע עסקת טעון, הקפד שלא למסור מידע מרשיע בהצעתך!

• תוכן חדש...