Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבים עם עיצוב אטרקטיבי ב120-160K?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכבים בטווח של 120-160K בעלי עיצוב אטרקטיבי. עדיפות לרכבים בעלי 5 מקומות, מינימום 4.

חייב להיות עיצוב מענין, לדוגמא הCX-5 או הVELOSTER.

בעקרון אני אבדוק את האופציות שתתנו לאחר מכן בקשר לאיכות, כרגע, להתחלה, מחפש רכבים בעלי עיצוב אטרקטיבי.

תודה.

פורסם

הוולוסטר מעוצבת היטב גם אם לא לטעם כולם(יש שאוהבים ויש ששונאים),המזדה CX-5 איננה מחדשת כלום עיצובית,היא אולי נאה אבל אינה שונה מהותית או ממציאה משהו חדש מבחינת עיצוב.

אלפא רומיאו ג'ולייטה שווה בדיקה למרות היתה חורגת מהתקציב (אולי ישנו מבצע או הנחה..).

סיטרואן DS4 חורג מעט מתקציבך.

קיה ספורטאג' - ג'יפון מעוצב ומבודל מהמצע הקיים בזכות עיצובו.

BMW 1 ,אודי A3 ...

פורסם
ולוסטר או שירוקו.

ואם אתה להיות מיוחד אז אסטרה GTC!

האם ניתן להשיג על אחד מהם דילים טובים או שהם נמכרים בהתאם למחירון ולא יורידו?

פורסם

אפשר תמיד לרדת בתקציב ולקחת איזה סאניונג רודיוס :)

בכל מקרה, אסטרה GTC לדעתי לא בדיוק עם עיצוב אטרקטיבי, היא לא ממש משתמשים במונחים של שירוקו או וולוסטר.

אני אישית הייתי הולך על הוולוסטר ידנית, נראית משגע ומסובבת ראשים לא קטנה.

Polo 2012

פורסם
אפשר תמיד לרדת בתקציב ולקחת איזה סאניונג רודיוס :)

בכל מקרה, אסטרה GTC לדעתי לא בדיוק עם עיצוב אטרקטיבי, היא לא ממש משתמשים במונחים של שירוקו או וולוסטר.

אני אישית הייתי הולך על הוולוסטר ידנית, נראית משגע ומסובבת ראשים לא קטנה.

אתה רציני - רודיוס. מעוצבת?! אחת מעשר המכוניות המכוערות בהיסטוריה. ומה הקשר לוולוסטר? מכונית משפחתית קומפקטית בעיצוב ספורטיבי לעומת קופסת פח ענקית ל 900 נוסעים כמו הרודיוס.

פורסם

נדמה לי שהוא כתב הומור. בכל מקרה, אם בעיצוב עסקינן, אין ספק כמעט שוולוסטר הבחירה כאן.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גם הרנו מגאן קופה מעוצבת היטב ,יש אפילו מישהו בפורום שרכש אחת מאובזרת ועכשיו מוכר ,אם לא אכפת לך ל"התפשר" על רכב יד שנייה כמעט חדש אולי שווה לבחון את העניין,למרות שבתקציבך אתה יכול להוציא אחת מהחברה ולאבד את הירידה הראשונית הדרסטית בעצמך.

פורסם
האם ניתן להשיג על אחד מהם דילים טובים או שהם נמכרים בהתאם למחירון ולא יורידו?

האופל והיונדאי נכנסות לך בתקציב וגם השירוקו(ידנית).

מהניסיון שלי אפשר להוציא הנחות בכל אחת מהסוכנויות הללו. כמובן שבהתאם לתנאי התשלום(מזומן תמיד מקנה לך הכי הרבה כח).

כולן נאות, הייתי הולך על GTC כי היא יותר "אקזוטית". השירוקו כבר ממש מאוסה והיונדאי גם בדרך הבטוחה לשמה..

פורסם

לדעתי קורסה OPC נראית מעולה. יש לה מראה ספורטיבי מאוד שלא פוגשים כל יום. אבל מצד שני זה באמת רכב ספורטיבי והשאלה היא האם זה מה שאתה רוצה. 4 מקומות יש לה אבל אני לא בטוח עד כמה נוח להכנס לשם(3 דלתות). הרכב עצמו גם קטן.

פורסם

אתה צודק ה-OPC נראית פצצה. אבל זאת ספורטיבית עם הרבה פשרות(פלסטיקה מזעזעת ונוחות נסיעה בינונית מינוס) והרבה יתרונות(למי שמחפש הוט האץ' מצויינת). לא נראה לי שספורטיבית זה הכיוון..

• תוכן חדש...