Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזה באסה, אז לא תקח סיבוב על F1 ?

מרבית המגיבים פה לא ראו את הרכב במציאות שלא לומר נהגו עליו, אבל כבר גיבשו דעה מוצקה, קצת ילדותי לא ?

איזה דמגוגיה. מה הקשר בין קליאו לרכב F1?

מבחינתי העדר תיבה ידנית זה deal breaker ולא משנה אם זה ברכב מסוג רנו, VW, פורד וכו'.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עד שלא אנהג על החדשה נראה לי מיותר להתבטא לפה או לשם.

על העיצוב אפשר מאוד להתווכח, אבל על איכויות הניהוג וההנאה שהרכב יפיק אני סומך מאוד על רנו בנושא.

יותר מרוב היצרנים היום בעולם.

מגאן 265

פורסם
איזה דמגוגיה. מה הקשר בין קליאו לרכב F1?

מבחינתי העדר תיבה ידנית זה deal breaker ולא משנה אם זה ברכב מסוג רנו, VW, פורד וכו'.

גם ב F1 אין גיר ידני, אז לא תקח סיבוב אם יציעו לך ??

עוד לא ישבת ברכב שלא לומר ראית אותו וכבר יש לך דעה מגובשת, יבושם לך.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

יצא לי לנהוג על גיר כפול מצמדים וטוב ככל שיהיה, זה לא עושה לי את זה.

לא גיבשתי דעה על הרכב, יכול להיות שהוא מצויין אבל אוטומט אני לא אקנה. גיר ידני אצלי זאת דרישת סף!

אגב מעניין מה מעריצי רנו ספורט מסביב לעולם חושבים על זה, אני בטוח שיש על כך לא מעט ביקורות.

תפסיק להשוות בין הוט האץ' ל-F1, זה מביך. לשאלתך אם יציעו לי סיבוב על F1 אז אני לא אסרב.

פורסם
גם ב F1 אין גיר ידני, אז לא תקח סיבוב אם יציעו לך ??

עוד לא ישבת ברכב שלא לומר ראית אותו וכבר יש לך דעה מגובשת, יבושם לך.

המטרה של מכונית F1 היא לנסוע כמה שיותר מהר. מבחינתי המטרה של רכב ספורטיבי זה להינות מהנהיגה. כשלוקחים לי את הגיר הידני, לוקחים לי אלמנט שאני נהנה ממנו. אני מקווה שאתה מבין את ההבדל.

emotion of motion

פורסם

אני חושב שאין מה להשוות בין רנו ספורט,לF1.

סיבה פשוטה,הקליאו לדוגמא יש בסך הכל 200 סוסים,וזה לא המון והיא בדיוק מפלצת של קו ישר,אבל היא מפצה על זה בעזרת התנהגות מעולה,קלות משקל וגיר ידני,הפשטות שלה זה בדיוק היופי שבה.

F1 לעומת זאת מרגשת רק מהכוח ויכולת הפניה המטורפת שלה,באמת שהדבר האחרון שיעבור לך בראש זה "כמה חבל שהיא לא ידנית". אני חושב שזה יהיה משהו כמו:

"או מיי גוד,170 בפנייה אחרונה,כמעט הרטבתי במושב."

Porsche 944 turbo

פורסם
גיר ידני אצלי זאת דרישת סף!

+1, לא ידני לא קונה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

וסתם אנקדוטה, שבעלי קליאו ספורט בהווה ובעבר ישמחו לשמוע, ברכב החדש החליפו את רצועת התיזמון בשרשרת תיזמון.

ייפיי :beerchug:

מגאן 265

פורסם

קצת פרופורציות, הקליאו בסך הכל מתקדמת ביחס לכל רכבי הספורט בעולם, כל הגדולים והקטנים ממזמן נטשו את הגיר הידני.

למרות שגם אני כמוכם לא יסתכל עליה רק בגלל החוסר בגיר הידני, מצד שני אין לדעת מה יהיה בעתיד.

משה - אל דאגה קרסו ימצאו משהו אחר לדפוק עליו מחיר.

פורסם

נראית מכונית מעניינת מאוד.

לגבי התיבה הרובוטית אני דווקא מברך, אני גם הייתי חסיד של תיבות ידניות עד שנהגתי בכמה רכבים ״אוטומטיים״ שלימדו אותי כמה זה כיף וחשוב מכך- כמה זה יעיל הרבה יותר מתיבה ידנית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
קצת פרופורציות, הקליאו בסך הכל מתקדמת ביחס לכל רכבי הספורט בעולם, כל הגדולים והקטנים ממזמן נטשו את הגיר הידני.

למרות שגם אני כמוכם לא יסתכל עליה רק בגלל החוסר בגיר הידני, מצד שני אין לדעת מה יהיה בעתיד.

משה - אל דאגה קרסו ימצאו משהו אחר לדפוק עליו מחיר.

דווקא בינתיים נראה שהיחידים שממש נטשו את הגיש הידנים אלו הם VAG בסגמנט הזה (פולו וכו'). אפילו המגאן המקבילה, עד כמה שאני יודע, היא ידנית.

מבחינתי זה יהיה דיל ברייקר, לא משנה כמה האוטו טוב. מצד שני, אולי עוד כמה שנים באמת כבר לא תהייה אופציה אחרת.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
כמה זה יעיל הרבה יותר מתיבה ידנית.

יעיל?

את זה לא ציפיתי לשמוע מחובב רכב... :-)

אנחנו כאן בשביל הפאן, לא בשביל היעילות ו/או גילוח עוד שתי עשיריות שניה ברינג. תיבה רובוטית היא אומנם יעילה, אבל אני תמיד מעדיף לבחוש לבד.

פורסם

לכל המתלוננים על הגיר האוט' ולא ידני, זה מעצבן אתכם?!

אותי מעצבן שההגה מתוגבר, אין כמו הגה מכאני ללא תגבור, הכי משדר שיש!

אותי מעצבן הבלמים המתוגברים, אין כמו להשקיע את כל כולי בבלימה טובה (שמעתי גם שהרגש בדוושה טוב יותר).

אותי מעצבן הסטרטר החשמלי, סתם למפונקים ומוציא את כל הפאן..

אותי מעצבן החלונות החשמליים, כי הכי הכי כיף לסמן למישהו לפתוח את החלון ע"י תנועת סיבוב מטומטמת.

ורק בגלל זה אני פוסל את הרכב!

(טוב, אולי בגלל שאני קשקשן ובכל מקרה לא הייתה בכוונתי לרכוש את הרכב..)

*עריכה,

עכשיו ראיתי שיש גם מזגן, פאק מי! מי שם מזגן ברכב ספורט?! סתם מוסיף משקל והורס את כל החוויה!

פורסם

שתי אמירות יש לקרמבו בנושא הזה, הראשונה כללית, השנייה אישית

1. בעולם בו מספרים מוחלטים, של תאוצה טובה בשתי עשיריות למאה קמ"ש, הקפה בזמן טוב יותר של הרינג או המסלול של טופגיר,ואפילו חיסכון בדלק מהווים זרז מכירות טוב יותר וברור יותר מ-הנאה מנהיגה, אי אפשר להאשים את רנו בהליכה לשימוש במגדש טורבו או תיבת הילוכים רובוטית. מכונית שתציג את המספרים הטובים יותר, תמשוך יותר לקוחות פוטנציאלים לנסיעת מבחן. אותו לקוח פוטנציאלי, שכבר בנסיעת המבחן הקצרה ירגיש שהוא ממש ממצה את המכונית בהיבט של ביצועים ומהירות, סביר להניח שילך על זה

במקום מסוים, הסגידה של חלק גדול מחובבי הרכב לחידושים ומספרים - היא זו שהביאה למצב הזה

2. כן, הייתי מעדיף תיבה ידנית, לא, אני לא מעניין אף אחד

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

• תוכן חדש...